Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Topluluk Karşısında Konuşma

Uyarılar

Topluluk Karşısında Konuşma topluluk karşısında, topluluk karşısında konuşmak, topluluk karşısında konuşma, topluluk karşısında konuşamama

Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Topluluk Karşısında Konuşma Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son Evet biraz TÖKK ile ilgili sohbet edelim . Şimdi TÖKK korkunuz olmasaydı yaşamınızda neler farklı olurdu? Bir düşünün bu değişme çok yakınsınız, anlar içerisinde, başladı bile. Toplum önünde konuşma yapmanın 2 bölümü vardır. 1. Bölümde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Topluluk Karşısında Konuşma telkin cd indir izle İstanbul Topluluk Karşısında Konuşma nerededir kimdir Topluluk Karşısında Konuşma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Topluluk Karşısında Konuşma hipnoz Topluluk Karşısında Konuşma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Topluluk Karşısında Konuşma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Topluluk Karşısında Konuşma kuantum düşünce kitap haberi

Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-02-2011, 07:24 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son
Evet biraz TÖKK ile ilgili sohbet edelim . Şimdi TÖKK korkunuz olmasaydı yaşamınızda neler farklı olurdu? Bir düşünün bu değişme çok yakınsınız, anlar içerisinde, başladı bile. Toplum önünde konuşma yapmanın 2 bölümü vardır.
1. Bölümde konu başlıklarınızı, ne iletmek istediğinizi belli bir sırada anlatacağınız konuşmanın alt yapısını hazırlamak? örnekleri ve çizimleri eklemek, başlangıç ve bitişi bağlamak.
2. Bölümde kendinizi zihinsel olarak hazırlamak. Kendinizi zihinsel olarak hazır hissetmek çok önemli, çünkü zihinsel olarak hazır hissetmediğinizde , strese girersiniz. Adrenalin seviyesindeki ölçülü yükselmeler başarımız için şarttır. Bize canlılık , enerji, güç ve kendine güven verir. Adrenalin seviyesindeki aşırı yükselmeler ise fiziksel belirtilerle birlikte (terleme,ellerde titreme,sık nefes alma,kalp çarpıntısı,bayılma hissi gibi, hafıza bloklarına da yol açabilir.
İsminiz kadar iyi bildiğiniz bir konu, adrenalinin aşırı salgılanmasıyla aklınızdan uçar gider. Adrenalin salgısının kontrolü bugün ve şu andan itibaren sizin elinizde?
Zihinsel hazırlanmayla bunu başarabilirsiniz. Bugün, burada hep birlikte toplum önünde konuşmaya zihinsel olarak hazırlanıyorsunuz ve kontrolü elimize alıyoruz. Bundan sonra toplum önünde yapacağınız konuşmalarda masanızda kırmızı bir obje olsun.
Evet hazır mısınız ?
Aşağıda yer alan, zihinde canlandırma bölümünü, size bir arkadaşınız okuyabilir veya siz kendiniz bir ses kayıt cihazına kayıt edip dinleyebilirseniz.
Kendinizi, çok rahat ettirin;gözleriniz kapalı ve düş dünyan, şimdi seni kendini çok iyi hissedeceğin bir yere götürüyor?
Çok güzel bir yaz akşam üstü, hava ılık, gökyüzü masmavi ,yeşil göz alabildiğine yemyeşil bir yer, etraf sessiz ve sakin; güvenli ve dingin . Hemen sağ tarafında bir ahşap ev var, tam istediğin gibi. Tam hayal ettiğin gibi. Bahçe kapısına yaklaştığında, bahçede senin sevdiğin türden ağaçlar var... Ve fıskiyeli bir havuz... bahçe kapısından içeri giriyorsun . Bu senin evin. Verandada salıncaklı bir koltuk var..
Şimdi o koltuğa otur? ve rahatla. yavaş yavaş sallanırken gözlerini kapatabilirsin? Fıskiyeli havuzun sesini duyuyorsun... Yüzünde ferahlatan bir esinti... ılık akşam güneşi, başını ve yüzünü sıcacık ısıtıp gevşetiyor... Çok rahatsın... ve şu andan itibaren, geçen her an ,kendini çok daha derin bir gevşeklikte bulacaksın; daha derin bir gevşeklikte... Bugün, anlar içerisinde ,gittiğin bu derinliklerden, istediğin değişimi yapmış olarak çıkacaksın ... ılık akşam güneşi ,omuzlarını kollarını ve ellerini sıcacık ısıtıp gevşetiyor. Saç diplerin, alnın, yüzün, omuzların, kolların ,ellerin çok rahat; çok gevşek. Hisset şimdi ...
İşte böyle...
Değişim zamanı?.
Ilık akşam güneşi ,göğsünü ve karnını ;sırtını ve belini gevşetiyor. Çok rahat, çok gevşek.
İşte böyle... Bu ılık gevşeklik dalgası, bacaklarına , dizlerine, ayak bileklerine, ayak parmaklarına kadar ulaşıyor?.
Saç diplerinden, ayak parmak uçlarına kadar tüm bedenin çok rahat, çok gevşek?
Değişime hazırsın? çok rahat, çok gevşek . Tam olmak istediğin yerdesin. İşte böyle?

Tam önünde, geniş ekranlı bir televizyon var... uzaktan kumandası sende? Birazdan seyredeceğin filmi istediğin hızla seyredebilirsin. Bu gevşekliğin içinden?.
Daha önce yaptığın bir sunumu bu ekranda seyrederken ne kadar sakin ve dingin; huzurlu ve güvenli hissediyorsun,bu gevşekliğin içinden ve daha da derin bir gevşekliğe git ,şimdi?
İşte böyle..
Şimdi aynı filmdeki seni, aynı sunumu yaparken ama çok daha rahat ve çok daha akıcı ve kendinden emin olduğunu farket ve seyret.
Bu derin gevşekliğin içinden farkları fark et? ve gevşe?
İşte böyle.
Birkaç an içerisinde, ben birden üçe kadar saydığımda, bir rüyada olacaksın. Bu rüyada gelecekte yaptığın bir sunumu görüyorsun . Son derece rahat , kendinden emin görünüyorsun ,sunum öncesinde.. Rahatsın, güvendesin?
Sunum sırasında, akıcı ve rahat bir konuşman var ve katılımcılarla sohbet havasında geçiyor ... Onların sorularını rahatlıkla cevaplıyorsun, bazende ,sorularına cevap olarak ,bazı kaynak yayınları tavsiye ediyorsun. Katkıda bulunan katılımcılara teşekkür ediyorsun. her şey tam istediğin gibi ,sen çok iyi hissediyorsun?. Ve her şey yolunda . Bu rüyayı ilk kez göreceksin ,birazdan anlar içerisinde ,ben 1 den 3 e kadar sayınca. ve bu rüya gerçeğe dönüşecek ve göreceksin?
Evet?
1- Gevşe 2- Daha derin bir gevşekliğe git şimdi 3- Gelecekte ki sunum filmini seyrediyorsun. Çok rahat ve gevşeksin?
ve bilinç altın öğrenmesi gerekeni öğrendi?
Şimdi, bu sunum filmini, ben bir den üç e kadar saydığımda, hızla başa sayıyor olacaksın. Sen filmin içindeyken, konuşmanı sondan başa kadar hızla seyrediyor olacaksın . Filmin sonunda ki memnuniyet ve başarı duygusundan başlayarak, akıcı konuşmayı takiben ,sakin... güvenli ve kendinden emin başlangıca kadar.. Hızla geri sayıyor olacaksın filmi... 1-2-3
Evet şimdi?
İşte böyle?
Harika?
Ve şimdi, filmi başa sardık, en başa... sunum, başlamadan öncesine. konuşma öncesi rahat, kendinden emin ve güvendesin ve şimdi bu harika filmi baştan sona kadar tekrar seyrederken, ne kadar da rahat, kendinden emin ve sakin gördüğünü fark et.
Vücut dilin ve mimiklerin. kendinden emin, rahat ve dingin... Konuşman akıcı ve bilgilendirici. Dinleyiciler merakla dinliyorlar, memnun yüz ifadeleri? 1 den 3 e kadar saydığımda filmini baştan sona kadar izle ve ne kadar da iyi hissettiğini fark et? 1-2-3????
İşte böyle??..
Bu harika filmi, her izlediğinde ,toplum önünde konuşmak senin için, bir öncekinden en az 2 kat daha kolay ve rahat olucak.Ve şu andan itibaren , büyük veya küçük; açık veya koyu tonda , kırmızı bir obje gördüğünde, kendini çok sakin ve dingin ; rahat ve kendinden emin hissedeceksin.
Evet, kendini hazır hissettiğinde gözlerini açabilirsin.
Gözlrini açtığında kendini çok iyi hissedeceksin ve bir şeylerin, kalıcı olarak değiştiğini bileceksin.
Sizin için TÖKK geçmişte kalmak üzere...
Yukarıda ki alıştırmayı istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.Bilinçaltı tekrarla öğrenir.
Bundan sonra ki sunumunuzda masanızda kırmızı bir eşya bulundurun ve farkların keyfini yaşayın....
Sağlıcakla Kalın
Dr. Ofelya CABRAL

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2011, 12:19 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
remziye_topcu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

bu nee yaaaaaaaaa
remziye_topcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2011, 06:25 PM   #3 (permalink)
 
gunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 17
Tesekkür: 61
12 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

Cok mantikli, cok tesekkurler.
gunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2011, 04:04 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 138
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough
Standart Cevap: Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

teşekkürler
hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Topluluk Karşısında Konuşma Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Toplum Önünde Konuşma Korkusuna Son Evet biraz TÖKK ile ilgili sohbet edelim . Şimdi TÖKK korkunuz olmasaydı yaşamınızda neler farklı olurdu? Bir düşünün bu değişme çok yakınsınız, anlar içerisinde, başladı bile. Toplum önünde konuşma yapmanın 2 bölümü vardır. 1. Bölümde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Topluluk Karşısında Konuşma telkin cd indir izle İstanbul Topluluk Karşısında Konuşma nerededir kimdir Topluluk Karşısında Konuşma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Topluluk Karşısında Konuşma hipnoz Topluluk Karşısında Konuşma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Topluluk Karşısında Konuşma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Topluluk Karşısında Konuşma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.