![]() |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Klasik Alıntı:
aynen öyle.. Ancak rapid'te download limiti olduğu için bu da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.. Diğer telkinler rapid'in dışında başka bir download server'ına daha konulmuştu acaba bu telkinleri de orada payalaşabilir misiniz ? |
yaw bu nedir böyle oyunmu oynuyolar ne hiçbir mp 3 ün yüklendiğide yok |
Alıntı:
Fakat alternatif linkimiz çalışıyor şu an..Rapidshare den yükleme yapabilirsiniz.. Daha önce buradan yükleme yapmadıysanız, http://www.hayatimdegisti.com/forum/91922-post20.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/91924-post21.html linklerini inceleyiniz.. |
bütün linkler 27.01.09 23.15 itibariyle ölü... |
merhabalar şahin.. ana linklerimizde zaman zaman geçici problemler yaşayabiliyoruz.. alternatif linkleri bunun için ekledik.. eksik alternatif linke rastladığınızda uyarıda bulunursanız güncellemeleri mümkün olduğunca çabuk yaparız.. anlayışınız için teşekkür ederiz.. sevgiler.. |
gerçekten dediğiniz gibi siteye üye olan kişi sayısı çok fazla neden çok az kişi mesaj yazıyor lütfen herkez birşeyler yazsın |
Merhaba, Telkinleri düzgün bir şekilde dinlemeye gayret ediyorum..Gerçekten çok faydası oldu..Bu siteyi hazırlayanların ellerine ve yüreklerine sağlık..alk78 |
merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı... ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler |
Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz yanımıza.. vien1 İlk etapta dinlemeniz gereken telkinleri indirmişsiniz zaten..Ego ve suçluluk telkinlerini günde 7-8 saat ortalama ile yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğerlerini ekliyoruz.. Bu süreyi tamamladıktan sonra diğer telkinleri yine indiremezseniz yardımcı olmaya çalışırız.. Değişim haberlerinizi bekliyoruz.. Sevgiler..actionsmile |
diğerlerini de indirdim ama sosyal fobinin ney versiyonunu indiremedim.alternaternatif linkten de yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM. |