![]() |
Beni Siz Delirttiniz! Beni Siz Delirttiniz! Oynayan : Banu Ergin Yazan : Metin Zakoğlu Yöneten : Metin Zakoğlu Gerçek bir evin içine davet ettiği seyircileri ile 3 yılda otuz bine yakın seyirci ile buluşan Zakoğlu Tiyatrosu her geçen gün seyirci sayısını katlayarak büyümeye devam ediyor… Dünyada ilk olan EVDE TİYATRO konsepti ile geçen yılın ÖZEL TİYATRO ÖDÜLÜNÜN de sahibi olan Metin Zakoğlu sizlerle birlikte interaktif olarak yarattığı oyunlarında her gösteride bambaşka bir metin yaratma özelliğine sahip tek tiyatro olarak sizlerinde her oyuna birden fazla gelmenizi sağlıyor. Bir evde 10 oyun oynayarak tıpkı ödenekli tiyatro gibi özel tiyatrolar tarafından kırılması güç bir rekoru da elinde bulunduran tiyatromuzda, Pazartesi hariç her akşam ve Cumartesi Pazar matinelerle birlikte izleyiciler her seferinde bambaşka bir oyun izleyerek tiyatromuzun kapısını çalmaya devam ediyorlar..Elinizde kahveniz, çayınız şarabınızla oyun izleme zevkini kendi evinizin rahatlığında imiş gibi artırabileceğiniz KULİS ODA SAHNESİ bu özelliği ile de sizleri samimi bir tiyatro ile tanışma fırsatı sunuyor…Daha önce defalarca gelenler için şimdi Zakoğlu’ndan yepyeni bir gösteri daha BENİ SİZ DELİRTTİNİZ! İlk defa gelecekler için ise bizlerle tanışmanız için ilk oyun… Oyuna gelince; Beni Siz Delirttiniz! Aslında delirmiş bir kadının delirme sebeplerini sizlerle paylaşarak yorumlanıcak bir kahkaha şöleni… Zakoğlu, bu gösteride sizleri son zamanların en başarılı kadın komedyeni Banu Ergin ile yüz yüze bir eğlence ile baş başa olmaya davet ediyor… Bir kadının delirmesine gelin hep beraber tanık olalım… Bu kadını delirten sebepleri birlikte gözlemleyelim…Banu Ergin’in gösteri boyunca kendine sorduğu soruları onunla birlikte cevaplayalım…Bu gösteride birlikte Beni erkekler delirtti! Diyerek bağıralım… Seyirci ile birlikte interaktif olarak süren bu gösteride sizlerde ister istemez gösterinin bir parçası olacak sizlerde bu oyunun birer oyuncuları olacaksınız… Bu gösteri kaçmaz… Tarih : 03-05-07-12-15 Haziran 2008 Yer : Kulis Sanatevi Adres : Ethemefendi Cad.Hacı Hakkı Bey Sok.Anadan Apartmanı No:5 Erenköy İstanbul Tel : 0216 467 89 67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 AM. |