Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tiyatro (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tiyatro/)
-   -   Oyun Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tiyatro/4778-oyun-yasar-ne-yasar-ne-yasamaz.html)

cicek1973 25-02-2008 08:20 AM

Oyun Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
 
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın 2007-2008 Tiyatro sezonun iddialı oyunlarından Aziz Nesin yazdığı, Y.Kenan Işık’ın yönettiği, YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ (Müzikal Oyun) ilk Kez 28 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 20.30’da Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Oyunda; müzik Timur Selçuk, dekor tasarımı Rıfkı Demirelli – M.Emin Kaplan, kostüm tasarımı Duygu Türkekul, koreografi Çiğdem Gürel – Y.Kenan Işık, ışık tasarımı Fatih Mehmet Haroğlu tarafından gerçekleştiriliyor.
YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ adlı oyunda; Derya Kurtuluş, Ezgim Kılınç, Nur Saçbüker, Hasibe Eren, Kahraman Acehan, Ergün Işıldar, Şevket Avşar, Mehmet Bulduk, Can Doğan, Savaş Barutçu, Tuğrul Arsever, Mert Turak, Yalçın Avşar, Mevlüt Demiryay, Osman Gidişoğlu, Volkan Ayhan, Murat Güreç, Murat Üzen, Hamit Erentürk, Reyhan Karasu, Selin Türkmen, Senem Oluz, Berna Adıgüzel, Nurdan Kalınağa, Tolga Coşkun, Tankut Yıldız, Özgür Efe Özyeşilpınar, Göksel Arslan, Cihan Kurtaran, Yasemin Güvenç, Özge O’neill, Bahar Özge Göze, Yılmaz Arda Alpkıray, Okan Patırer, Doğan Şirin, Berk Samur rol alıyor.

Oyunun konusu kısaca şöyle: Her şeyin yolunda gittiği şirin, sevimli kasabasında mutlu, huzurlu yaşayan bir birey –adına Yaşar diyelim- bürokrasinin bilmeyerek, kimi zaman da bilerek yaptığı bir yanlışlık nedeniyle huzurlu kasaba ortamından bürokrasinin çarklarına takılır ve bir suçluya dönüşür. Sonrasında da devletin başına bela olacak bir metafora…

“Kara Kaplı Nizami”ye…

Tarih : 27-28-29 Şubat
Yer : Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi
Harbiye İstanbul
Tel : (212) 240 77 20





WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.