Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tiyatro (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tiyatro/)
-   -   Bir Adam Yaratmak (Ücretsiz) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tiyatro/13174-bir-adam-yaratmak-ucretsiz.html)

cicek1973 01-09-2008 10:33 PM

Bir Adam Yaratmak (Ücretsiz)
 
Bir Adam Yaratmak

Yazan: Necip Fazıl Kısakürek
Oyuncular: Beykoz Belediyesi Tiyatro Topluluğu

Beykoz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı oyunuyla yeniden seyirci karşısına çıkıyor.

Haldun Taner’in ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyunuyla tiyatro dünyasına “merhaba” diyen ve kurulduğu günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Beykoz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı eseriyle yeniden tiyatro severlerle buluşuyor.

29 Ağustos 2008 Cuma günü saat 20:30’da Devlet Tiyatroları Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi’nde yapılacak galanın ardından sahneye konacak oyun, Ramazan ayı boyunca her Pazar aynı sahnede ücretsiz olarak izlenebilecek.
Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün teşviki ile kurulan Beykoz Belediyesi Tiyatro topluluğu sahnelediği yeni oyunların yanı sıra düzenlediği kurslarla ilçe sakinleri için tiyatro okulu olma özelliği taşıyor. Topluluğun yönetmeni ve oyuncuları tarafından bu yaz döneminde farklı yaş gruplarına yönelik temel tiyatro ve drama eğitimleri verildi.
Oyun galası öncesinde yapılacak törenle tiyatro kurslarında başarı gösteren katılımcılara sertifikaları da takdim edilecek.

Salon: İstanbul Devlet Tiyatroları Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi
Tarihler: 07.09.2008 - 28.09.2008
Ramazan ayı boyunca her Pazar günü
Saat: 20.30
Telefon: 0216 465 88 20-21
Adres: Anadolu Hisarı MMM Migros Yanı Beykoz
Ücret: Ücretsiz





WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.