![]() |
Dahi misiniz.... Ben, dahi değilmişim... smiliyface http://www.internethaber.com/images/other/kahve.jpg Resimde kahve taneleri içinde adam var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir. Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı acınacak durumda demektir. http://www.internethaber.com/images/other/kahve.jpg internethaber... |
Ynt: Dahi misiniz.... buldum ama 3 saniyede değil ama ne kadar sürede bilmiyorum 1 dakikayı doldurmuş olabilirmiyim acaba dusun hay allah bak şimdi tam vazgeçmişken buldum diye süreye bakmadım terli345 |
Ynt: Dahi misiniz.... ben yazıyı okudum ve buldum 3 snd az hemde sevincli |
Ynt: Dahi misiniz.... ben resmi daha önce görmüştüm o zamn kısa sürede bulmuştum yine 3 sny sanırım şimdi bida baktığımda göremedim ana dedim noldu düşme fln var heralde ok tam kafanın üzerinde duruyormuş aa34 ama bence dahilik diyerek abartılmış dahilik bu kadar kolay mı? sung66 |
Ynt: Dahi misiniz.... 2 sn mi aldı ortada en altta ama ben dogusdan gerizekalıyım :O bu soru hileli o zaman |
Ynt: Dahi misiniz.... ben bir saniyede buldum çok zekimiyim ben şimdi |
Ynt: Dahi misiniz.... birde buraya burada kaç saniyede bulabileceksiniz kafaları wave http://img371.imageshack.us/img371/8532/sedatabivb1.jpg |
Ynt: Dahi misiniz.... Kahve çekirdeği demen gerekiodu teoman.Kafalardan kahve çekirdeği arar oldum khkh56 |
Ynt: Dahi misiniz.... 3 sn içinde buldum ama dahi olmadığımı biliyorum arkadaşlar:) |
Ynt: Dahi misiniz.... 1 saniye icinde buldum tamam akilli oldugum bir gercek ama dahi de degilim yani 44 |
Ynt: Dahi misiniz.... Alıntı:
ama test saçma. |
Ynt: Dahi misiniz.... hemen buldum, dahi miyim ne? cat3500 zaten ben solağım. solak insanlar beyinlerinin sağ tarafını daha çok kullanırlarmış. |
Ynt: Dahi misiniz.... resmi daha önce de bir kaç kez görmüştüm. her seferinde de bakar bakmaz buluyorum kafayı. aslında burda bir kafa var bulun denmeseydi de ben hemen kafayı fark ederdim. kişinin estetik anlayışının gelişkinliği ve gözlem gücüyle, hatta ayrıntıcı bir kişilik yapısına sahip oluşuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. dahi olmakla ile ilgili bir bağlantısı yok diye düşünüyorum. ilgisi olsa idi bu yaşa kadar ne buluşlara imza atmıştım ben dusun |
Ynt: Dahi misiniz.... Daha soruyu okurken farkettim vaybee şimdi cidden dahimi oluyorum 3 saniye de buldum çünkü ... happy6 |
buldum buldum ama 5 sn içinde :( şşimdi ben arada kalmışlardan mı oluyorum :) |
Bende 2 saniyede falan buldum.Resmen belli oluyor zaten ya... |
Cevap: Dahi misiniz.... arkadaşımla ben soruyu okuduk baktık ve saniyede gördük dahiiyizz yupiii:) |
Cevap: Dahi misiniz.... adamın kafasını görünce korktum... |
Cevap: Dahi misiniz.... aaa ben de dahi çıktım gördün mü?! sevincli daha resme bakmadan gördüm kafayı! kahvesmiley hissettim orda bi kafa olduğunu! hem dahiyim hem hislerim kuvvetli hem iyi atıom! y789 teomaaaaannnnn! şu adamı kaldır gözümüzün önünden! yemin ederim iştahım kesildi adamı gördüğümden beri! kabuslarımın baş kahramanı oldu adam yaww! |
Cevap: Dahi misiniz.... 0.98723 sn de buldum.sanırım dahiyim nası tuttum bu süreyi zannediyosunuz sevinclisevincli Ya bu ikonu ben çok seviyorum.sırf bunun için yazdım.Senseimin sevinç ikonudur.Özledim ablacım seni yaaakiss3 du bikere daha yapiyiimm sevinclisevincli Bir dedim iki oldu.Bu saatte akıl fikir telafisiii y789 |
Cevap: Dahi misiniz.... bende ilk baktığımda buldum çok kolay |
Cevap: Dahi misiniz? Hemen test edin ! güzelmiş, adam ben buradayım diyor, hemen karşımday789 Teşekkürler |
Cevap: Dahi misiniz? Hemen test edin ! hıı gördüm şimdi=))) ben siyah beyaz fotoğrafından bulmaya çalışıp bulamamıştım daha önce =) burda gayet netmiş=) |
Cevap: Dahi misiniz? Hemen test edin ! 10 15 sn de buldum ama bunu daha önce görmüştüm ondan olması gerek |
Cevap: Dahi misiniz? Hemen test edin ! benim de 10 saniye kadar sürdü.. |
Cevap: Dahi misiniz.... 3 saniye falan sürdü ama güzelmiş:) |
Cevap: Ynt: Dahi misiniz.... Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 AM. |