![]() |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzelmiş paylaşım için teşekkürler =) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Kesinlikle tuttu. Sıralamam gurur, aile, aşk, kariyer, para. Yüzde yüz doğru sıralamışım bilmeden. Tanımlarda da bilmeyerekten şöyle yapmışım: Kendimi: sadık, karşılık beklemeden sevebilen Sevdiğimi: asil, sinsi ve kötü Düşmanımı: Pis ve korkutucu. Cinsel tanımı: Sohbet ve samimiyet ortamı Hayatımı: Dingin, duru, sakin, dinlenmek ve yaşamak diye tanımlamışım ki hepsi çok doğru. Kişiler de tuttu. Vay canına. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ben bu testi bundan 6 yıl önce felan yapmıştım. o zaman hepsi tutmuştu. şimdi tekrar yaptım. nerdeyse tutan bir şey yok. ya ben bu kadar değiştim mi? |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... yüzümde bir gülümsemeye sebep oldu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... testi sevdim ben |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... kediye nankör yazdım sıçanada iğrenç iyi tutturmuşum |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Çok enteresan bir test. Tuttu mu tutmadı mı anlamadım. Sizlerle paylaşmak istiyorum yanıtlarımı: 1) İnek - Kariyer Koyun - Aşk At - Aile Kaplan - Gurur Domuz - Para Birinci soruda problem yok. 2) Köpek - Kirli ... Benim kişiliğim kirli mi yani? Çok üzülüyorum şimdi. Kedi - Masum ... Sevgilim yok Sıçan - Komik ... Bu doğru Kahve - Harika ... No comment Deniz - Sonsuz ... Sanırım ben kendimi ölümsüz zannediyorum. 3) Sarı - En iyi dostum dediğim bir insan Turuncu - Normal bir arkadaşım Kırmızı - Cliviaf (kendim) Ben bir narsist miyim? Beyaz- Bunu boş bırakmak istedim. Çünkü gelecekte olacak olan bir insanmış gibi geldi. Yeşil - Ablam |
Cevap: Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bence seninki daha ii benim ruhum çok sağlamya beyaz oğlum:( |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bu testi bilmeyen var mı artıkk.. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... 1 Kaplan 2 At 3 inek 4 koyun 5 domuz köpek tehlikleli kedi şirin sıçan iğrenç kahve her zaman deniz olsa da girsek kırmızı ben khkh56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzel bir paylaşım..tesekkuler.bır kactanesı harıç dgıerleri tuttu |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Bu test beni hayrete düşürdü blissy Evet merakla beklediğiniz cevaplarımı veriyorum girlhaha 1. soruya verdiğim yanıtlar: At: Aile İnek: Kariyer Koyun: Aşk Kaplan: Gurur Domuz: Para 2.soruya verdiğim yanıtlar: Köpek-Tatlı / Tarif ettiğin köpek kendi kişiliğin utananadam Kedi-Vahşi / Tarif ettiğin kedi sevgilinizin kişiliği emb23 Sıçan-Kuskunç / Tarif ettiğin sıçan düşmanlarının kişiliği dlckrn Kahve-Acı / Tarif ettiğin kahve senin seksi tarifin dlckrn Deniz-Ürkütücü / Tarif ettiğin Deniz kendi hayatının tarifi emb23 3. soruya yanıtlarım: Doğru sayılabilir ama sonuncusu beni çok mutlu etti tender45 Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Alıntı:
khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Hepsi doğru çıktı.Çok güzel bi test.Böyle testlerin olduğu Kokoloji diye bi kitap var çok eğlenceli okumanızı öneririm.:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzel testmiş yahu ..sevdim bunu ;) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... hepsi tutmasa da güzel beğendim. teşekkürler ;) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... sıralamam:at,koyun,kaplan,inek,domuz köpek:akıllı,dürüst kedi:sinsi sıçan:iğrenç kahve:zararlı deniz:huzur diğerleride tuutu ben bunu biliyodum ama:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... daha önce yapmıştım bu testi doğru çıkmıştı:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ben şimdi yaptım hayretler içerisindeyim.. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... kendi karakterimi sevimsiz(köpek), düşmanlarımı da sevimli olarak tanımlıyor oluşum çok garip geldi bana :S :S :D |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Hahaha en çok kendimi seviyomuşum eş ruhum annemmiş, en iyi dostumu bildi. yanıldığı bir tek şey oldu o da aşk benim için 4. sırada değil :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... 1. kısım tuttu gibi,2 biraz tuttu 3 çok az tuttu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ilk kısım tamamiyle tuttu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ilk kısım tuttu ama dier iki sorunun cevapları tamamıyla yanlışyu89 olsun eğlenceliydiy789 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... köpek fobim olduğu için köpeği tanımlarken "ürkütücü"yü kullanmıştım :D kendi kişiliğim çıktı :DD |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... İnek: kariyer Kaplan: gurur Koyun: aşk At: aile Domuz: para Kaplan Domuz At İnek Koyun Tarif ettiğin köpek kendi kişiliğin Tarif ettiğin kedi sevgilinizin kişiliği Tarif ettiğin sıçan düşmanlarının kişiliği Tarif ettiğin kahve senin seksi tarifin Tarif ettiğin Deniz kendi hayatının tarifi Sarı: bu kişi seni asla unutmayacaktır Turuncu: bu kişiyi gerçek dostun olarak görüyorsun Kırmızı: bu kişiyi gerçekten seviyorsun Beyaz: sana benzeyen ruh Yeşil: hayatın boyunca hatırlayacağın kişi flaş flaş...size testimin sunucunu açıklıyorum: hayvanlardaki sıralamama göre benim için öncelikler: aşk aile kariyer gurur para tarif ettiğim hayvanlara göre: ben saldırgan biriyimy789,sevgilim uyuşuk birigirlhaha,düşmanlarım iğrenç birileri,sexi tarafım acıgirlhaha,hayatım ise ferah...krzm67 renklere gelince: zeynep beni asla unutmayacak, müjde gerçek dostum, ablamı gerçekten seviyorum, annem bana benzeyen ruh, babam hayatım boyunca hatırlayacağım kişi... birçoğunda doğruluk payı var...art56art56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... çok güzel bende beyaza kendimi yazmıştım ayrıca hoşuma gitti demek ben sadece bana benziyorum süperart56art56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... hayatımızın öncelikleri olan bölüm tamamen tuttu favori bölümüm oydu :) güzel paylaşım teşekkürler |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Ayyy valla ne güzel tuttu yaa girlhahagirlhaha ama aşk 4. sırada biraz gerilere gitmiş. :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |