Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   KOKOLOJİ TESTLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/621117-kokoloji-testleri.html)

Kadir Serarslan 09-05-2012 10:38 PM

Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Yeniden mavi
O kadar iyimser sayılmam ama pek mücadele etmeyip kabullendiğim doğrudur

zeytin85 10-05-2012 09:40 AM

kuş testine mavi dedim :)

çölde yolculukta deveye söylediğim üzgünüm dedim kusura bakma beni taşıyosun gibisinden y789

2.eşimdi

3. huzur ve sakinlik

4. sevmediğim çalışma arkadaşım

cansuyu 10-05-2012 10:14 AM

bugünün kokolojisi :))

SERGİDEKİ RESİMLER
Bazen işlerinizin yoğun akışından zaman bulup kültür sanat aktivitelerini takip etmek hoş bir deneyimdir. Bazılarımız konsere ya da tiyatroya gideriz, kimisi dans etmeyi ya da bir ensturman çalmayı öğrenir, diğerleri el sanatlarına yönelir. Ve elbette istediğimiz zaman müzeye gidebiliriz.
Bir sanat müzesinde bir resmin önünde elleriniz arkanızda kenetlenmiş, eseri anlamaya çalışarak duruyorsunuz. Yanınıza hiç tanımadığınız biri geliyor ve size bir şey söylüyor. Yabancı aşağıdakilerden hangisini söylüyor?

1. Çok güzel bir resim değil mi?

2. Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz?

3. Özür dilerim, saatiniz kaç?

4. Biliyor musunuz, ben de bir ressamım!

cansuyu 10-05-2012 10:17 AM

çok güzel bir resim değil mi??? dedi sanki

bakalım anlamı neymiş :)

cansuyu 10-05-2012 10:21 AM

Vereceğiniz cevap birisiyle ilk karşılaştığınızda bıraktığınız etkinin nasıl olduğunu ortaya koyacak.

CEVAPLAR..

Bir yabancı aniden sizinle konuştuğu zaman, korku ve beklenti karmaşası yaşanır. Bu hayali senaryoda yabancının konuştukları, aslında sizin yabancılarla karşılaştığınızda nasıl tepki verdiğinizi gösterir. Cevabınızsa, birisiyle ilk karşılaştığınızda bıraktığınız etkinin nasıl olduğunu açıklar.

1. Çok güzel bir resim değil mi: Arkadaş canlısı ve olumlu karakteriniz, karşılaştığınız hemen herkeste harika bir ilk izlenim bırakıyor. Tek düşünmeniz gereken insanların sizi ilk başta ciddiye almaması olabilir.

2. Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz: Herhangi bir taahhütte bulunmadan önce, karşınızdaki insanın huyunu suyunu iyice bilmek isteyenlerdensiniz. İnsanlar bunu seziyorlar. Bu da size olan davranışlarını etkiliyor. Bu kadar temkinli olmanın tek dezavantajı, başkalarının kurallarına göre yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

3. Özür dilerim, saatiniz kaç: Dünyada yaşayanların yarısı için tamamen ‘normal’siniz ama diğer yarısı sizin biraz garip olduğunuzu düşünüyor! İlk yarattığınız izlenim, kendi dünyasında, kendi kurallarına göre yaşayan biri olduğunuz. Başkalarının ne düşündüğüne ya da ne hissettiğine fazla önem vermiyorsunuz.

4. Biliyor musunuz, ben de bir ressamım: Biriyle ilk kez karşılaştığınızda fazla hevesli davranıyorsunuz. Beğenilmek için gereksiz çaba sarf ediyorsunuz. Bu arada ne kadar çok uğraşırsanız, o kadar batıyorsunuz. Başkalarının hakkınızda neler düşündüğüne bu kadar takmayın. Eğer biraz rahatlar ve doğallaşırsanız sizi daha çok severler.

aaa ben arkadaş canlısı değilimdir ki hem de hiçç ..soğuk nevalenin tekiyim ben...mi acaba?

zeytin85 10-05-2012 10:25 AM

resim testinde benim 4. seçenek çıktı fazla hevesliymişim :)

sweeet 10-05-2012 11:24 PM

1. Çok güzel bir resim değil mi?

Bence muhteşem bir sanat eseri derdim.

Zaten benim her duruma maksimum iyimserlikle bakabildiğim malum. En gerçekçi ve iyimser hal ile olaylara bakabiliyorum. Canımı sıkan bir şey olursa da yapabileceğim en iyi şeyi yapıyorum o da: durumu kabul edip çareler aramaya başlamak. Vee bir çaresi bulunur elbet, sakin kalmayı başardıktan sonra.

Huzurlu günler herkese. :D

cansuyu 11-05-2012 10:30 AM

bugünün testi geliyor :))

DAĞLARDA

doğanın bizi kendisine çeken bir gücü vardır.. hepimiz doğanın çocuklarıyız., onun kollarında doğduk ve bizlere cömertce sundukları ile yaşıyoruz. teknolojide ne harikalar yaratılırsa yaratılsın ancak doğaya döndüğümüzde gerçekten yaşamla dolarız. tıp bilimi istediği kadar ilerlesin en iyi ilaç doğanın kendi iyileştirme gücü olarak kalacaktır.
bu yolculuğumuz o yeşil dünyaya geri dönmek olacak. hangi dekor kendi doğal halinizi keşfetmek için daha uygundur..
1. çok nadir bir taşı bulmak için daha tırmanmak üzere yola çıkıyorsunuz, dağın eteklerinde durduğunuzda dağ hakkında neler düşünürsünüz.
2. zorlu bir arayıştan sonra taşı hala bulamadınız ve şimdi de güneş battı. ne yapacaksınız.
3. sonunda aradığınız taşı buldunuz. ne tür bir taş bu? bayutunu, ağırlığını ve sizin için değerini tanımlayın.
4. artık dağdan inme ve evinize dönme zamanı.. sağla vedalaşmak için ona neler söylersiniz ve dağın size cevabı ne olur..

-başak- 11-05-2012 11:42 AM

1. çok güzel bir dağ tırmanması da kolay ve zevkli
2. dinlenir ertesi gün tekrar yola koyulurum
3.iki elimle taşıyabildiğim kristal gibi parlayan yeşim taşı.
4. çok eğlendim ayrılmak beni üzüyor ama napalım hoşçakal güzel dağ derim.O da bana ben de çok eğlendim yine gel der:)

cansuyu 11-05-2012 01:19 PM

hemen cevapları veriyorum yoksa asla fırsatım olmayacak...

Dağlarda İçin Anahtar;

Önünüzde yükselen dağ babanızı ya da hayatınızdaki bir baba figürünü temsil eder. Psikoloji terminolojisinde "bilge yaşlı adam" örneğinin tezahürüdür. Aramakta olduğunuz taş, yetişkin bağımsızlığını kazanmak için yaptığınız yolculukta kendinizde keşfetmeniz gereken yetenek ve güçleri temsil eder.

1- Dağ hakkındaki düşünceniz babanızın gözünüzde nasıl biri olduğunuzu gösterir. Zor ve bağışlamazmıydı? Yumuşak başlı ve kolayca fethedilirmiydi ? Yoksa vardığınızda sizi karşılayacak ve arayışınızda sizi cesaretlendirecek olağanüstü bir zirve mi hayal ettiniz ?

2- Aramakta olduğunuz taş henüz ortaya çıkmamış bir yeteğinizi ya da gücünüzü temsil eder. Bu soruya verdiğiniz cevap, bu ortaya çıkmamış potansiyelin farkına varıp varamayacağınızı gösteriri. Her ne pahasına olursa olsun taşı aramaya devam edeceğini söyleyenler aynı kararlılık

ve inatçılığı, çabaları meyva vermediği zamanda sürdürürler.

O günlük araştırmaya son vereceklerini ama tekrar geleceklerini söyleyenler, hızlarını ayarlayıp çabalarını uzun bir zaman dilimine yayanlardır. Bu grupta geç açılacak birçok kişi vardır.

Taşı aramaktan tamamen vazgeçenler, hiçbir zaman potansiyelini sonuna kadar kullanamayacak olanlardır.

3- Taşı tanımlayan sözcükleriniz kendi değeriniz hakkında hissettiklerinizdir. Ne büyüklükte ve ne ağırlıktaydı ve değerinin ne kadar olduğunu düşünüyorsunuz ?

"Valla yirmi lira değerinde bir şeydi" bu pek de yeterli bir tahmin değil, değil mi?

"Milyonlarca lira değerinde,kocaman bir pırlantaymış meğerse " Bir dakika, bir dakika kendinizi bu kadarda övmeye gerek yok.

4- Dağ ile vedalaşırken söyledikleriniz babanıza daima söylemek isteyipte söyleyemediğiniz şeylerdir. Dağın verdiği cevap babanızın size karşı olan duygularıdır.

Siz: Herşey için teşekkürler

Dağ: Kendine iyi bak

Böyle bir konuşmamıy dı ?

Siz: Görünüşe bakılırsa nihayet seninle işim bitti

Dağ: Aynen öyle.

Belkide babanız ve sizin oturup konuşma zamanınız gelmiştir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM.