![]() |
Pozitif misiniz? Negatif mi? Resimdeki genç bayanı görebiliyormusunuz? İnsanların % 65'i bu resimdekinin yaşlı asık suratlı bir kadın olduğunu görüyorlarmış. Sadece, pozitif düşünen insanlar genç bayanı hemen görebiliyorlarmış. Siz ne gördünüz? Bende kendimi pozitif sanırdım... |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ben geçen gün grmüştüm biyerde bunu genç bayanı gördüm sonra yaslı bayanı ögrmeye çalıştım ugrastım biraz gördüm snra smdi bakıncada direk yasllı kadını gördüm :) |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? :zpzp:Ben bakar bakmaz genç bayanı gördüm. sonra yaşlıyı görmek için uğraştım biraz. sonunda onu da gördüm. demekki pozitifim. 956k |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? yaşlı teyzeyi hala bulamadım pozitif olacam derken polyanna moduna mı girmişim neeeey789 |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? yaa ben genç kadını göremiyorum ama nerede:( |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ben yaşlı kadını gördüm sonra genç olanı gördüm ya |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ama genç olanda yandan bakmış yüzü gözü belli deilki :-) |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Ben ilk baktığımda yan tarafa bakan genç bir bayan gördüm. Yaşlı kadını görebilmem 1 dakikamı aldı. Paylaşım için teşekkürler... |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? yaşlı asık suratlı bir bayan göremedim, sadece yana doğru bakan genç bir bayan görebiliyorum.dusun2 |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? önce yaşlı bayanı gördüm :((( genç bayan ı görmek biraz zamanımı aldı arkadaşlarında dediği gibi yüzü gözü belli değil ki:))) sonuç olarak pozitif olmuyorum yani.. paylaşım için teşekkürler |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Ben yaşlı bayanı gördüm. O genç olanı hiiiç göremedim. En sonunda abim sağolsun kalemle gösterdi de anca yani... :D Çoğunluk pozitif ne güzellll :) El birliğiyle bilinçaltıma da bulaştırıyorsunuz bunu ben anlamam :) Pozitifim diye dolanıyorum ortalarda bi de peh ... :) |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Yaşlı bayanı görmek için mücadele veriyorum =)) hala göremedim şükürler olsunki. birşeyi göremediğime hiç bu kadar sevinmemiştim |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Yaşlı bayanda görünüyor, görünmemesi imkansız abartmayalım yani ;) |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Alıntı:
|
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? bn sadece solda genç bi bayan görebiliorum uğraşıorum yook nerde bu yaşlı bayan yaa ara ara yok resmin neresine sıkşmışsevinclisevincli ilk yazıyı okduğumda dio ya % 65 yaşlı bayanı görüo fln dedm tamam bnde yaşlı bayanı direk görcem ama yaşlı bayan yok ki 4897 |
|
|
|
|
|
|
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? nerede ben göremedim genç kadını yaa :( |
|
|
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? sadece genç bir bayan var .. hemen farkettim ,ama yaşlı bir bayan yok gibi bulamadım .. pozitif olmak çok güzel sevgiler |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ben bunu bi kaç sene önce gördüğümde genç kadını görmüştüm ama şimdi göremiyorum ya off:.:. |
|
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? bakıyorum bakıyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee göremiyoruumm88aagl34sadanimsadanimağla2ağla2 |
|
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ::) ::) ::) |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? ilk bakışta genç bayanı görüyorsan yaşlı kadını görebilmek için bayağı mücadele etmen gerekiyor yada durum tam terside olabilir. |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? resimde genç bayan mı var? |
|
diye sonuna eklemeyi unutmuşum dl78 |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? y789........ |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? Tabiki önce genç bayanı gördüm yaşlı kadın zaman aldısevincli |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? bende genç batyanı gördüm yaşlı tayzeyi epey aradım ama genç bayanın yüzü yaşlı teyzenin boynu diyen arkadaşın tanımlamasından sonra buldum. genç bayanın yüzü yaşlı teyzenin burnu ve ikiside yandan bakıyo hatta genç bayan arkadan. |
Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi? yaşlı kadını göremiyorum.10 dk boyunca baktım baktım bulamadım ya :S yan tarafa banak bir bayan gördüm.yoksa o mu yaşlı kadın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |