![]() |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz.Klasik müzik ney new age yada başka bir tarz. 98569 |
Ynt: Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Ben daha çok New Age tarz muzikleri terciih ediyorum onlar okadar sıkıcı olmuyor.GEnelde hareketli oluyor oda bana enerji veriyor. music45 |
Ynt: Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Yakında yeni bir kategori açacağım.Tm telkinler müzik kategorilerine gore ayrilacak.Yani gorumda telkin yukleme kategori altında Ney,New Age,Klasik Müzik,Turk Sanat Musukisi gibi baslıklar olacak.Onlarında içinde mp3 linkleri olacak. Nwe Age Tarzi cok elimde kaynak yok.Eger elinizde gercekten iyi musuki linkleir var ise linklerini paylasiniz.Bu baslik altinda.. |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi bence klasik müzik çünkü rahatlatıcı ve hoş |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi new age tarzına çok yakın hatta çok fazla özgün ve medarı iftiharımız sayın tuluyhan uğurlu'nun müziği benim hayatımda başlı başına bir telkin sebebi oldu en korkunç günlerimde veya yanlızlığımda bile onun müziği kafamın içinde çalıp dururdu bu siteye en çok yakışacak müzik onun müziğidir,sevgili tuluyhan doğanında bir notası var der, sessizliğin bile bir notası olmalı 5 yaşında piyano çalmaya başlamış viyana üniversitesini birincilikle bitirmiş ve dünya başkenti istanbul diyen bir dahi, buna odaklanmış ve tüm kalbimizle bu dünya başkenti istanbul projesine odaklanalım başarabiliriz hiç bir ülkede istanbulun coğrafyası tarihi kültürel zenginliği yok www.tuluyhanugurlu.com diyorum saygılar sevgiler |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi benimde yaptığınız mp3 lerde en sevdiğim tür new age idi. music45 şaka bi yana gerçekten bu türler arasında en çok severek dinlediğim new age oldu.. derty derty hpm1 skan67 f678h blissy |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Merhabalar Atakanbey, Gerçekten büyük emekler verdiğiniz bu çalışmaları bizlerle paylaştığınız için bu siteden faydalan herkes adına teşekkürü borç biliyorum.. Evet telkinleri hele uzun süre dinleyince aynı tarz müzikle sıkıcı oluyor sanki:). gerçek şu ki çok kısık ses ile de dinlenebildiğinden benim anladığım ve uyguladığım gibi kısık sesle fonda telkin dinlerken diğer yanda istediğim tür bir müziği dinliyor yada tv seyrediyorum.Eğer bu uygulama doğru ise telkinlerde kullanılacak müzik türünün sözsüz olması doğa sesleri ile olması daha uygun olur düşüncesindeyim. Saygılar..iyi çalışmalar.. |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Merhabalar; Yakında su şırıltı sesli telkinler ekleyeceğim.Bir üyemiz gönderdi bu sesleri..Farklı bir alternatif daha olmuş olacak. |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi bu çok iyi olurr super super super blissy blissy blissy |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi bir arkadaş rap müzik dedi ben de katılıyorum çünkü bu çok geniş bir kitleye hitap eden bir portal olmalı yükselen müzik rap neden olmasın eğer yapılabiliyorsa |
benim önceliğim new age Telkinleri sitedeki tüm müzik türleriyle dinledim.Benim en çok hoşuma giden New age oldu.Yeni dinlemeye başlayacak arkadaşlara tavsiyem new age ile başlasınlar.Su şırıltılı meditasyon kasetleri daha evvel dinlemiştim.Onlarda harika.İnsanı olabildiğince rahatlatıyor.Hele gece dinlemek daha da güzel olur herhalde.Atakan bey'e site için yaptığı ve yapmaya çalıştığı her şey için çok çok teşekkür ediyorum. hismiley wave smiliyface |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Alıntı:
http://www.onehiphop.net |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi bu su şırıltısı baya iyi geldi. blissy Sık sık tuvalete gidiom y789 |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi çok saol atakan abi bende raple içli dışlıyım hatta yıllardır iyi şeyler de yazıyordum ayağıma fırsatlarda geldi aslın da şarkı yapmak için hatta bir arkadaş radyoda çalacağını bile söyledi ama ben şarkıyı seslendirme de çekinceli davrandım açıkçası olayın üstüne düşmedim ama bu telkinleri dinleyin ce büyük bir yapabilirim hissi doğdu içimde ve yapacağım Allahın izniyle gelişmeleri bildiririm çünkü o yetenek fazlasıyla ben de var |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi klasik müzik, new age, doğa sesleri hepsi güzel. farklı farklı müzikle daha iyi oluyor. thumbsanim kişisel isteklerde bulunuyoruz galiba, peki metal müzik istesek o da oluyo mu ?smil56 gayet ciddiyim aslında...ben senfonik metal dinliyorum mesela. bazılarına garip gelebilir ama çok da dinlendirici oluyor ayıptır söylemesi.guitar saygılar |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi bence seçenekler arasında en güzeli ve kullanışlısı su sesi. new age de çok güzel ama uyurken pek kullanışlı olmuyor.aslında en güzeli tek müzik tipine yoğunlaşacağımıza duruma göre müzik tipini değiştirmek. mesela ben yatarken tv ,kitap okuma durumlarında su sesi müzik dinlemek istediğimde de new age dinliyorum. telkin sesi olarakda en güzel ses bence orman sesi(cıcır böceksiz) olurdu.ama az ses olduğu için belki uygulanamayabilir. |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Atakan bey, Yardımıcı olduğunuz ve emeğinizi bizlerden esirgemediğiniz için sonsuz tesekkürler.. super Benim tercihim telkinlerden öncede severek dinlediğim tarzlar olduğu için new age ve klasik müzik kategorileri oldu .. Çalışmalarınızda yardımcı olacağını düşündüğüm link bilgisi aşagıda ayrıca diğer arkadaslarda download etmeden istedikleri müzikleri burdan dinleyebilirler.. http://music.download.com Yine size yardımcı olabilecekse kişisel arşivimde new age, sufi ve klasik müziklere ait cd lerim var bunları paylasabilirim ama nasıl? sanal ortama yükleyebileceğim bir çözümünüz var mı? dusun yada dilerseniz bir mail adresine dosya olarak yollayabilirim.. 4897 |
klasik müzik çok etkili Klasik müzik çok güzel her zevke göre değişir; kulağa hitap etmesi tabiki önemli ama klasik müziğin birçok tedavide ve zeka gelişiminde kullanıldığını duymuştum.Çocuklara özellikle anne karnındayken dinletmeye başlanıyor.New age ve doğa sesleride harika;ama doğa sesleri sadece su değilde okyanus sesi yunus sesi orman,yağmur,rüzgar sesi de olabilir.Çok şey istedim sanırım 44 Bu arada gerçekten tuluyhan uğurlunun müziğini bende tavsiye edicem inanılmaz güzel;istanbulu ve birçok kültüre sevgiyle kucak açmış,birarada yaşamı kabul etmiş muhteşem şehrimizi müziği ile kalplerimize yerleştiren tuluyhan uğurlu alk78 Yakından izleme şansım oldu hem göze hem kulağa muhteşem gösterileri var umarım izleme şansınız olur arkadaşlar www.tuluyhanugurlu.com |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi ya bu tercihler zevk meselesi ama bence uzun süreli dinleyeceğiniz için zevkinizi bi kenara bırakın çünkü bi süre sonra müziklerden bıkıyorsunuz ve dinleme şevkiniz azalıyor benim için böyle vardır benim gibiler :) en ideali su şırıltısı ! 1- bıkmıyorsunuz 2- rahatsız etmiyor 3- uyumak daha kolay oluyor 4- sevdiğiniz müzik film vs... bunları izlerken bile su şırıltılı telkinleri dinleyebiliyorsunuz çünkü rahatsızlık vermiyor en önemliside bu zaten :) |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Ben daha önce ney sesi dinliyordum.Ancak su sesine geçtim.Daha sonra farkına vardim ki su sesinden çok fazla verim alamiyorum.Tekrar ney sesini denedim...Çok fark vardı...Su sesinden çok verim alamayan var mi benim gibi? |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Sazan: Haydi ver o sırrı ver....hangi ses hı? 12389 |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Alıntı:
Ben yunus sesi diyorum sonra ney sesi. |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi new age tarzı müzikler benim çok hoşuma gidiyor şuanda su şırıltısı dinliyorum oda hoşuma gitti |
Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Benim favorim New Age.Klasik Müzikte hoşuma gidiyor ama Ses çok alçalıp yükselebiliyor.Su sesi gece için uygun bence. |
Ynt: Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Alıntı:
|
Cevap: Telkinlerde ne tür müzik tercih edersiniz Anketi Türk halk müziği ile telkin olsa 7/24 bıkmadan dinlerdim sanırım:) Doğa sesi ile olan telkinleri dinliyorum henüz sadece kaybettiklerimi rüyamda görüyorum umarım faydalı olur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 AM. |