![]() |
Renk körümüsünüz? Öğrenin Renk körlüğü en çok erkeklerde görülüyor. Renk körü olup olmadığınızı anlamak için bu testi yapın. Esenler Hayat Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Aygün Koca, her 12 erkekten birinde renk körlüğü görüldüğünü bildirdi. Renk körlüğü testine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.cihannet.com/cnet/yasam/s...test/test1.htm ALINTIDIR |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin Test için teşekkürler Dost78, şu an için gözlerimin gayet normal olduğunu öğrenmiş oldum hismiley |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin Alıntı:
|
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin ehliyetimi alırken öle kartlar göstermişlerdi.sonuç mu? thumbsanim ne kadar yaşlansamda hala gözlerim aslanlar gibi f678h saol vallaha dostum benim sayende çok eglendim |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin bende normalmişim çok mutluyum renk körü değilimmmm 96 |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin Bende normalmişim y789 |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin gözlerimden sınıfı geçtim.sıradaki lütfen blissy |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin maşallah gözlerime sevincli |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin Yaa arkadaşlar bu linkteki 14.üncü resimde ne yazıyo ben göremiyorum.... Orda sayı var mı hakkaten.... rt67 |
Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM. |