Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   depresyon testi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/1753-depresyon-testi.html)

PSİKO 27-07-2007 08:00 PM

depresyon testi

DEPRESYON TESTİ

Son haftalarda kendini devamlı üzüntülü, sıkkın ya da ümitsiz hissettin mi?
EVET
HAYIR
Etrafındaki hemen her şeye ilgini kayıp mı ettin? Daha önceden hoşlandığın şeylerden keyif almamaya mı başladın?
EVET
HAYIR
Çok ağır bir iş yapmasan da kendini devamlı yorgun, tükenmiş ve halsiz mi hissediyorsun?
EVET
HAYIR
İştahında ya da kilonda bir değişiklik fark ettin mi? Yemeklerden eskisi gibi bir tat almıyor musun?
EVET
HAYIR
Hemen her gün uykuya dalmak, uykuyu devam ettirmek, uyanmamak ya da çok erken uyanmak gibi uyku sorunlarından mı şikayetçisin?
EVET
HAYIR
Fiziksel bir rahatsızlığın olmamasına rağmen eskiye göre daha yavaş konuşup daha yavaş mı hareket ediyorsun? Ya da tam aksine içinden gelen bir huzursuzluk sebebi ile rahatça yerinde oturmayıp devamlı hareket mi ediyorsun?
EVET
HAYIR
Kendine verdiğin değer ve güven azalıp suçluluk duygularını ve kendine haddinden fazla itham etmen arttı mı?
EVET
HAYIR
Dikkatini toplamak, yeni şeyler öğrenmek zorlaştı mı ya da günlük kararlar almakta bile zorlanıyor musun?
EVET
HAYIR
Zaman zaman yaşamaktan bıktığın oluyor mu?
EVET
HAYIR
DEĞERLENDİRME

Yukarıdaki sorulara üçten fazla "evet" cevabı verdiysen büyük ihtimalle depresyondasın. Durumun bir uzman tarafından değerlendirilmesini öneriyoruz.

dost78 27-07-2007 08:04 PM

Ynt: depresyon testi

2 evet
7 hayır

demekki ben klinik vaka değilim

üç_gömlek 16-12-2007 03:45 PM

psiko sağol test için.geçenlerde hayalabladan reiki için bilgiler alıyordum.sonra depresyonda olabilirmişim.netten test yaptım gerçekten depresyondaymışım hem de en tehlikeli noktalarda.10 puana kadarı normal.14 puana kadarı riskli iken 18 almıştım.şimdi depresyondan kurtulmaya çalışmıyorum.kurtulmaya çalıştıkça daha da depresyona sürüklenirim diye inanıyorum.onun için depresyonda olmayan bi insan düşünüp onu modellemeye çalışıyorum. hismiley

Silvara 16-12-2007 06:06 PM

yok canım 3 evetle depresyon mu olurmuş :P (bende 3 evet çıktı da :P) ama ben depresyonde değilim sadece sürekli yorgunum uykumm varr, çalışmaktan yoruldum :)

asevgican 16-12-2007 06:38 PM

bencede 3 evet cevabı kısıtlı olmuş....o zman herkes depresyonda....:p

Blazer 03-02-2008 05:21 PM

benim yavaşlama kısmı hariç hepsi evet.
Çok ağır bir bunalım geçiriyorum ki yaklaşık 3 yıl hatta 4 yıldan beri bu sorunlarım böyle. Arada geçici düzelmeler oluyor fakat genelim hep aynı...Bir çıkış yolu arıyorum...Aslında sorunlarımın tam olarak ne olduğu konusunda da kesin bir düşüncem yok. Hepsinden oluşmuş bir karışım gibi fakat üzerimde Öss derdi var ve ben hiç ders çalışımıyorum ki (bu yılki ana kaynağım yük için)

sevda23 31-07-2008 05:55 PM

f678h dusun dusun sanırım depresyonun ıcındeyım hemde fena cevapların hepsi ewet bende yaaaaa

nazannalanali 09-11-2009 12:47 PM

Cevap: depresyon testi

8 evet
1 hayır
Bblissyaya iyi durumdayım.
Depresyonda olmaya gerek yok.
Her ker kendine baksın canım.alk78

blue jaloon 09-11-2009 12:59 PM

Cevap: depresyon testi

kuzum bugün depresyondayiz gidiyoruz
alayi evet:)))

blue jaloon 09-11-2009 01:11 PM