Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   LQ’nuz kaç?(Lifestyle Quotient/Yaşam kalitesi seviyesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14730-lq8217nuz-kaclifestyle-quotient-yasam-kalitesi-seviyesi.html)

nidanem 18-11-2008 10:45 AM

Ynt: LQ’nuz kaç?(Lifestyle Quotient/Yaşam kalitesi seviyesi)

bende de bu sonuç çıktı.

75-100 puan: Geri plan LQ

İnsanların hayran olduğu bir havaya sahipsiniz ve ilham veren bir kişiliğiniz var. İnsanların hakkınızda ne düşündüğünü pek fazla önemsemiyorsunuz ve esas ilgilendiğiniz konu aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek. İş hayatında bir yerlere gelebilmek için yalnızca yaptıklarınıza güveniyorsunuz, imajınıza değil!

Tavsiye: Rahat tavırlı olmak iyi olsa da alçakgönüllü olmakla umursamamazlık arasındaki çizgi incedir. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda görünüşünüze özen gösterin. En azından arkadaşlıklarına saygı göstermek adına…

çiçeğim 18-11-2008 12:27 PM

105-150 puan: Göz alan komşu kızı LQ

Eğlendiğiniz sürece en popüler gece kulübüne gitmek ile evde vakit geçirmek aynı… Tasarımcı kıyafetlerine para harcamanızın tek sebebi beğenmeniz ve hayattan zevk almanız. Rahat tavırlarla insanlardan olumlu tepkiler alıyorsunuz.

Tavsiye: Mükemmel bir dengeye sahipsiniz. Başarınızla gösteriş yaptığınızı düşünen insanları çok ciddiye almayın, ama şöhrete de kapılmayın. Kendinize yükseklerde hedefler koymaya, hayattan zevk almaya devam.

art56art56

ışıkyolu 18-11-2008 12:44 PM

benim 60 çıktı. Aranızda en berbat ben mi yim?

Ben_Sen_ve_Gofi 05-05-2010 03:26 AM

Cevap: LQ’nuz kaç?(Lifestyle Quotient/Yaşam kalitesi seviyesi)

75-100 puan: Geri plan LQ

İnsanların hayran olduğu bir havaya sahipsiniz ve ilham veren bir kişiliğiniz var. İnsanların hakkınızda ne düşündüğünü pek fazla önemsemiyorsunuz ve esas ilgilendiğiniz konu aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek. İş hayatında bir yerlere gelebilmek için yalnızca yaptıklarınıza güveniyorsunuz, imajınıza değil!

Tavsiye: Rahat tavırlı olmak iyi olsa da alçakgönüllü olmakla umursamamazlık arasındaki çizgi incedir. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda görünüşünüze özen gösterin. En azından arkadaşlıklarına saygı göstermek adına…

ama bu haksızlık.o kadarda paspal giyinmiyorum yaa:)

Müşfik 05-05-2010 09:26 AM

göz alıcı komşu kızı...

mendeseva19 05-05-2010 09:48 AM

105-150 puan: Göz alan komşu kızı LQ

Eğlendiğiniz sürece en popüler gece kulübüne gitmek ile evde vakit geçirmek aynı… Tasarımcı kıyafetlerine para harcamanızın tek sebebi beğenmeniz ve hayattan zevk almanız. Rahat tavırlarla insanlardan olumlu tepkiler alıyorsunuz.

Tavsiye: Mükemmel bir dengeye sahipsiniz. Başarınızla gösteriş yaptığınızı düşünen insanları çok ciddiye almayın, ama şöhrete de kapılmayın. Kendinize yükseklerde hedefler koymaya, hayattan zevk almaya devam.

suyahapsettim 05-05-2010 09:54 AM

115 çıktı valla

tugcete 05-05-2010 06:46 PM

135 göz alıcı komşu kızı :) hepimiz komşu kızıyız. s456

vitamin61 05-05-2010 07:24 PM

120 çıktı...

tugcete 05-05-2010 07:32 PM

Hayırlı olsun vitamincim. girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM.