![]() |
ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Sözüm bayanlara Aldatılsanız ne yapardınız? Baylarında yorumunu beklerim... sapkal89 Bir kadın neden aldatılır?.... hııı bu arada aldatılmadım sadece merak işteeee sevincli |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Kiminle aldatıldığıma göre değişir aslında. Eğer aldatıldığım kişi benden ileri düzeydeyse çok kıskanırdım ama pek bir şey yapmazdım herhalde. Ama benden aşağı düzeyde ise 'beni bununla mı aldattın' der suratına şaplağı yapıştırırdım. y789 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Valla hiç böyle bi şey başıma gelmedi, en azından yakalamadım kimseyi. 4897 ama ilk başta incinirdim heralde. ağla döner arkamı giderdim, hiç bir yorum yapmadım, tek kelime söylemeden. bazen konuşmamak çok şey anlatır karşımızdakine. kendimi çok uzun zaman yıpratacağımı da zannetmiyorum. bunu şans olarak görürdüm. demekki haketmiyor beni hih33 kadının aldatması , erkeğe göre biraz daha zor. erkek daha kolay aldatabilir. erkeğin aldatması anlıktır muhtemelen, değilse bile istisnadadır o. asıl tehlikeli olan kadının aldatmasıdır. dl67 kadın aldatıyorsa sevdiği için aldatır ve herşey kafasında bitmiştir zaten. oooffff dunk56 çok karmaşık bir konu bu yaaa. düşünmek de aldatmakdır . bir bakış da aldatmakdır, daha ilerisi de aldatmak... belki de değil. beyin değil mi önemli olan. aklı bendeyse, ben önemliysem onun için, benden başkasına ayrıca verdiği bir değer, bir emek yoksa, ne yaparsa yapsın aldatmış olmaz, garip demi 44 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Benim başıma geldi böyle bir olay ama ben görmedim gözlerimle ispiyonladılar ozaman lise birinci sınıftım yazlıktan biriyle berberdim oda üniversiteye gidiyordu ozamanlar, 4 ay gibi çıkmıştık, yaz tatili bitimindede herkes memleketlerine döndü haliyle okullar açıldı falan derken telefonla devam ediyordu,birgün ben aradım okul çıkışı cep telefonunu açmadı,daha sonra en yakın arkadaşını aradım sınavda olduğunu söyledi inandım tabi daha sonra bilmediğim bi numara aradı beni arayan kişide yazlıktan onun okulunda bir arkadaştı aynen şöyle dedi bana; x kişi şimdi şu cafede x kişiyle beraber çok samimiler cafeye el ele girdiler haberin olsun diye aradım,benden duyduğunu söyleme ilk önce inanamıyo insan, yakıştıramıyo,afallıyo,ne yapacağını bilemiyo,uzaksın elin kolun bağlı acayip bişeydi işte 4897 neyse ulaştım daha sonra kendisine doğruladı ağzıma ne geliyosa söyledim ben valla tutamadım kendimi oda susup dinledi 1 ay gibi acısını yaşadım sonra mecburen unuttum kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın olan kadına oluyo üzülüyo,yıpranıyo,güvenini kaybediyo üzerinden tam 7 sene geçti yinede yaşamak istemezdim böyle birşey,şimdi yaşasam daha kötü etki bırakır çünkü daha kendimi bilecek yaştayım o yaşta bile çok üzmüştü beni. Allah birdaha yaşatmasın,kimse yaşamasın.Ben yine tutamam kendimi ağzıma ne gelirse söylerim hatta daha ileride giderim herhalde 789569 |
Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S öyle bir şey olsa görfdüğüm her yerde onu suçlar ve aşağılardım. |
Sadece onunla harcadığım zamana acırdım |
ya bu çok aşagılayıcı bi tavır ama verecegin tepki karşındakine olan sevgine baglı olarak degişir sanırım bi de aldatma tarzına baglı bi anlık yada uzun süreli olması felan... ama bence yalnızca bakmak olmalı verilecek tepki yalnızca gözlerinin içine bakmak sonra da çekip gitmek söylenecek sözün olmadıgı bi durumda konuşmak olmaz sanırım.. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S ben yakaladım . kötü bir pozisyonda değillerdi 2 kız 2 erkeklerdi. telefonlarını açmadı arkadaşlarına ulaştım benim yanıma gelmek için çıktığını sölediler. herşey çelişiyordu. arkadaşlarıyla ortak bi dükkanları wardı. ticareten açılmış bir dükkan değil. orada yakaladım.kızı bi güzel döwdüm o anki sinirle..kafasını dişledim sevgilim bni tutmaya çalışırken :) burnu fln kırılmış. ama o an gözüm hiç birşeyi görmedi. hepsi tıpış tıpış kaçtı ,sevgilim dışındaki insanlar. sinirden deliye döndüm ama ozaman ikimizde çocuktuk.ayrılmıştım ondan. ama barıştık. güven sorunu oluyo tabii ama üstünden 3 sene geçti . . belkide kaybedilice daha çok anlaşılıyordur insanın değeri.. şuan ikimizde çok mutluyuz çünkü .. ve artık ikimizde birbirimizden eminiz .. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S khkh56khkh56khkh56erkeğim ama yazmak geldi içimdenn blissy ben aldatılsamm. . Bi şampanya alırım, 2 sini yakalardım o biçimm bi halde, sonra şampanyayı üzerlerine patlatırdımm khkh56khkh56 böylece kutlama yapmış olurdukk khkh56khkh56 |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S bende aldatıldım ama basmadım tabi kuzenimden duydum başka biriyle çkmaya başladığını ama sanırım bunu hakettim ben,2 hfta hiç görüşmedim yalnız kalmak istedim neden böle bişy yaptım blmiorm nse bi akşam arkdşlar dışarıya çağırdı 3 kız 7-8 erkek falndk. o aradı 'nerdesn' dedi bnde ne dicemi bilemedm sadece 'dışardaym' dedm 'nerdesin die tekrar söyledi' tabi biraz dha sert bişeklde, bnde sölemek zorunda kaldım ' tamm 5 dk ya ordayım dedi ve kapattı '. ben arkdşlardan ayrıldım yolun kenarında onu bekliodum snra geldi, boya küpüne düşmüş 2 kız ve 2 erkek vardı yanında arkdşlarındn ayrıldı yanıma geldi bende saf gbi arkdşlarınla gitmiomusun git onlarla ayıp olur hem ztn arkdşlar beni beklio dedm, o gitti bende arkdşlarımın yanına döndüm.5 dk geçti geçmedi yanımıza geldi dier 2 erkk arkdşyla selam verip gittiler. bu olaydan 2 hfta sonra başka biriyle çkmaya bşladğını duydum ona ulaşamadım o gün, ardkşna soordum o da bana dedi ki ' hiç ilgilenmedin onunla ' dedi :s nse en kötüsü de ayrıldıktan bikaç gün sonra knştğumuzda yeni çıktığı için bana dediği tek kelime 'o beni seviyor' olmasıydı =( daha da kötüsü çıktığı kız bu askerdeyken aldattı sevincli Ama ilkler unutulmuyor yaa ağla2 |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Bir kadın/erkek neden aldatılır bilemem aslında çok fazla sebebi olabilir ama nedenleri düşünmeye gerek yok. Ortaya çıkardığı tek bir sonuç var çünkü. Her zaman denir ya aldatılan kişi hatayı kendisinde arasın diye. Ben o şekilde düşünmüyorum. Çünkü bir şekilde başka bir erkeğe ya da kadına gönlü kayan insanın birlikte olduğu kişiyi hayatından çıkarması gerekiyor. Madem mutlu olamıyor neden o kişi olmadan yoluna devam etmiyor öyle bir durum var. o nedenle bu sadece kendilerini haklı çıkarmak için ortaya atılan bir bahanedir. Aldatılsaydım ne yapardım? sorusuna geliyim. Böyle bir durumu öğrenseydim onun cesaret edip yapamadığı şeyi yapardım. O insandan ayrılırdım. Dediğim gibi buna ne sebep oldu diye hiç düşünmezdim. Hır gür çıkarmaya gerek de yok elimden gelen her şeyi yaptığımı bilirdim ve bir hesaplaşma gerekiyorsa onu o kişiye ve onun vicdanına bırakırdım. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S peki ben bi şey sorayım. sevgilinizden ayrılsanız o iki ay sonra başkasına baksa ama vazgeçse. sonra siz tekrar bi şekilde biraraya gelseniz. o kişiyle tekrar sevgili olabilir miydiniz? |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S ben erkeklere birşey sormak istiyorum, neden çoğu erkek birden fzla kızla çıkar amaçları nedir yani???? dusun2 |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Alıntı:
olunabilir bence ama güven vermesi lazımt678 |
|
|
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S neden mutlu bile olabilirdiniz:) |
|
|
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S erkeklerin aldatması bence sevgi arayışından kaynaklanır diye düşünüyorum. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Ayrıca ilk söylediğim şeye bir ekleme yapmak istiyorum aldatılan kişi tamam ama aldattığı kişiyi neden konuşmuyoruz o da aldatılan değil midir? O kişide değersiz demek ki gözünde. Aldatmak bir ego problemi olabilir o nedenle aldatan insan sorunun kaynağını sadece kendisinde aramalı. Belki de güvende olmak için yalan söylemesi gerektiğine dürüst olmamaya insanlara karşı ikiyüzlü davranması gerektiğine inandırılmıştır. Bu da ilişkilerini bu yönde etkiliyor olabilir |
|
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Aldatmak yerine aldatılmak terimi daha uygun. Erkeği fiziksel olarak çok çekici olmayan bir kadın bile kandırabilir. Çünkü erkeğin doğasında tüketmek, kadının doğasında ise üretmek vardır. Bir anlık keyif olarak bile algılayabilir. Ancak arkadaşlardan birisi yazmış. Evet kadının aldatması sevmesi ile orantılıdır, daha da tehlikelidir sanırım. Sevgili bayanları tenzih ederek, erkek yine bir kadınla aldatmıyor mu? Sorusunu sorma hakkımız doğduğuna inanıyorum. Kadınların neden evli erkekleri kurban seçtiklerine ise akıl erdiremiyorum. Arkadaşlar bayan arkadaşımız konuyu açtığı için daha çok bayanlara odaklı yazmaya çalıtım. Sevgili bayanlar, Hepimizin evliliği daim ve mutlu olsun. Ancak, erkeği tapulu malıymış gibi görerek, Ona hor hakir davranıp davranmadığınızı gerekli olanlar gözden geçirmeli. Her erkeğin tahammül boyutları birbirinden farklı oranlarda olsa da bir gün kuş yuvadan çok basit bir kadın ve nedenle uçabilir. Yanlarında saç baş karışık, giyimi özensiz, Kişisel bakımlarını ihmal edermişçesine davranmamanız onu aldatmaktan zaten alıkoyor. Unurtmadan tatlı dil, onun ailesini sevmeseniz bile yüzüne açık seçik söylemeniz etken unsurlardır. Selam ve sevgiler. Bu da kendi kitabımdan bir armağan kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •eşim beni sevmiyor : Serbest Kürsü |
|
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Aldatılsaydım öyle feci bir intikam alırdım ki doğduna, yaşadığına bin pişman olurdu.sevincli Bir an evvel ölmek için yalvarırdı. İşte o zaman karşısına geçip o sahneyi mutlulukla izlemeli...blissyEn güzel sahne...girlhaha |
|
ama aldatılma konusunda bilmiyorum ne hissederim hiç yaşamadım ama ben bunu yol ayrımı gibi düşünür devam ettrimem ilişkimi,çünkü gerçek sevgiyi biliyorum,sevginin bitmesini de biliyorum,gerçekten severken insan aldatmıyor,ama bittiği zaman ne kadar dese de seviyorum kandırmasınlar kendilerini de bizi de.heyecan tatlı gelmiş demek ki,ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım.çok şiddetli bir tepki belki 1 kere veririm sonra biter. |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Armoni, bu adam çok zekiymiş, makyaşsızken doğalsın, makyajlıyken ne güzelsin. İyi ya işte seni çok seviyor demek ki. ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım. Allah kimseyi bu sıkıntıya sokmasın. Ama bence de biter. Bu işin affetmesi olmaz. Ha bu arada biraz bencil bir yaklaşım olacak ama , KAdın aldatıldığını anladığı andan itibaren eşinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda kendisini toparlayabilirse kurtarır. Ama çirkeflik, dedektiflik, farkettiğini belli etmek gibi davranışlara girerse hiç bir olulu sonuca ulaşamaz. Çünkü erkek bir bahaneyle uzaklaşmıştır. Kadının olumsuz tutumu onu kendince haklılığını onaylamasına neden olur. işte ben de zaten bu çirkeflğinden uzaklaşmıştım, iyi de yapmışım demez mi? |
sadece şunu biliyorum sıkı sıkıya birini tutmak daha çok kaybetmeye neden olur,kadın şartlarına göre de davranıyor burda maddi durum,çocuklar falan bir sürü etken var,takındıkları tutumlarda.o yüzden kimseyi yargılamıyorum.herkesin kendi tepkisi o an için verilmiş en doğru tepkidir diye düşünüp noktayı koyuyorumdusun2 |
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S KIZLARA BİRAZ GARİP GELEBİLİR AMA BEN KONUYA FARKLI BAKIYORUM.. Bİ DEFA ALDATMADIM DİYEN ERKEK YALAN SÖYLER belkide böyle düşünmemin sebebi çevremde o kadar çok evli eşini aldatan erkek biliyorum ki inanamazsınız.. tabi karıları canciğer kankilerim oradn biliyorum.. ama kadın boşanamıyo tabi neden? erkek kendine bağlı değil bağımlı hale getirmiş eşini.. oyüzden kadın dul kalma, adım çıkar ,el alem ne der korkusuyla gereken kararı alamıyo .. e işin birde boşanmak çözümmü? noktası var tabi.. yani durum cok karışık.. ama farklı bakıyorum dedim ya.. bazen erkeklere hak vermiyo değilim.. dır dır baskı kıskançlık krizleri erkeği bu duruma sürüklemiş olabilir.. çoğu vakada böyle sanırım.. ama bitirmek çözüm değil bence.. oturup çözüm bulmak önemli, uzlaşmak ve aradaki heyecenı tüketmmek lazım.. ve bir kadın olarakda diyorum ki.. kızlar kendinizi koyvermiyin beni alan almış nasılsa diye.. imrensin; sevgilinizin, eşinizin butün arkadasları, size sahip olduğu için eşinize imrenek baksın tüm erkekler.. sizde bunun tadını cıkarın.. böyleyken zaten aldatıyosa koca bi tekmeyi hakediyo demektir..y789 yani diyorumki keskin çizgilerle aldatılırsam tekmeyi basarım olmamalı. ben ne yaptım bu başıma geldi, nerde eksiklerim var.. bunlar bulunmalı.. elimizden geleni yapmalıyız bayanlar olarak...yok olmuyosa zaten tekme hazırda dursun44a hoşçakalın... |
Cevap: Ynt: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Alıntı:
|
Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S Merhaba, Konuyu okumadım çünkü bünyem kaldırmaz gibime geliyor. Zaten her sabah bu ilişki doktoru adamı illaki bir kanalda görmekten içim fena kıyıldı. Naçizane tavsiyem gelecek zamanda olacağı/olmayacağı belirsiz, afaki çok can sıkıcı bir konu hakkında hayal gücünüzü fazla meşgul etmemenizin hayrınıza olacağı... Unutmayalım bilinçaltı ve çekim yasası ayrım yapmıyor. Bütün düşündüklerimizi hayata geçirmek için devreye giriyor. İyi geceler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 AM. |