![]() |
hangi tatlısın |
Ynt: hangi tatlısın Pasta Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun! y789 |
Ynt: hangi tatlısın bende pasta çıktım ben olsam olsam acılı pasta olurum yaw blook |
Ynt: hangi tatlısın Dondurma Sen dormasın.Dondurma temiz,sade,suçsuz birini temsil eder.Çünkü içinde süt var.Dilerim sen hep böyle temiz,iyi kalpli kalırsın!! blook |
Ynt: hangi tatlısın thumbsanimTulumba yada baklava Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun. ttli3 art56art56 |
Ynt: hangi tatlısın Bende dondurma ciktim....dondurmayida cok severim... bu durumda kendimide cok seviyormusum demekki |
Ynt: hangi tatlısın Pasta Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun! smil56 |
Ynt: hangi tatlısın pasta coffe2 |
Ynt: hangi tatlısın pastamışım s45apk |
Ynt: hangi tatlısın Tulumba yada baklava Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun? |
Ynt: hangi tatlısın Kek Sen keksin.Çünkü kek sadedir.Kimseye karışmayan,gerektiği yerde gülüp,gerektiği yerde ağlayan kişiyi sembolize eder.Senin karakterin gerçekten çok iyi. Hele beni sürekli Kek'lemelerinde vardı bir iş khkh56 |
Ynt: hangi tatlısın Tulumba yada baklava Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun? ecem ne bu sohbet sitesi mi bu bak bana arkadaslık teklif ediyo girlhaha |
Ynt: hangi tatlısın Tulumba yada baklava Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun sevincli baklava tamam da tulumbadan hiç hoşlanmam ben |
Ynt: hangi tatlısın tulumba ya da baklavaymışım. Allah'tan hanım göbeği çıkmadım. göbek deyince çıldırıyorum. biraz göbeğim var da aa34 |
Ynt: hangi tatlısın http://www.kuizz.com/pictures/e/l/m/...8602000290.jpg Pasta Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun! |
Ynt: hangi tatlısın Bende pastaymışım |
Ynt: hangi tatlısın Kek Sen keksin.Çünkü kek sadedir.Kimseye karışmayan,gerektiği yerde gülüp,gerektiği yerde ağlayan kişiyi sembolize eder.Senin karakterin gerçekten çok iyi smiliyface |
Ynt: hangi tatlısın Pasta Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun! 98569 |
Ynt: hangi tatlısın dondurmayım 44 ark5 |
Ynt: hangi tatlısın http://www.hizliresim.com/2008/10/1/340.jpg Dondurma Sen dondurmasın.Dondurma temiz,sade,suçsuz birini temsil eder.Çünkü içinde süt var.Dilerim sen hep böyle temiz,iyi kalpli kalırsın!! smiliyface |
Ynt: hangi tatlısın Ben de dondurma çıktım smiliyface |
Ynt: hangi tatlısın -------------------------------------------------------------------------------- Kek Sen keksin.Çünkü kek sadedir.Kimseye karışmayan,gerektiği yerde gülüp,gerektiği yerde ağlayan kişiyi sembolize eder.Senin karakterin gerçekten çok iyi teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |