![]() |
İyimser misiniz?.../Anket *Bardağın... A)Yarısı dolu. B)Yarısı boş. *Akşam yatağa yattığınızda aklınıza... A)Olumlu düşünceler gelir. B)Ertesi günün endişeleri gelir. *Önünüzde... A)Korktuğunuz bir görüşme var. B)Size meydan okuyan bir görüşme var. *Genellikle... A)Sadece günlük gazete okurum. B)Ayrıca roman,şiir,mizah kitabı da okurum. *Daha çok... A)Televizyonun önünde otururum. B)Arkadaşlarımla vakit geçiririm. *Mesleğim... A)Bana yetiyor. B)Beni aşırı zorluyor. *Yolumu kara bir kedi kestiğinde... A)Ne şanssızlık diye düşünürüm. B)Ne kadar şanslıyım,çok sevimli diye düşünürüm. *Uykum... A)Derindir. B)Oldukça rahatsızdır. *Son zamanlarda kendimi sıklıkla. A)Tehdit altında hissediyorum ve korkuyorum. B)Yeni şeylere başlamaya istekli hissediyorum. *Aksilik olduğunda genellikle... A)Soğukkanlıyımdır. B)Şiddetli tepki veririm. |
Ynt: İyimser misiniz?.../Anket Değerlendirme Bütün yanıtlarınız A'mı? O halde iyimser birisiniz. Birden fazla B cevabı verdiyseniz, "telkinleri" dinlemeye devam edin... smiliyface |
Cevap: İyimser misiniz?.../Anket Fifty fifty girlhaha Teşekkürler paylaşım içinalk78 |
Cevap: İyimser misiniz?.../Anket bir tane b seçtim tşkr...:... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM. |