![]() |
Orta Düzey Bağlama Dersleri - Notalar ve Notayla Destekli Videolar Orta düzey bağlama çalanlar için kısa bağlama ve uzun bağlamada mızrap vuruşları, parmak yerleri, nota yerleri, kalıplar, basit parçaların öğretimi ve faydalanabileceğiniz birçok pratik bilgi, alıştırma, egzersizler, notalar. Çalışınızı ilerletebileceğiniz birçok video, egzersiz ve notaya ulaşabilirsiniz. 19 Adet Video Ders 34 Nota ve Notalara Ait Bağlama Dersi Öğretim Videosu Notalar: Ağlama Yar Ağrı Dağın Eteğinde Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Al Yazmalım Ben Giderim Sazım sen Kal Dünyada Bugün Ben Bir Güzel Gördüm Elde Düğün Bayram Benim Neyime Eledim Eledim Höllük Eledim Etek Sarı Sen Etekten Sarısın Fincanın Etrafı Yeşil Haberin Var mı? Hey Onbeşli Onbeşli İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Nemrudun Kızı Sarı Gelin Telgırafın Tellerine Uzun İnce Bir Yoldayım Ağrı Dağından Uçtum Çiğdem Der ki Ben Elayım Metris Egzersizler Videolar: Ağlama Yar Ağrı Dağın Eteğinde Al Yazmalım Ben Giderim Sazım Sen Kal Dünyada Elde Düğün Bayram Benim Neyime Eledim Eledim Höllük Eledim Etek Sarı Sen Etekten Sarısın Fincanın Etrafı Yeşil Haberin Var mı Hey Onbeşli Onbeşli İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Nemrudun Kızı Nota Egzersizleri Sarı Gelin (Erzurum Çarşı Pazar) Telgırafın Tellerine Uzun İnce Bir Yoldayım İNDİRMEK İÇİN LİNKLER: Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 02-OrtaDuzey.part1.rar Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 02-OrtaDuzey.part2.rar Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 02-OrtaDuzey.part3.rar Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 02-OrtaDuzey.part4.rar Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 02-OrtaDuzey.part5.rar Not: Bu videolar, notalar ve egzersizler bazı internet sitelerinden derlenmiştir. Hiçbir ticari amaç taşımadan sadece bağlama severlere ve bağlama öğrenmek isteyenlere bir nebzede olsa katkıda bulunmak için derlenmiştir. En çok faydalanılan siteler: www.solfej24.com ve www.sazkursu.com'dir. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. İletişim: www.dersdoktoru.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM. |