![]() |
müzik sesi duyulmalı mııı?? merhabalar 2 gündür bu siteyle tanısmıs bulunmaktayım ve gercekten hazine bulmuş gibi sevindim:) şimdii atakan beye bir sorum olacak ve tabı bu konuyla yakından ilgilenen herkese..müziği actıktan sonra tv izleyebileciğimiz söylenıyo örneğin..o halde müziğin sesini işitmemiz önemli değil yani o bi köşede acık dursa yeter..ama bı sayfa da arkadasın bır sorusuna atakan bey "bazı insanlarda kısık seslı dınlemek etkı yaratmayabılır hatta bunun için testler yapılır muziğin sesi artırılmalı seklınde"yorumunu okudum.. müziğin sesini duymalımıyız duymamalımıyız acık olması yeterlı mı?benı bu konuda aydınlatırsanız mütesekkır olurum:)) bi de orneğin sesı leptapımda dınlıorum kapı caldı giderken durdurmalımıyım:) coook tesekuurler saygılaarr |
Cevap: müzik sesi duyulmalı mııı?? bunu bende merak etmisimdir.. durdurulmali galiba. canim benceeee muzigi duymalisin azda olsa. keske net bilgi verebilseydim m::) ayrica gormemisizzz mesajini ne demek sni onemsememek diye bsy yok tamammi::) |
Cevap: müzik sesi duyulmalı mııı?? heheh tamam datlım tesekkurederım aslın da merak ettiğim sey ben mesela yatak odamda dınlıyorum dıyelım yan odadaki kimse bundan etkılenebılır mı? müziğin sesi acık tamam ama bılıncaltı alttan gelen sesı zaten duymuyo dolayısıyla ses kısık oldugunda da zaten duymucak ayyyy amaaannn öle iştee:)) |
Cevap: müzik sesi duyulmalı mııı?? evet yan odadaki kimse etkilenebilir çünkü Atakan beyde öyle söylemişti eğer yan odadaki kişi çok çok hafif bile duysa hatta bilinçli olarak pek duyamasa bile etkisi olabilirmiş..tabi kişiye görede değişebilir?? |
Cevap: müzik sesi duyulmalı mııı?? Buradan sorumu yönelteyim ben de.Kısık ses de dinlendiğini okumuştum ama bu kısıklığın bir derecesi var mı?Aynı müziği çok uzun bir süre dinleyince biraz sıkmaya başlıyor doğrusu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |