Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/)
-   -   Telkinleri Duyamiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/3-telkinleri-duyamiyorum.html)

etf 12-02-2007 10:41 AM

Telkinleri Duyamiyorum

Alıntı:

ridvan155 Nickli Üyeden Alıntı
ben indirdiğim mp3 leri kısık ses e ayarlıyorum.aynı zamanda başka bir medya oynatıcıdan daha yüksek bir seste müzik (fergie , black eyed peas , vs.) dinliyorum.bunun telkinlere olumlu mu yoksa olumsuz mu etkisi olur?

Telkinleri dinler iken diğer işler yapabilirsiniz. Başka müzikler dinleyebilirsiniz, TV izleyebilirsiniz. Bunun hiçbir olumsuz etkisi yoktur hatta faydalı diyebiliriz. Çünkü telkinlere odaklanmadığından direnç az olur. Uyur iken dahi kısık sesli dinleyebilirsiniz.
Sevgi ve Saygı ile...

salihsdemir 09-03-2007 09:36 PM

Telkinleri Duyamiyorum

Telkinlerin bir kısmını arada duyuyorum bunun, olumsuz bir etkisivarmı, yani sadece bilinç altının mı farketmesi gerekir.

Şu anda bunları yazarken telkinlerden birini dinliyorum ve ağırlık çöktü. :D

hayatimdegisti 09-03-2007 09:44 PM

Telkinleri Duyamiyorum

Telkinlerin eski versiyonlarında desibeli biraz yüksek tutmuşum.Birde müzik sesinin az olduğu kisimlarda duyulabiliyor.
Bunun olumsuz etkisi yok.Ancak sesi çok açmayınız.
Birde su sesli telkinler var 2007 olanlar onlari öneriyorum.

intbss 13-03-2007 04:30 AM

Telkinleri Duyamiyorum

Merhabalar,

bu foruma yeni uye oldum. denemek amaciyla bir kac mp3 indirdim. new age sevdigim icin bu dosyalari daha cok indiriyorum. fakat hic bir telkin duyamadim, sesi max. yapmama ragmen. ne telkin ediliyor onu dinlemek istiyorum, bunun bir yolu var mi? (sesi max. yapma disinda, cunku bu metotta hic bir sey duyamadim)

ozetle, once neler telkin ediliyor ogrenmek istiyorum sonra muzikle dinleyecegim.

selamlar,

etf 13-03-2007 09:44 AM

Telkinleri Duyamiyorum

Alıntı:

intbss Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,

bu foruma yeni uye oldum. denemek amaciyla bir kac mp3 indirdim. new age sevdigim icin bu dosyalari daha cok indiriyorum. fakat hic bir telkin duyamadim, sesi max. yapmama ragmen. ne telkin ediliyor onu dinlemek istiyorum, bunun bir yolu var mi? (sesi max. yapma disinda, cunku bu metotta hic bir sey duyamadim)

ozetle, once neler telkin ediliyor ogrenmek istiyorum sonra muzikle dinleyecegim.

selamlar,

Telkinleri zaten duymamanız gerekiyor. Bazı scriptlerde telkinleri duyabilirsiniz. Telkin içeriği ilgili telkinin "Telkin İçeriği" veya "Tekstleri" bölümünde var örneğin http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?topic=828.0

Sevgi ve saygı ile...

judas 06-04-2007 05:54 AM

Telkinleri Duyamiyorum

telkinlerin içeriği text olarak mevcut.

bab_y 05-05-2007 02:43 AM

Ynt: Telkinleri Duyamiyorum

çalışmalarınız için teşekkürler textleri okumama ragmen içim yine de rahat değil bu bende fazladan bir direnç yaratıyor mp3lerde telkin sesini duyabileceğim bir program var mı tşkler

Bugle 05-05-2007 02:54 PM

Telkinleri duyarak dinleyeceğiniz piyasada satılan cdler de mevcut.Ancak dikkat ettiyseniz buradaki telkinlerin kullanılış anlayışı farklı...Portalda 40 haramilerle ilgili güzel bir yazı var.Orada telkinlerin neden duyulmaması gerektiği güzel bir şekilde açıklanmış..Bilincin, bilinçaltınının telkinleri almasında direnç göstermesini engellemek için böyle bir yöntem kullanılmış..müziklerin tadını çıkarın...sevgiler..

bab_y 06-05-2007 06:52 AM

ben sadece bir kerelik ne söylendiğini duyup sonra duymadan dinlemek istiyorum eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır bunun için bildiğiniz bir program yok mu sad456

aztec 07-05-2007 10:28 PM

çoook doğru...önce neler telkin ediliyor onu bilmek lazım

hatta ben burda "telkinler nekadar faydalı ya da zararlı" diye bi başlık açmıştım, sağolsun hemen kaldırdılar her nedense....

yani bi düşünün, radyodan şarkı dinliyorsunuz fakat duymadığınız sesler de kayıtlı ve bu şekilde herkes her dinliyor...kimse farkına varmadan herkesin bilinçaltına neler yerleştirilemezki...illa böyle bir şey var demiyorum ama ya olursa...

o yüzden neler telkin ediliyor duysak içimiz rahat olacak...evet textler var ama textler mi telkin ediliyor cidden?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM.