![]() |
Telkinleri Duyamiyorum Alıntı:
Sevgi ve Saygı ile... |
Telkinleri Duyamiyorum Telkinlerin bir kısmını arada duyuyorum bunun, olumsuz bir etkisivarmı, yani sadece bilinç altının mı farketmesi gerekir. Şu anda bunları yazarken telkinlerden birini dinliyorum ve ağırlık çöktü. :D |
Telkinleri Duyamiyorum Telkinlerin eski versiyonlarında desibeli biraz yüksek tutmuşum.Birde müzik sesinin az olduğu kisimlarda duyulabiliyor. Bunun olumsuz etkisi yok.Ancak sesi çok açmayınız. Birde su sesli telkinler var 2007 olanlar onlari öneriyorum. |
Telkinleri Duyamiyorum Merhabalar, bu foruma yeni uye oldum. denemek amaciyla bir kac mp3 indirdim. new age sevdigim icin bu dosyalari daha cok indiriyorum. fakat hic bir telkin duyamadim, sesi max. yapmama ragmen. ne telkin ediliyor onu dinlemek istiyorum, bunun bir yolu var mi? (sesi max. yapma disinda, cunku bu metotta hic bir sey duyamadim) ozetle, once neler telkin ediliyor ogrenmek istiyorum sonra muzikle dinleyecegim. selamlar, |
Telkinleri Duyamiyorum Alıntı:
Sevgi ve saygı ile... |
Telkinleri Duyamiyorum telkinlerin içeriği text olarak mevcut. |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum çalışmalarınız için teşekkürler textleri okumama ragmen içim yine de rahat değil bu bende fazladan bir direnç yaratıyor mp3lerde telkin sesini duyabileceğim bir program var mı tşkler |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum Telkinleri duyarak dinleyeceğiniz piyasada satılan cdler de mevcut.Ancak dikkat ettiyseniz buradaki telkinlerin kullanılış anlayışı farklı...Portalda 40 haramilerle ilgili güzel bir yazı var.Orada telkinlerin neden duyulmaması gerektiği güzel bir şekilde açıklanmış..Bilincin, bilinçaltınının telkinleri almasında direnç göstermesini engellemek için böyle bir yöntem kullanılmış..müziklerin tadını çıkarın...sevgiler.. |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum ben sadece bir kerelik ne söylendiğini duyup sonra duymadan dinlemek istiyorum eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır bunun için bildiğiniz bir program yok mu sad456 |
Ynt: Telkinleri Duyamiyorum çoook doğru...önce neler telkin ediliyor onu bilmek lazım hatta ben burda "telkinler nekadar faydalı ya da zararlı" diye bi başlık açmıştım, sağolsun hemen kaldırdılar her nedense.... yani bi düşünün, radyodan şarkı dinliyorsunuz fakat duymadığınız sesler de kayıtlı ve bu şekilde herkes her dinliyor...kimse farkına varmadan herkesin bilinçaltına neler yerleştirilemezki...illa böyle bir şey var demiyorum ama ya olursa... o yüzden neler telkin ediliyor duysak içimiz rahat olacak...evet textler var ama textler mi telkin ediliyor cidden? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |