Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/)
-   -   telkinleri kısık sesle dahi olsa duymak istiyorum. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri-duyulmuyor-sadece-muzik-mi-var/1063-telkinleri-kisik-sesle-dahi-olsa-duymak-istiyorum.html)

hasanbasar1453 21-03-2007 02:28 PM

telkinleri kısık sesle dahi olsa duymak istiyorum.

Selamlar telkinleri kısık sesle dahi olsa duymak için hangi programı kullanmak gerekir.

hasanbasar1453 21-03-2007 02:30 PM

Selamlar üstelik madem bu kadar mükemmel bir sistem kurdunuz neden iletişim adresinizi saklıyorsunuz. Birşeyleri neden gizlemeye çalışıyorsunuz?

hayatimdegisti 21-03-2007 02:56 PM

Merhabalar Hasan Bey;
İyi niyetle sormuş olduğunuzu düşünerek cevap vereyim...
Bu site açılalı henüz bir sene bile olmadı.
Diğer benzerlerinden en önemli farki ise en belli başlı konularda ücretsiz olarak yapilan çalişmalara üyeler tarafindan sahip olunması.
Sitenin açılış aşamasında tasarim hosting gibi masrafları kendi cebimden karşıladım.
Birde bütün bunlara ek olarak şirket kurulumu şirket açılması gibi masraflari kendim karşilamam mümkün değil.
İler ki zamanlarda site tam olarak oturduğunda elbette bu tip çalışmalar olacaktır.Konu ile ilgili bir şirket kurulur cd ler hazirlanir kitap çıkartılır iletişim adresi verilir gibi...

Ayrica kullandiğimiz müziklerin bir kısmında telif sorunu var.Kendi müziklerimizi kullanmamiz gerekiyor.Ancak bu şu an için mümkün değil...

Bu gibi konuları ilerki zamanlarda çözüme ulaştırdığımda elbette iletişim adresi olacaktır.
Ayrıca ilginçtir geçen aylarda bir buluşma düzenledik taksimde pek katılım olmadı.
Yakınlarda böyle bir buluşma düzenleyeceğiz umarım siz katılırsınız.

hayatimdegisti 21-03-2007 04:19 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
ben de yuzmek istiyorum ben de ben de oasis'le

[youtube=425,350]mE1Iv90QbyE[/youtube]

Oasis gerçekten çok hoşmuş... hpm1

lalezar 21-03-2007 04:56 PM

teşekkür ederim lerzaaaan ikimizn parçası olsun lütf en özel bişey olsun...bugün ankarada hava güzeldi insanın yanagını hafif hoyratça seven bi rüzgar ve güneş vardı...bi de ben çogunlukla bu telkinleri duyuyorum..hele yaşam enerjisi baya duyuluyo hni arkadaş sesi açarsa duyar bence.. 44 dusun

lalezar 21-03-2007 06:24 PM

ne oldu bizim şarkı..aşkolsun ya ben bi fikir veriyim mi...
Could ı have this kiss forever...
whitney houston&enrique ıglesias..
sadece bi fikir ...ya da sen aklına gelen ilk romantik olcak ama ,parçayı söyle...
blissy

berktr_m 24-01-2008 12:56 AM

Ynt: telkinleri kısık sesle dahi olsa duymak istiyorum.

gerçekten mp3lerin altından gelen bilinçaltımıza etki eden bu telkinleri dinleyebileceğimiz bir program var mı? yani müzik sesini alçaltıp telkini yapanın sesini yükselten bir program bu teknoloji de kesin vardır diye düşünüyor insan biliyorsanız programın adını alabilir miyim? bildiğiniz hali hazırda böyle bir program yoksa araştırıp bu konuda merakı olanlar için bildirirseniz memnun oluruz şimdiden teşekkürler t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM.