![]() |
Huzurlu uyku ben telkinleri ilk kez dün 4 saat kadar dinledim. her zaman baş ağrısı, ağırlık hissi, yorgunluk, mide bulantısı, sindirim sistemi problemleri yaşıyorum. bendeki ilk etkiler diğer bahsedilenlerden olmadı ve bulantı ve yorgunluğu telkinlere bağlamıyorum fakat sabah kalktığımda inanılmaz huzurlu uyumuş olduğumu farkettim. genede zinde ve dinlenmiş değildim ama çok huzurluydum. benim gibi daha ilk seferden böyle bi etki hisseden arkadaşlar var mı diye merak ediyorum. dusun saygılar |
Çok iyi bir başlangıç Bahsettiğin şeyler bende 4. günden itibaren oldu.O bahsettiğin huzur zamanla dahada çoğalıyor.Yeter ki bırakma:İnatla ve ısrarla dinlemeye devam et.Gör bak neler olacak....Birde ben sana New age ile dinlemeni tavsiye ediyorum.Diğerlerine bir zaman sonra geçersin.Diğer müziklerde çok güzel ama.Başlangıç new age ile daha güzel oluyor.Bana göre.Selam ve sevgiler. wave smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: Huzurlu uyku ilk dinlediğim zamanlar harikaydı. gerçekten sabah öncekilere göre daha iyi kalkıyordum. yaklaşık bir ay böyle güzeldi. ama son 3-4 gündür berbat bir haldeyim. uyku problemleri yaşıyorum. zor uyuyorum, gece sık sık uyanıyorum, sabah yorgun kalkıyorum.. bende mi problem var, yoksa artık telkin etki etmiyor mu acaba? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM. |