![]() |
ilk iki gün gerginlik normal mi merhaba öncelikle teşekkür etmek istiyorum. suçluluk ve egoyu dün kullandım ve çok güzel etkileri oldu. özellikle konsantrasyonum arttı,içten bir mutlulukla doldum,içim umutla kaplandı,bütüm engeller kalktı sanki ama gece çok zor uyudum. sürekli unuttuğum anılarım geldi aklıma. genelde komik ve güzel olanlar. ama ikinci gün böyle üzerimde bir gerginlik var normal mi ? ve klasik ile doğa farklı etki edebilir mi kişiden kişiye ? |
Cevap: ilk iki gün gerginlik normal mi Aradığınız soruların cevabı üyelerin hikayelerinde ve ilk tepkiler kısmında mevcut.Gördüğünüz rüyalar bilinç altı rüyaları bunları yaşamanız normal.Müziklerin telkin içerikleri aynıdır , tür önemli değildir. |
Cevap: ilk iki gün gerginlik normal mi Teşekkür ederim cevabın için bir sorum daha olucak ego+suçluluk 2 hafta dinleyip 2 hafta sonra suçluluğu çıkarmamız söylenmiş ama bilinçaltının değişmesi için 21 gün gerekmiyor mu ? suçluluğu 2 hafta mı dinliyim 21 gün mü ? |
Cevap: ilk iki gün gerginlik normal mi Minimum iki hafta dinleyin deniliyor yoksa altı ara vermeden dinleyebilirsiniz.Bu içerinizde birikitirdiğiniz suçlulukla alakalı 21 gün dinlememnin size zararı olmaz ama iki hafta sadece ego+suçluluk dinlemeniz öneriliyor.Listeye başka telkin eklemeden. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 AM. |