Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Yaklaşık 21 gündür dinliyorum ama etki alamadım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/625344-yaklasik-21-gundur-dinliyorum-ama-etki-alamadim.html)

Rammstein789 14-09-2015 05:20 PM

Yaklaşık 21 gündür dinliyorum ama etki alamadım
 
Ego(yeni versiyon) suçluluk(yeni versiyon aslında suçluluk duygularım yok ama yine de rehberde anlatıldığı üzere dinlemeye başladım) kendine güven dinliyorum.

4 gün sonra 21 gün olacak ama hala etki alamadım.Gündüzleri hoparlörden sıra yaptım media player programında kendine güven-suçluluk-ego diye döngü halinde.Yaklaşık 3-4 saat dinliyorum.

İşin garip tarafı ilk başlarda dinlediğimde iştah artması rüyalarda değişim vb etkiler görmüştüm,sonra düzenli devam edemediğim için ara verdim bir 3 4 gün.Artık düzenli dinlemeye karar verdim ve olay böyle.

Ne yapmalıyım?

mutluhayatim 14-09-2015 05:38 PM

Cevap: Yaklaşık 21 gündür dinliyorum ama etki alamadım
 
Sadece 3-4 saat mi dinliyorsunuz günde.
Birde suçluluk duygularım yok demeyin. Doğumunuzdan bu yana fark etmesenizde olmuştur mutlaka.
Bilinç altımızı değiştirmek kolay değil. Bazı insanlarda hemen etkisini gösterirken bazılarında ise baya süre geçmesi gerekiyor etki edebilmesi için.

MuminOKAN 14-09-2015 08:30 PM

Cevap: Yaklaşık 21 gündür dinliyorum ama etki alamadım
 
Hoşgeldiniz öncelikle.
Telkinlerin etki süreleri kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bende 8 haftada etki edebilir sizde 5 haftada. Dolayısıyla etki etmedi diye yorum yapmak yanlış olur. Ilerleyen zamanda etkiyi daha net göreceksiniz. Dinlemeye devam edin ve değişiklik olup olmayacağına dair beklentiye girmeyin. Akışına bırakın.

bsrm 15-09-2015 05:46 PM

Cevap: Yaklaşık 21 gündür dinliyorum ama etki alamadım
 
Ayni sknti bende de var.Gercekten yoruldum hicbir asama kaydedemiyorum.Biraktigim ilaclarada basladim.Hersey iyi gidiyor cok faydasini goruyorum telkinlerin ama bir olay oluyor tekrar basa sariyorum.Milletin pskologu bnm mubarek ama kendime gelince tik yok.Kendimi pek fazla ifade edebilen biride degilim acikcasi sevmem karsidaki beni zaten anlamaz diye.Oscarlik oyuncuyum anliyacaginiz ot gibi duruyorum disardan :D Etiketleme cok yapiyorum kendime ve karsidakilere disari yansitmasamda.Kesinlikle profesyonel bir yardim almak gerek bunlarin yaninda.Duygularinin farkinda olabilmek inancla ilerlemek gerek.Dusunceler o kadar kazinmis ki kafama kabul ettiremiyorum kendime yanlis dusundugumu.Aslinda kendim buyute buyute bu hale geldim bunun ustesinden gelecem insallah.Tavsiyeleriniz varsa yardimci olursaniz seviniriz t678


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.