Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Gördüğüm rüya bi bakar mısınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/625286-gordugum-ruya-bi-bakar-misiniz.html)

Wactter 16-08-2015 03:06 PM

Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Merhaba arkadaşlar siteyi yeni keşfettim. İndirip ilk önce karışık dinlemeye başladım pazartesi ve salı. Sonra siteyi biraz okuyunca başlangıç için suçlulukve ego telkinlerinin önerildiğini gördüm. Çarşambadan bugüne kadar hep 1 saat dinledim. Ben bunları sosyal fobi, çekingenlik utangaçlık özgüven eksikliği gibi sorunları aşmak için dinlemeye başladım. Neyse konuya döneyim az önce rüyamdan uyandım. Rüyamda yolda bir çocuk görüyordum. Çocuk dikkatimi çekiyordu, yanına gittim. Erkek çocuğuydu. Yol kenarında toprakla oynuyordu. Ona bir şeyler sorduğum zaman hep kısa cevaplar veriyordu. Bazen hiç cevap vermeyip susuyordu. Bu bana direk kendi küçüklüğümü hatırlattı. Ben de küçükken böyleydim. Sonra çocuk ordan kalkıp gidiyordu ve bende peşinden gittim. Çocuğun yüzüne baktığımda gözleri dolmuştu. Ben de rüyamda o çocuğa ağladım.
Sizce bu rüyam bir işaret mi? Telkinlerden dolayı mı?

firdevsi ala 16-08-2015 08:21 PM

Cevap: Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Kucukken yasadiginiz uzucu olay oldumu
Soyle anlatayim
O aglayan cocuk sensin ve onu sevdin
Ona sevgini gosterdin
Gecmisini bagisladin bu iyiye isaret
Ruyan hayr olsun

Wactter 16-08-2015 09:29 PM

Cevap: Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855484)
Kucukken yasadiginiz uzucu olay oldumu
Soyle anlatayim
O aglayan cocuk sensin ve onu sevdin
Ona sevgini gosterdin
Gecmisini bagisladin bu iyiye isaret
Ruyan hayr olsun

Üzücü olay değil de hep çekingenliklerim yüzünden kaybettim, hep o yüzden üzüldüm. Umarım iyiye işarettir bu rüya

delidervis 16-08-2015 10:36 PM

Cevap: Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Bu rüyayı işaretten ziyade bilinçaltınızın size bir mesajı olarak görmelisiniz.

sweeet 18-08-2015 10:19 AM

Cevap: Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Telkinler böyle rüyalara neden olabilir. Hatta bazı sorunlarınızı rüyalar aracılığı ile çözebilirsiniz. Deneyimlemeye çekindiğiniz bir şeyi deneyimleyebilir. Affedemediğiniz durumları tekrar tekrar yaşayıp affedebilirsiniz. Bu da sizin gelişiminize katkıda bulunur. Daha uzun süre dinleyip kendinize bir rüya günlüğü tutabilirsiniz. Günde 6-8 saat öneriliyor gece uyurken de dinleyebilirsiniz. Rüya günlüğünüz baş ucunuzda olsun uyanır uyanmaz yazmalısınız. Yataktan kalkmadan yazmalısınız. Hayata karışınca çoğu zaman unutulur rüyalar. Tekrar eden rüyalarınıza daha çok dikkat edin.

Sevgiler.

BO35 02-07-2021 05:30 PM

Cevap: Gördüğüm rüya bi bakar mısınız
 
Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma.Telkinleri dinlemeye yeni başladım ve 6.günüm. Tekrar eden rüyalar hakkında sizlere danışmak ve fikrinizi almak istiyorum. Senelerdir gördüğüm bir rüya. Bu sene hiç görmedim. Kendini tekrarlayan rüya tusunami. Ailemle, tek başıma, ya da tanımadığım insanlarla yakalanıyorum tusunamiye. Ancak kurtuluyorum bir şey olmuyor. Sona doğru lucid rüya'ya dönüşüyor sanırım. Sizce bu rüyanın mesajı nedir? Tekrarlayan bir rüya olduğu için endişelendiriyor ister istemez. Bu yıl görmedim ama senelerdir döngü halinde kendini tekrarlıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.