![]() |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Bilimsel kanıtların basit ve yetersiz olduğunu düşünmüyorum.Subliminal etkiyi kanitlamak için yüksek teknoloji gerekmez.İşitsel sublimina görsel den çok daha etkilidir..Tam tersi günümüzde yapilan bir çok araştirma cikar amaçli manipule edilebiliyor. Ritmotrans tekniği ile ilgili araştirma yapmadik.Forumda üyelerimizin deneyimleri ilk etkiler bölümünde yapılan anketler mevcuttur. Bilimsel kanıt göstermeme rağmen bunların eski ve yetersiz olduğunu söylüyorsanız bunun dışında size sunabileceğim bir kanıt yok. En doğrusu kendi deneyimleriniz.Sadece 2 gün telkinleri deneyin ve etkilerini bizlerle paylasin. Keyifli forumlar... |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Araştırma araştırma demişsiniz , şu siteyi kurcalamaktan yoksun siz kalkmış araştırma demişsiniz. İnanmayan , istemeyen dinlemez burda adamlar zorla bir şey satmıyor. Dediğim gibi azıcık araştırma zahmeti gösterirseniz aldığınız telkinleri şartsız şurtsuz istediğiniz zaman iade edebiliyorsunuz , bunu görebilirsiniz. Gelmiş sanki bana Ordinaryus prof. gibi araştırma soruyor verilincede eski falan filan , boş laf yapmayın burda , herkes kendine bakar. Bende kendime bakıyorum , değişim var mı bende var , eee ne yapayım araştırmasını isterse Plasebo etkisi olsun isterse bilmem ne saçmalığı , var mı etkisi ben ona bakarım. Ayrıca frekans farkı filan yok , az fizik bilgin olsa ses şiddeti ile ses frekansı arasındaki farkı bilirsin. Frekans sesin inceliği ve kalınlığı ile alakalıdır , şiddeti ise gürlüğü ile alakalıdır. |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Ayrıca google'ın akademik arama motoru var oraya gerekli kelimeleri yazarak araştırma yapabilirsin , hatta direk link vereyim: https://scholar.google.com.tr/scholar?as_sdt=1,5&q=subliminal+sound++research&hl=tr&as_vis=1 tonla şey çıkıyor , benim oturup senin ortaya attığın iddiayı çürütmeye harcayacak vaktim yok , ama senin ortaya attığın iddiayı kanıtlamak için araştırma yapmaya vaktin vardır muhakkak. Öyle facebooktan iki yazı okumakla , youtubedan iki video izlemekle gelip buraya öğrendiğin tek kelime olan "Plasebo" yazıp durmakla olmaz bu işler. Türkçe kaynakları araştırıp araştırma yok demeklede olmaz. Gir anlayabiliyorsan oku ingilizce makaleleri bak bakalım ne diyorlar , sonra elinde kanıtınla gel iddianı ispatla. |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Hadi hepsini geçtim size 8 yıldan uzun bir araştırma sunuyorum: -İlk mesajımda da yazdığım gibi , ömür boyu garanti veriyorlar. Yani aldığınız ürünü istediğiniz zaman şart ileri sürmeden iade edebiliyorsunuz. peki gelelim asıl meseleye: 1- Telkin alanların büyük bölümü işe yaramadı deyip iade etse bu site 8 küsür yıl ayakta kalabilir miydi? 2- Hepsini geçtim , insanoğlu eleştirmeyi sever , memnun kaldığı şeyi yazmaz ama en küçük memnuniyetsizliğini paragraflarca yazar. Bunu en iyi sizin sözlük ve ekşi sözlükte görebilirsin. Hangi ürün , hangi üniversite , hangi marka entrylerine bakarsan yarısından fazlası eleştiridir. 8 küsür yıl onca müşteri , kaçı oturup bu işe yaramadı diye paragraflar yazmış? Laf edenlerin %95 i bu işe baştan burun kıvıranlar. Hiç denememiş olanlar. Buda ayrı bir şey tabi. |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Alıntı:
Mesajınız için teşekkür ediyorum.Gerçekten de 8 yılda tek bir şikayet yok.Elbette her yöntem herkese uymayabilir. Bu gibi durumlarda yaşam boyu garanti devreye giriyor.Sözlüklerde olan bir kaç olumsuz yorum ise hiç denemeyenlerin yorumları... Bu arada y sitemizi sürpriz bir şekilde incisözlükte paylasan üyemize teşekkür ediyorum.Forumumuz hareketlendi.Gelen kitle de oldukça uyumlu ve konu ile ilgili.Tabii ki sorular olacak yeter ki iyi niyet olsun.Tüm üyelerimizin sordukları soruları sabırla cevaplıyoruz. En güzel deneyim gerçekten 2 gün vakit ayrip uykuda dinleyenlerin deneyimleridir. |
Cevap: Telkinler ya sahteyse? Alıntı:
Konu açan arkadaşı kırdıysam eğer özür diliyorum kendisinden. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM. |