Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Telkinlerden 3 ay sonra bugün (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/624379-telkinlerden-3-ay-sonra-bugun.html)

Funk1903 14-09-2014 09:54 PM

Telkinlerden 3 ay sonra bugün
 
Bugün kendimi gözlemlemek için bir arkadaşımla dışarıya çıktım,ve inanın bana ben çok farklı bir bendimUtanmadan sıkılmadan özgürce hareket ediyordum ve bu beni inanın şaşırttı kendi kendimi şaşırttım diyebilirim :)
Daha bunlar hiçbirşey çok daha iyi olacağıma en az adım gibi eminim.Telkinlerin etkilerini göremeyenler ısrarla pes etmeden dinlesin bence çünkü ben sabah akşam yılmadan dinledim ve sonuçlar bariz ortada bundan 1 yıl sonrasını düşünemiyorum bile.Çabuk pes etmeyin kendinizi sadece telkinlerede bağlamayın kişisel gelişim alanında çoğu şeyi deneyin elbet yararları olucaktır.Çünkü bizler bunları hakediyoruz bizler değerliyiz,bugünün sonunda bu yazıyı yazmak istedim çünkü herkesin hayatta mutlu olması inanın benide mutlu kılar :) neyse arkadaşlar gelişmeye,mutlu olmaya,engelleri aşmaya devammmm t678
Sevgiyle kalınnnnnnnnnnnnnn actionsmile

Celill 14-09-2014 10:10 PM

Cevap: Telkinlerden 3 ay sonra bugün
 
Merhabalar. Bende telkin dinlemeye başlıcam. Yalnız bikaç sorum var. Sen hangi telkinleri kaç saat nasıl dinledin? Ben lise3e gidiyorum ve ygs/lys ye bu hafta hazırlanmaya başlıcam ve bu 2yıl sürücek. Benim aklımda şöyle bişey var; sabah 5 de kalkıp dersime çalışırken aynı zamanda telefonun haporlöründen telkin dinlicem ve bu 2 saat olucak. Sonra okula gidicem akşam geldiğimde de 4 saat dinlicem fakat uyyrken dinleyemem. Günde 6 saat ediyo heralde yeterli. İlk 1 ay ego+suçluluk dinlicem sonra suçluluğu çıkarıp ego+kendine güven+sosyallik 2 ay bu üçünü dinlicem. Sence uygun mu işe yarar mı? Telefon haporlöründen dinlemekte sıkıntı olurmu?

Funk1903 15-09-2014 04:20 PM

Cevap: Telkinlerden 3 ay sonra bugün
 
En az 8 saat dinlemelisin uykuda dinlersen bu senin için daha iyi olur.Telefonunu uçak moduna alıp dinlemeni tavsiye ederim çünkü bazı telefonlar dış sesleri engelliyor.Telkin listene karışamam o senin bileceğin iş fakat doğru bir seçim ilerde ücretli ders çalışma telkinlerinide alabilirsin isteğine göre :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.