Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Tırnak Yeme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/623760-tirnak-yeme.html)

sedazc 19-11-2013 02:52 PM

Tırnak Yeme
 
merhaba..
bir ayı aşkın zamandır ego, suçluluk, kendine güven telkinlerini dinliyorum. şu sura yeni telkinler de eklemeye başladım.
günde toplam 5-6 saat dinliyorum.
yalnız telkin dinlemeye başladıktan birkaç gün sonra tırnak yemeye başladım. ve de şu anda basbayağı bırakamıyorum.
hala inatla dinliyorum telkinleri ama geçici bir tepki gibi gelmiyor artık bu bana.
tesadüf diyemeyeceğim çünkü bu olay aralıklı olarak sanıyorum 4 seferdir başıma geliyor.
huzursuz bir ruh hali oluşturuyor aralarda sıkışmış kalmış gibi.
içinde olan bir cümle vs bana ters mi geldi acaba? olabilir mi böyle bir şey?

sweeet 19-11-2013 09:26 PM

Cevap: Tırnak Yeme
 
İlk defa böyle bir etki duyuyorum. İsterseniz acı oje sürüp telkin dinlemeye devam edebilirsiniz. Demek ki dinlediğiniz telkinler sizi strese soktuğu için böyle bir etki ortaya çıkmış olabilir. Bilinçaltınızın telkinlere karşı gösterdiği bir direnç olabilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.