Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   daha iyi şarkıcı ol cd si sipariş ettim!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/621787-daha-iyi-sarkici-ol-cd-si-siparis-ettim.html)

yoncam 09-09-2012 04:55 AM

daha iyi şarkıcı ol cd si sipariş ettim!!

arkadaşlar aranız da bu telkini daha önce dinleyen varmı Allah rızası için yazın zira ben şarkı söyleyere ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum okuduğum konularda telkinler ilk başta farklı tepkiler yaratıyor muş ya hani Allah C.C muhafaza etsin öyle bişey olursa Allah C.C korusun çalışamamki yani ilk etapta ters bir etki demek şarkı söyleyememek iğrenç söylemek v.s demek Allah C.C korusun çok korkuyorum lütfen yardım edinnnn !!!!

maviinci 09-09-2012 01:32 PM

Cevap: daha iyi şarkıcı ol cd si sipariş ettim!!

kaygının farkına var ve serbest bırak. Küçük korkular seni hedefinden uzaklaştırmasın :)

sweeet 10-09-2012 12:38 AM

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Bu telkinin senin gibi bu işi meslek edinmiş birini olumsuz etkileyebileceği aklımın ucundan geçmez. Olsa olsa daha güvenli ve daha rahat söylersin. Dinlemedim dinleyen de görmedim. Ama bu kadar endişe edecek boyutlarda yan etki yapmaz telkinler. Belki biraz baş ağrısı ya da başka hafif etkiler. Ama telkin dinlerken başımıza gelen her şeyi telkinlere yormayı da kendi adıma yanlış buluyorum. Etkilerini merak ediyorum telkinin bizimle paylaşırsanız yaşadıklarınızı harika olur. Sevgiler.

yoncam 10-09-2012 05:15 AM

Allah izin verirse paylaşırım inşaAllah bana dua edin arkadaşlar çoook teşekkür ederim :)

yoncam 20-09-2012 04:57 AM

aradaslarrr şimdilik herhangi bir değişim yoook merakla bekliyorum inşaAllah sonuçlarını yazıcam...

serapselçuk 20-09-2012 07:51 AM

arkadaşım bu cd yi dinlemedim ama başka bir cd dinledim.... için rahat olsun kesinlikle işe yarıyorlar... ki benim ki fiziksel değişim daha da zor.. ama sabırlı ol. başta etki etmiyor gibi geliyor ama zamanla anlıyorsun nasıl da çok etki ettiğini.. mucize gibi... ümidini kaybetme sabırla dinlemeye devam et... inşallah en kısa zamanda etkilerini görürsün

YESHAPPY 20-09-2012 01:30 PM

Yaklaşık 1 aydır dinliyorum ben bu telkini. Müziği meslek edinmek istediğim için özel derse başladım;ama özel derse telkini dinlemeden önce başlamıştım. Yıllardır telkin dinlerim bu telkinin bende bir etkisini görmedim. Normalde söylediğimden daha iyi söylememe neden oldu gibi birşey de diyemeyeceğim. Diğer teklinlerden fayda gördüğüm için, belki bunun da bi şekilde farkedilmese de bir etkisi oluyordur diye hala dinliyorum Herkeste etkisi aynı olmayabiliyor.
Korkma öyle sesinde bozulma vs gibi bişiler olmaz. Korkuların olmasın. Denildiği gibi belki mide bulantıları falan yapabilir;ama bende olmadı.

serapselçuk 20-09-2012 03:11 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830487)
Yaklaşık 1 aydır dinliyorum ben bu telkini. Müziği meslek edinmek istediğim için özel derse başladım;ama özel derse telkini dinlemeden önce başlamıştım. Yıllardır telkin dinlerim bu telkinin bende bir etkisini görmedim. Normalde söylediğimden daha iyi söylememe neden oldu gibi birşey de diyemeyeceğim. Diğer teklinlerden fayda gördüğüm için, belki bunun da bi şekilde farkedilmese de bir etkisi oluyordur diye hala dinliyorum Herkeste etkisi aynı olmayabiliyor.
Korkma öyle sesinde bozulma vs gibi bişiler olmaz. Korkuların olmasın. Denildiği gibi belki mide bulantıları falan yapabilir;ama bende olmadı.

sen hangi telkinlerden yarar gördün örnek verebilir misin

jaimemiamor 20-09-2012 03:16 PM

yoncam ne iş yapıyorsun tam olarak merak ettim sesinle para kazanman çok güzel birşey nerede çıkıp söylüyorsun ve ne tür şarkılar söylüyorsun?Bu işe nasıl başladın?ben de müzikle uğraşmayı planlıyorum.Bu yüzden sordum.

jaimemiamor 20-09-2012 03:17 PM

Alıntı:

yoncam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829837)
arkadaşlar aranız da bu telkini daha önce dinleyen varmı Allah rızası için yazın zira ben şarkı söyleyere ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum okuduğum konularda telkinler ilk başta farklı tepkiler yaratıyor muş ya hani Allah C.C muhafaza etsin öyle bişey olursa Allah C.C korusun çalışamamki yani ilk etapta ters bir etki demek şarkı söyleyememek iğrenç söylemek v.s demek Allah C.C korusun çok korkuyorum lütfen yardım edinnnn !!!!

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830487)

yeshappy özel ders olarak şan dersi mi alıyorsun?Ne hedefliyorsun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM.