![]() |
Bu Biraz Fazla Mı ? Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı ilgilenirseniz sevinirim.. Yaklaşık 2-2.5 aydır düzenli olarak dinliyorum telkinleri sucluluk ve egoyla basladım sonraları her hafta listeme bir tane yeni telkin ekledim, suanda listemde 9 tane telkin var (ego,sucluluk,sf,mutluluk,kendine güven,depresyon dunde kaldı,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı)... Telkinleri dinlemeye basladıgımdan beri degistigimi hissediyorum ama bir an geliyor sanki başladığım yerdeyim, özellikle unutmak istedigim kişiler rüyama giriyor ve 3 4 gunum berbat geciyor .. Forumda biraz araştırdım dalgalanma dönemi bu sanırım ama bir yerde yanlışmı yapıyorum yada listemde çok mu fazla telkin var, bu dönem özellikle bendemi sancılı geçiyor kafam karıştı .. Unutmak istediğim kişiyi rüyalarımda görmekte aklıma gelmesini de istemiyorum .. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.. |
Cevap: Bu Biraz Fazla Mı ? kendine güven ve suçluluk telkinleri yoğun olarak dinlendikten sonra diğer telkinlerin yavaş olarak eklenmesi gerekiyor.Bana kalırsa 9 tane fazla. Üçerli ,dörderli ayrı ayrı bir liste yaparsan avantajına olur beki.Ben öyle yapıyorum |
Cevap: Bu Biraz Fazla Mı ? Unutmak istediğin kişiyle son kez yüzleşmen onu affetmen ve sonsuzluğa göndemen için rüyalarına giriyor.bunu yaptıktan sonra özgürleşeceksin. keşke ben de geçmişte kimi ya da kimleri affetmem gerektiğini böyle net bir şekilde görebilseydim ve affedip özgür kalabilseydim. şanslı olduğunu düşünüyorum en azından kimi affetmen ve ne yapman gerektiğini biliyorsun.iyi olacaksın:) |
Cevap: Bu Biraz Fazla Mı ? Alıntı:
|
Cevap: Bu Biraz Fazla Mı ? Affetmediğin için aklına geliyor sürekli; kesinlikle affetmelisin. Forumda affetmekle ilgili bir çok yazı bulabilirsin. Seni umursamayan biri için kendini mutsuz etmeye ve vaktini harcamaya değmez. Kıymetli vaktini senin değerini bilecek ve senin verdiğin değeri hakedecek kişiler için harcamanı tavsiye ederim. Hayat o kadar kısa ki giden insanların vaktimizi daha fazla çalmasına izin vermemeliyiz. Herkes gitmekte de kalmakta da; sevmekte de sevmemekte de özgür. Konu aşk ya da arkadaşlık olsun hiç fark etmez. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |