Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Telkinler Dengemi Bozdu Gibi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/620194-telkinler-dengemi-bozdu-gibi.html)

Master50 08-12-2011 12:16 AM

Telkinler Dengemi Bozdu Gibi

Yaklaşık bir haftadır geceleri dinliyorum 8-9 saat civarı her gun ve her uyanısımda uykumumu alamamıs yorgun olarak kalkıyorum . Başım her uyandığımda agrıyor bir agırlık varmış gibi . Bazı günlerde omuzum belim agrıyor bunların telkinlerin olumlu etkileri oldugunu dusunuyorum ama telkinlerin degişikliklerini cozemedim hatta hayatım daha kotuye gitmeye basladı gunluk yaşantımdan fazla zevk alamıyorum ve insanlarla iyi ilişkilerde bulunamıyorum . Telkinlerinde etkisini farkedemedim bana yardım edebilir misinizağla2ağla2ağla2

SEEMANN 08-12-2011 10:25 AM

Cevap: Telkinler Dengemi Bozdu Gibi

Telkinler Denge Bozmaz :)

Ama Sırf Denge bozma telkini dinlemişseniz o ayrı y789

Sahi, tam olarak ne telkini dinliyorsunuz ?
Stressden kurtulma telkini mi ?
Yoksa ?

azraist_24 08-12-2011 11:51 AM

Bence henuz cok erken biraz sabirli olmanizi tavsiye ediyorum...

minnettar 08-12-2011 12:56 PM

Alıntı:

Master50 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813013)
Yaklaşık bir haftadır geceleri dinliyorum 8-9 saat civarı her gun ve her uyanısımda uykumumu alamamıs yorgun olarak kalkıyorum . Başım her uyandığımda agrıyor bir agırlık varmış gibi . Bazı günlerde omuzum belim agrıyor bunların telkinlerin olumlu etkileri oldugunu dusunuyorum ama telkinlerin degişikliklerini cozemedim hatta hayatım daha kotuye gitmeye basladı gunluk yaşantımdan fazla zevk alamıyorum ve insanlarla iyi ilişkilerde bulunamıyorum . Telkinlerinde etkisini farkedemedim bana yardım edebilir misinizağla2ağla2ağla2

Merhabalar;
Ben de çekirdek inançıma istinaden telkinler dinliyorum ve tamamen senin yaşamış olduğun olumsuz gözüken herşeyi de yaşıyorum.Ama biliyorum ki ' diyeceksin nereden biliyorsun' daha önceki arkadaşlarında benzer şeyler yaşadığını biliyorum yani dinlediğin telkin eğer olumsuz düşünceleri kalıpları düzenlemek yönündeyse eğer bu tarz bilinçaltı dirençlerimi yada düzenlemeleri mi diyelim olabiliyorDiğeri de site yöneticilerinden bu konuda bilgi de almıştım.( zira biliçaltının özelliklerinden bir tanesi bu..)Ama sana tavsiyem , bu sıkıntılarının iyi birşey olduğunu ,bilinçaltının tepki vermeye başladığını ve yeniden yılların düşüncelerini düzenlemeye başladığını düşün,zira biliçaltına yüklenen düşünceler olumlu veya olumsuz bir değişiklik oluşturmaya başlandığında bilinçaltı korumak adına tepkiler vermeye başlar,genelde eskiye ısrar etme diyelim ,tepkiler verir ama bir süre sonra kabullenir ve değişim gerçekleşir.O sebeple yaşadığın sıkıntıları da olumlu birşeylerin başlaması olarak yaşarsan çok daha iyi sonuçlara daha hızla ilerlersin.
Herşey gönlünce olacak inşallah YARADANIN izniyle...

Janer 08-12-2011 02:56 PM

Alıntı:

Yaklaşık bir haftadır geceleri dinliyorum 8-9 saat civarı her gun ve her uyanısımda uykumumu alamamıs yorgun olarak kalkıyorum
bende yorgun kalkıyordum :) .. daha sonra alışıyorsun ..

Master50 08-12-2011 05:38 PM

dinlemeye devam edecegim zaten inşallah bir belirti gorurum :) ilginiz için teşekkürler

şükür 08-12-2011 06:32 PM

ilk başta benim de olmuştu.mesela yüz kızarmam artmıştı toplum içinde.(hep bastırmaya çalıştığım bir durumdu)sonra normale döndüm.bende s.f var.
ben de şunu merak ediyorum telkinlere arada bir iki gün ara vermek mi gerekiyor.yoksa hergün dinlemek daha mı iyi.3 aydır dinliyorum bazı sebeplerden dolayı bu süre içinde 1 hafta ara verdim.şimdilerde vermem gerekir mi

kutayhun 09-12-2011 12:51 AM

telkinler dengeyi bozmaz dengeyi alt üst eder kısa bir süreliğine... ama sana inanılmaz bir denge sunar... yaşamını değiştirmeye senin için en güzelini bulmaya zorlar.. o yüzden dinlemeye devam... unutma başladığın yol güzel bir yol... sen de üzerine bir eşyler koy bunun en güzel yolu da cesur olmak.. o yüzden cesur ol.. karar almaktan korkma ...saygılar...

blerox 17-02-2013 05:56 PM

sanırım bende de aynı sorunlar var.. bu siteden yaklaşık 3 yıldır haberdarım ilk keşfettiğimde inanılmaz ilgimi çekmişti hemen yükledim telkinleri dinlemeye başladım çevremdekilerin telkinler hakkında umut kırıcı konuşmalarına rağmen devam ettim fakat arkadaşın da bahsettiği gibi telkinleri dinledikçe bende gerileme oldu daha pasif daha özgüvensiz bir hale geliyorum dinledikçe.. örnek vereyim hemen bu aralar diksiyon çalışmaları yapıyorum kendi kendime bende biraz konuşma bozukluğu da var harfleri yutuyorum hızlı konuşuyorum konuşurken heyecanlanıyorum vs vs..hep güzel konuşmayı karşımdakilerin beni pür dikkat dinlemesini istemişimdir.. neyse çalışmalarıma başladım diksiyon çalışmalarımı bir ay kadar sürdürdüm ve gerçekten yararı olduğunu farketmiştim diksiyon çalışmalarımın. sonra aklıma düştü telkinleri dinleyeyim dedim bir başlangıç yapayım ego güçlendirici suçlulukla başladım ve ne olduysa oldu yine, konuşmamda gerilemeler oldu bunu bariz bir şekilde hissedebiliyorum artık yine kelimeleri, harfleri yutmaya heyecanlanmaya başladım ve bıraktım telkinleri dinlemeyi.. anlayacağınız bende bir korku oluştu ya daha da kötüye gidersem.. bir yandan telkinlere karşı şu an bir önyargım varken bir yandan da gerçekten dinlemek istiyorum yararını görmek istiyorum.. ikilemdeyim anlayacağınız...

beyazhuzun 05-03-2013 10:02 PM

15 gündür dinliyorum başlarda hiç bir değişiklik yoktu sonra kendimi iyi hissetmeye başladım. son 5 gündür aşırı enerjim vardı bugün kendimi berbat hissederek kalktım gülmeye çalıştım neşeli müzikler falan ama bir türlü kendime gelemedim çok önemli bir günüm berbat geçti. çok mutsuzum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.