![]() |
bir soru? telkinleri uzun sayılabilecek bir süredir dinliyorum faydası oluyor ama yan etkileri de oluyor. faydası kendime güvenim artıyor daha rahat hissediyorum vs. yan etkileri yorgunluk, çok uyuma, isteksizlik, keyifsizlik. telkinler beynimi çok yoruyor gibi geliyor. dinleme saatlerimi de azalttım ama nedense olumlu etkisi yanında olumsuz etkisi de devam ediyor. sizce bende neden böyle bir etki yapıyor telkinler? |
Cevap: bir soru? Telkinlerdenm daha iyi verim alabilmek için ara vererek dinleyebilirsiniz.Yani 10 gün dinliyorsanız 3 gün ara veriniz böylece daha çok verim alırsınız. |
Cevap: bir soru? atakan abi, teşekkür ederim cevabın için. |
Cevap: bir soru? ben de telkinleri dinleyeli 1 ay ouyor.aynen faydasını gördüm ama yan etkiler bende de var.daha bir durgunluk geldi.yılların getirdiği s.f mücadelesine karşı daha az direnç gösteriyorum sanki.daha sakin.belki bu iyi bişeydir bi dinginlik gibi yani.ama daha durgunlaştım.direncim azaldı sanki.mesela 10 gündür soğuk algınlığım var ve vücut direncim o kadar az ki hastalığım geçmedi bi türlü(bu kadar sürmezdi hiç) direnç azlığı iyileşme sürecini de etkiledi gibi.anlatabildimmi bilmiyorum... |
Cevap: bir soru? Alıntı:
Bu bilincaltinin tepkisidir ve olumludur hic korkmayin:)blook |
Cevap: bir soru? azraist haklısın ben de olumlu birşey olduğunu düşünüyorum.sanki bilinçaltım telkinleri dinlememem için elinden geleni yapıyodu.hastalığım esnasında o kadar çok mide bulantısı oldu ki hastalıktan mı telkinden mi anlayamadım.ama pes etmedim.inadım inat dinledim hepf678hyılların alışkanlıkları değişiyo kolay değil |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |