Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Telkinlerin Etkisi Kanıtlandı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/619652-telkinlerin-etkisi-kanitlandi.html)

hook 06-09-2011 01:59 PM

Telkinlerin Etkisi Kanıtlandı

Slm arkadaşlar
1,5 ay oluyor telkinleri dinleyeli.Önce ego ve suçluluk telkinini 21 gün dinledim.Sonra kendine güven,15 gün sonra da topluluk k.k. yı ekledim.8-9 saat dinledim günde.
Şimdi gelelim asıl konuya,
kendime acayip güven duymaya başladım.her konuda abartısız.o kadar rahat o kadar huzurluyum ki (şükürler olsun)bu arada çekim yasasını da uyguluyorum.ve istediğim her şey gerçekleşiyor.benim için en çarpıcı örneği paylaşmak istiyorum sizlerle.hep araba hayalleri kurardım.fakat maddi durumum buna elverişli değildi.bir türlü istediğim kadar olmuyordu.neyse bir gün nette bir araştırma yaptım çok inanmasamda denemek istediğim bir yöntem buldum.çekim yasasıyla bu yöntemden para kazandığımı ve arabamı aldığımı imgeledim.arabamın direksiyonuna geçtim özgürce kullandım ve o anı yaşadım.bu imgelemeyi ve o an hissettiğim duyguları her gece yatarken uyguladım.veee şu an o arabaya sahibim nasıl oldu bende anlamadım ama bir şekilde bunları kendime çektim.ve sahip oldum li bu müthiş bir şey.sizlerinde yaşamanızı çok isterim.bence herkes yapabilir.telkinlerin etkisiyle şu anki konumumdayım.ve hala dinlemeye devam ediyorum.tabi netten bulduğum yöntem ufkumun açılmasında ve bakış açımın değişmesinde tartışmasız çok etkili oldu.telkinler onu besledi ve çekim yasası hayali gerçeğe dönüştürdü.
belki bu yöntemle ilgilenmek isteyen arkadaşlar olur diye bağlantı adresini vermek isterim
Google Kazançları | Nette para | Para kazan | Kolay para kazan | Ek Gelir

nurbanu25 06-09-2011 10:00 PM

Cevap: Telkinlerin Etkisi Kanıtlandı

sevgili hook
gelişmelerin çok çok güzel.adına gerçekten sevindim.ben de 2 aydır telkin,olumlama,nefes egzersizi eft vb yöntemlerle ilgileniyorum.senin kadar olmasa da küçük değişimlerin farkındayım....

benali 07-09-2011 01:10 AM

az önce bir film izledim ordaki adama benziyosun adı edward morre kısaca eddy diyorlar. nedense bana reklam yapıyosun gibi geldi.

sessiz_ 07-09-2011 01:13 AM

Arkadasim sen bu yontemle gercekten para kazanip araba mi aldin? Hayirli olsun

araban, kazasiz belasiz diyelim...

Kac para kazandin onu da yaz mesela genelde yabanci sitelerde ayda 20 000-30

000 dolar falan yaziyorlar. Yok mu verecegin bir miktar ona gore 5-6 000 / ay ise

hic girmeyelim bu ise... kizgin1

lanterna viridis 07-09-2011 08:47 AM

Alıntı:

sessiz_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806317)
Arkadasim sen bu yontemle gercekten para kazanip araba mi aldin? Hayirli olsun

araban, kazasiz belasiz diyelim...

Kac para kazandin onu da yaz mesela genelde yabanci sitelerde ayda 20 000-30

000 dolar falan yaziyorlar. Yok mu verecegin bir miktar ona gore 5-6 000 / ay ise

hic girmeyelim bu ise... kizgin1

reklamları izlediniz....

hook 07-09-2011 02:15 PM

Arkadaşlar, öncelikle şunu beliirteyim benim her düşünceye
saygım sonsuz,her türlü eleştiriye açık bir insanım.Başta Atakan Bey olmak üzere
bu sitede yer alan herkesi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum ki
ben her gece başta Atakan Bey olmak üzere bu sitenin
oluşumunda emeği geçen ve yorum yaparak hikayelerini,
düşüncelerini paylaşan insanlara , rabbimin gönüllerinden geçen bütün
dileklerinin gerçekleşmesi için dua eden bir insanım.İnanın her gece uyumadan.Çünkü ben onlardan çok yararlandım.
Benim gerçekten hayatım değişti.Telkinler,buradan okuduklarım ve ben çekim yasasına
kesinlikle inanıyorum bütün bunlar birleşince yıllarca omuzlarımda taşıdığım
kırılganlıklarımdan,pişmanlıklarımdan,öfkelerimden ,umutsuzluğumdan KURTULDUM.
Hiç olmadığım kadar özgür,mutlu ve arınmış hissettim kendimi.Aynen çocukluğumdaki gibi.Çünkü uzun yıllardır
omuzumda bu yaşanmışlıkların getirdiği yükü taşıyormuşum.Bunu ben yeni farkettim.Bütün bunları benim az çok nasıl biri
olduğumu anlamanız için yazdım.Bu konuyu açmamın sebebi telkinlerin gerçekten hayatınızı
değiştirebileceğine dikkat çekmekti.Ama yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım.Amacım reklam yapmak asla değil.Amacım önyargılarınızı
kırmanız konusunda size destek olmak.Ben paylaşmanın önemini bu siteden öğrendim ve bende yaşadığım bir deneyimi
paylaşmak istedim.Bu sitede okuduğum yorumlar benim bakış açımı sonrasında da yaşamımı değiştirdi.Şimdide ben aynı misyonu
yüklenmeyi bir borç olarak görüyorum.Neden benim başka insanlara bir yol haritası sunmam yanlış olsun ki?Bu sayede bir kişinin
hayatı bile değişecekse ne mutlu bana.Bahsettiğim yöntemi kullanmayı seçmeseniz bile telkinleri dinlemeye devam etmenizi
şiddetle öneririm.Hiç ummadığınız bir anda değişimi fark edeceksiniz.Unutmayın! beklenti içinde olduğunuzda değil,hiç ummadığınız anda.

lanterna viridis 07-09-2011 02:55 PM

Alıntı:

hook Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806343)
Arkadaşlar, öncelikle şunu beliirteyim benim her düşünceye
saygım sonsuz,her türlü eleştiriye açık bir insanım.Başta Atakan Bey olmak üzere
bu sitede yer alan herkesi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum ki
ben her gece başta Atakan Bey olmak üzere bu sitenin
oluşumunda emeği geçen ve yorum yaparak hikayelerini,
düşüncelerini paylaşan insanlara , rabbimin gönüllerinden geçen bütün
dileklerinin gerçekleşmesi için dua eden bir insanım.İnanın her gece uyumadan.Çünkü ben onlardan çok yararlandım.
Benim gerçekten hayatım değişti.Telkinler,buradan okuduklarım ve ben çekim yasasına
Hiç olmadığım kadar özgür,mutlu ve arınmış hissettim kendimi.Aynen çocukluğumdaki gibi.Çünkü uzun yıllardır
omuzumda bu yaşanmışlıkların getirdiği yükü taşıyormuşum.Bunu ben yeni farkettim.Bütün bunları benim az çok nasıl biri
olduğumu anlamanız için yazdım.Bu konuyu açmamın sebebi telkinlerin gerçekten hayatınızı
değiştirebileceğine dikkat çekmekti.Ama yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım.Amacım reklam yapmak asla değil.Amacım önyargılarınızı
kırmanız konusunda size destek olmak.Ben paylaşmanın önemini bu siteden öğrendim ve bende yaşadığım bir deneyimi
paylaşmak istedim.Bu sitede okuduğum yorumlar benim bakış açımı sonrasında da yaşamımı değiştirdi.Şimdide ben aynı misyonu
yüklenmeyi bir borç olarak görüyorum.Neden benim başka insanlara bir yol haritası sunmam yanlış olsun ki?Bu sayede bir kişinin
hayatı bile değişecekse ne mutlu bana.Bahsettiğim yöntemi kullanmayı seçmeseniz bile telkinleri dinlemeye devam etmenizi
şiddetle öneririm.Hiç ummadığınız bir anda değişimi fark edeceksiniz.Unutmayın! beklenti içinde olduğunuzda değil,hiç ummadığınız anda.

sevgili hook arkadaşım.öncelikle biraz önyargılı davrandığım için senden özür dilemem gerekecek.çünkü son yazdığın son derece samimi ve içten.bir önce yazdığın biraz reklam kokuyor gibiydi.ben o açıdan tereddütle yaklaştım.bizlere birşeyler gösterme gayretin son derece hoş.keşke ilk yazdığın bu kadar samimi olsaydı.akşam ilk işim daha ayrıntılı olarak siteyi incelemek olacaky789
ama bir sorun var kredi kartım yoksmil56
belki bizim karşımıza çıkan fırsatsın çekim yasaında olduğu gibi.allah dualrını her zaman kabul etsin inşallah.

hook 07-09-2011 05:24 PM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806347)
sevgili hook arkadaşım.öncelikle biraz önyargılı davrandığım için senden özür dilemem gerekecek.çünkü son yazdığın son derece samimi ve içten.bir önce yazdığın biraz reklam kokuyor gibiydi.ben o açıdan tereddütle yaklaştım.bizlere birşeyler gösterme gayretin son derece hoş.keşke ilk yazdığın bu kadar samimi olsaydı.akşam ilk işim daha ayrıntılı olarak siteyi incelemek olacaky789
ama bir sorun var kredi kartım yoksmil56
belki bizim karşımıza çıkan fırsatsın çekim yasaında olduğu gibi.allah dualrını her zaman kabul etsin inşallah.

rica ederim.özür dilemene gerek yok.sana kızmadım,kırılmadım.sanırım bu da telkinlerin bir etkisi.artık insanlara kızamıyorum bile.
eskiden incinmekten çok korkardım.allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.bu arada kredi kartını ne için sorduğunu anlayamadım.
kitapları almak için mi?yoksa ödemeyi almak için mi?kitapları almak içinse kredi kartının olmasına gerek yok.postaneden havale de
yapabilirsin.ödemeyi almak içinse güvendiğin birinin kredi kartını kullanabilirsin.yardımcı olabilmişimdir inşallah.

nurbanu25 07-09-2011 09:39 PM

"Benim gerçekten hayatım değişti.Telkinler,buradan okuduklarım ve ben çekim yasasına
omuzumda bu yaşanmışlıkların getirdiği yükü taşıyormuşum.Bunu ben yeni farkettim."

sevgili hook
bu gelişmelerin gerçekten çok sevindirici.imreniyorum yaşadıklarına.ben seni kesinlikle yanlış anlamadım.aksine bu gayet olumlu gelişmelerine çok sevindim.bende de küçükten değişmeler başladı.yakında senin gibi daha olumlu şeyler yazmayı ümit ediyorum.başarılarının devamını dilerim.........actionsmile

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 12:47 AM

ETKİLEYİCİ bisiklet
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..

TELKİNLERE DEVAM DİYORUM sevinclisevincli

OkyanusEsintisi 08-09-2011 02:01 AM

inş. reklam yapmıorsundur hook.o tür siteler bu tür gizli reklamı cok sever.....

OkyanusEsintisi 08-09-2011 02:06 AM

arkadasım kesınlıkle tavsıye etmem.ben aldım o kitabı bir gaflette bulunup.soygundan baska bişe deil.hakkımı da helal etmıorum.kitabı alır almaz.senden böle sevgılı arkadasımız hook gibi reklam yapmanı ıstıolar.ayyy cok para kazanıorum mutluyum gıbı...ne kadar cok kişiye böle satıs yaparsan o kadar para kazanıosun...benım vıcdanım elvermedi.......sen bılırsın.......

hook 08-09-2011 01:37 PM

sevgili hook
bu gelişmelerin gerçekten çok sevindirici.imreniyorum yaşadıklarına.ben seni kesinlikle yanlış anlamadım.aksine bu gayet olumlu gelişmelerine çok sevindim.bende de küçükten değişmeler başladı.yakında senin gibi daha olumlu şeyler yazmayı ümit ediyorum.başarılarının devamını dilerim.........actionsmile[/quote]

inanıyorum sen de büyük değişimleri yakalayacaksın.ben de eft tekniklerini uyguluyorum.bunun yanında her gece önce meditasyon
yapıyorum sonra sabaha kadar telkinleri dinliyorum.internetten bulduğum sesli meditasyonlar.onların da çok etkili olduğunu düşünüyo
rum.gün içinde de aklıma geldikçe eft yapıyorum.özellikle kristal pramit meditasyonu isteklerimizi hayatımıza çekmemizde çok etkili.
tavsiye ederim.

hook 08-09-2011 01:41 PM

[quote=OkyanusEsintisi;806437]arkadasım kesınlıkle tavsıye etmem.ben aldım o kitabı bir gaflette bulunup.soygundan baska bişe deil.hakkımı da helal etmıorum.kitabı alır almaz.senden böle sevgılı arkadasımız hook gibi reklam yapmanı ıstıolar.ayyy cok para kazanıorum mutluyum gıbı...ne kadar cok kişiye böle satıs yaparsan o kadar para kazanıosun...benım vıcdanım elvermedi.......sen bılırsın.......

reklam konusuna daha önce değinmiştim.bu konudaki açıklamalarımın da yeterli olduğu kanaatindeyim.benim düşünceme göre kitabı
alıp da kazanamadım diyenlerin ortak noktasının sistemi tam olarak kavrayamamış olmalarının neticesinde nereden başlayacaklarını
bilememeleridir.öncelikli tavsiyem çok iyi okunmalıdır.çünkü çok sayıda seçenek var.bu çok güzel bir şey.ben çalışıyorum çok şükür.
bu yöntemi de birikim yapmak için kullanıyorum.ama işi olmayan bir sürü insan var.evde boş boş oturan ev hanımları var.onlar niye
bakış açılarını değiştirmesinler?neden daha iyi koşullarda yaşamasınlar?bunu ben yapabiliyorsam onlar da yapabilir.isteyen herkes
yapabilir.giden zaman geri gelmiyor maalesef.ağlamayan çocuğa da kimse mama vermiyor.
kararlı olun,inanın ve adım atın,eyleme geçin!bakın nasıl değişiyor hayatınız.

paradoks 11-09-2011 08:12 PM

bende almak istiyorum hook banada yardımcı olur musunnnn?lütfen.kapıda ödeme oluyor mu?

hook 12-09-2011 02:30 PM

sevgili paradoks, postaneden havale yapabilirsin ya da eft.sonrasında internetten indiriyorsun bu nedenle kapıda ödeme olmuyor.inş.yardımcı olabilmişimdir.

mrdüşünce 12-09-2011 02:42 PM

Arkadaş kendi satış linkini vermiş.
Adwords uygulamaları var içeriğinde ağırlıklı olarak ve bu kolay değil haberiniz olsun.

hook 12-09-2011 10:02 PM

Başarının koşulu iç mutluluktur.İnsan kendi içinde iç huzurunu,mutluluğu yakalamışsa ulaşmak istediği her konuda başarılı olacaktır.
...okudugunuza, seyrettiginize, dinlediginize, söylediginize " dikkat edin"
Bunlarin hepsi sizin düsüncelerinizdir ve gerçek olabilirler! çünkü “düsünceler somutlasir” yani gerçeğe dönüşür.Dolayısıyla
"bu kolay" diyen de "bu zor" diyen de insan zihninin bir ürünüdür,zihnin sınırlarıdır.Sınırların aşılması için ise önce düşüncelerin
değişmesi ve şekillenmesi gerekir.Her ne konuda olursa olsun "ben yaparım","ben başarırım" sözcükleri sizin rehberiniz olsun.
Hepinizi çok seviyorum.Sevgiyle kalın...

paradoks 15-09-2011 05:17 PM

hook, bir şey sormak istiyorum çok oluyorum ama .ingilizce bilmek gerekiyor mu?benim yok dencek kadar az.bi de sen 21 gün mü dinledin ego ve suçluluğu?çoğu yerde iki hafta yazıyor.

hook 16-09-2011 12:19 PM

hayır ingilizce bilmenize gerek yok.
ego ve suçluluk telkinini ben 21 gün dinledim çünkü bu şekilde daha etkili olacağını düşündüm.bilmiyorum belki 2 hafta yeterli oluyordur.saat de önemli sanırım.

paradoks 16-09-2011 05:14 PM

çok teşekkür ederim ilginiz için.

OkyanusEsintisi 16-09-2011 11:11 PM

valla ben uyarımı yaptım.denemek isteyen denesin......ya da bana özelden msj atsın.kitabı göndereyim kendisine.okusun kendi karar versin.ben 2 sene önce 90 tl ye almıstım şimdi ne kadardır kımbılır?düşünün bu işte nasıl buyuk paralar döndüğünü.....

savasci_01 17-09-2011 07:09 PM

abi kredi kartı şart mı şimdi bu durumda ben anlamdım biraz detay verseniz biri kazandım demiş biri olmadı demiş anlamadım gitti

RimA Vita Perfetto 17-09-2011 08:56 PM

araştırdım bu adamı. sahtekar diyorlar kendisi için. bana da mail atmış.. kitabı almadığım için. sizin için kitap 60 tl olur diyor.. inanmayın böyle şeylere lütfen.. sevgilerimle..

savasci_01 18-09-2011 01:58 AM

bu adam herkese mail mi atıyor???lütfen detay verin???

RimA Vita Perfetto 18-09-2011 01:19 PM

Alıntı:

savasci_01 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807247)
bu adam herkese mail mi atıyor???lütfen detay verin???

hayır savaşçı herkese atıp atmadığını bilmiyorum. ben araştırmak için girmiştim sitesine.. mail adresimi de yazmıştım daha iyi araştırmak için. neticede adamı ve yaptıklarını anlamam için yazdıklarına ve yaptıklarına bakmalıydım. kitabı almadım ve bu sanırım bu sebepten kitap 60 tl diye bir mail göndermiş. sadece sana özel yazmış..

delioglan 20-09-2011 01:14 AM

Arkadaşlar bu sistem kesinlikle para kazandırıyor. Biz iki işsiz arkadaş cebimizde kredi kartlarımızın son limitlerine kadar mesela çok kazandırdık bu uyanık arkadaşlara. Hemen her türlüsünü inceledim. Hepsinin temel mantığı hayal satmak. Yani yap bir blog pazarla kitabı. Yok anket doldur, yok reklam tıkla, yok google reklamları, yok affiliate marketing. Ha sen becerememişsin diyen olursa eyvallah derim. Becerenler var şahidim kim peki bunlar yine zengin olmanın sırrı bu kitapta diyenler ve bunu pazarlamaya çalışanlar. Ama illa netten para kazanacağım diyen olursa verebileceğim bir forum adresi var. Gayet güvenilir sistemler bulabilirsiniz. Parayla aldığınız kitaplardan çok daha faydalı bilgilere ulaşırsınız emin olun. Ben bu işin gerçekten basit olmadığını ve ciddi vakit ayırmak gerektiğini anladığım zaman vazgeçmek zorunda kalmıştım. Saygılar.

berduse 22-09-2011 12:12 PM

bencede kazandırıyor.bu yöntemi kullanarak kazananlardan biri de benim.ama iş olarak görülüp üzerine düşülmesi gerekiyor.ben açıkcası çok zaman ayıramıyorum ama kazandığım bana yetiyor.üzerine düşüldüğünde gerçekten ciddi rakamlar kazanılıyor.çevremden şahitt olduklarım var.iş olarak görülüp düzenli zaman ayırılırsa başka bir işnizin olmasına bile gerek kalmayacağını düşünüyorum.

savasci_01 04-10-2011 07:51 PM

Alıntı:

OkyanusEsintisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807179)
valla ben uyarımı yaptım.denemek isteyen denesin......ya da bana özelden msj atsın.kitabı göndereyim kendisine.okusun kendi karar versin.ben 2 sene önce 90 tl ye almıstım şimdi ne kadardır kımbılır?düşünün bu işte nasıl buyuk paralar döndüğünü.....

söylediğiniz gibi özelden mesaj attım size ama hala bir cevap alamadım.şaşkınxmaden göndermeyeceksiniz niye böyle yazarsınız anlamadım gitti????

egogli 12-09-2012 08:26 PM

hook kardeş telkin ler konuusnda katılıyorum faydalı olduna inanıorum.arabama yoktu maddi durumum iyi değildi diyoesun nekadar zaman dinledin nekadar surede etkisini gordun maddi olarak nasıl kaznaç sağladın ne yeptın:? sende ne gibi sorunlar vardı? neler dinledin çekirdek inanç çalışması yaptınmı daha ayrıntılı yazarsan iyi olur . ayrıca verdibn bağlantılar doğru .googlekazançaları.goomas bunları biliyorumhepsi benden mevcut....

Sezer123 20-03-2018 03:07 PM

Telkinler herzaman işe yarar.İnsanlığın ilk çağlarında bizim şimdiki oşuşturduğumuz bu telkinlerin çok farklı versiyonlarını insanlar üzerinde uyguluyorlardı,bunlar bazen bile isteye bazense arka planda yapılıyordu.Divriği Ulu Camii ye gezinti yapanınız varsa bunu orada görecektir aradaşlar.Su şırıltısı kanallarından su bırakılırken arka mahsenlerde söz erbabları içeri kilintlenmil ve ıslah edilmeyi bekleyen insanların bilinçaltlarına mesajlar veriyırlardı.Günüzümde bir çok değil daima sürekli olarak dış olumsuz uyaranlarla iç içe yaşıyoruz.Bence bir insanın kendine yaptığı en iyi yatırım kendisini bir şekilde problemlerinden uzaklaştırıcı ve kişisel gelişimini destekleyen bu tür şeyler yapmaktır.Ben bu siteyi yıllardan beri takip ediyorum ve sürekli telkinlerini dinlemişimdir.Ruhsal anlamda kendimi dengede hissettim mi?Evet bunu açıkca söyleyebiliri ki Evet.''Bir at,at olarak doğar ama bir insan insan olarak doğmaz,insan olmayı öğrenir"Bu çok açık bir kişisel gelişim odaklı ve her disiplini içinde barındıracak düşünsel bir ideadır.Sen kendini ne düşünüyorsan o'sun.Eğer sen kendini sevmiyorsan seni sevmeyen birine neden beni sevmiyor demeye hakkın yok.Kimseye suçlamayın çevrenizde,her başarısızlıkla sonuçlanan işleri siz yaptınız.herşeyi yaptığınız ama yapmadığınız tek şey bunları görmemek.Eğer görebilirseniz isteme düzeyinizi bitirirseniz herş size gelir.Bir şeyi elde etmenin en iyi yolu onu istememktedir.Değilmidir ki hayatınızda hep istemediğiniz şeyler var.O nedenle ben tüm bu telkinleri bir şeyler istemek için değil ruhsal dengede herşeyi itmek için dinliyorum ve çokta etkili.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Selahattin Sezer

ferya 11-08-2019 07:14 PM

Oncelikle 34 yillik kronik sandigim kabizim iyilesti, insan iliskilerinde rahatladim, derin bir ofkem vardi neredeyse yok artik, korkularimda muthis bir azalma oldu, kiskanclik , gucenme . umitsizlige dusme hastaliklarim gecti ben daha nasil aciklayabilirim bilmiyorum Sevgili Atakan Sonmezin telkinlerinin kesin ve pozitif sonuclari oldugunu.. Ama denemeden bilemezsiniz mutlaka kendiniz deneyin cunku sizinde bilebileceginiz gibi her kisinin yasami ve dersleri essizdir dolayisi ile bir telkin sizi digerlerini etkilediginden farkli etkileyecektir ama sonuc hep sevinc hep basari garanti ediyorum O0art56art56

ışık_ 05-09-2019 05:16 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 862640)
Oncelikle 34 yillik kronik sandigim kabizim iyilesti, insan iliskilerinde rahatladim, derin bir ofkem vardi neredeyse yok artik, korkularimda muthis bir azalma oldu, kiskanclik , gucenme . umitsizlige dusme hastaliklarim gecti ben daha nasil aciklayabilirim bilmiyorum Sevgili Atakan Sonmezin telkinlerinin kesin ve pozitif sonuclari oldugunu.. Ama denemeden bilemezsiniz mutlaka kendiniz deneyin cunku sizinde bilebileceginiz gibi her kisinin yasami ve dersleri essizdir dolayisi ile bir telkin sizi digerlerini etkilediginden farkli etkileyecektir ama sonuc hep sevinc hep basari garanti ediyorum O0art56art56

ne kadar süreyle dinlediniz? etki görmenize çok sevindim bu arada, tebrik ederim partysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.