![]() |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! güzel haberlerinizi bekliyorum ohaldee |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! çok sıkıntılı yada depresyonda olanlara tavsiyem ( bu benim kendi tecrübem) suçulluk duygusu dinlemeyin. ego, topluluk yada koruma kalkanı en iyisi. depresyonunuz varsa bir kere dinleyip depresyon dünde kaldıyı sonra ardından bunları dinleyebilirsiniz. sana da geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin. |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! Şuan çok çok iyiyim eski kişiliğim gitti yerine farklı bi ben geldi.Fakat bunu biraz sinir olarak atlattım olsun şuan etrafıma çok keyifli bakıorum.Yaşamdan çok zevk alıorum özellikle çekingendim bu gitti.İçimden geleni istediğim gibi yapıyorum.Hafifledim sanki.Bu yüzden çok sağolun.Bilinç altıma bu kadar etki için.Bence gerekliydi.Herkeze saygılar ve sevgilerimle.İnş herkez telkinlerden umduğunu alır... |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! gelişmelerin çok güzel pro.inşallah en kısa zaman da bende de böyle güzel değişimler gerçekleşir... |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! Çok çok geçmiş olsun , dilerim bir an evvel sağlığına kavuşursun . |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! Sağolun şuan iyiyim fakat gene dinlesem mi diyorum.Devam etsem daha iyi olur bence...Suçluluğu dinlemiyim o zaman. |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! Böyle bir etkiside olduğunu okuyunca çok şaşırdım dusun2 bende mi suçluluk dinlemesem 4897 |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! telkinler herkeste farklı etkiler yapabiliyor.. böyle bir etki biraz fazla olmuş ama bu etkinin sadece telkinlerden kaynaklanmış olması düşük bir ihtimal, mutlaka telkinler de etki etmiştir ama ana sebep bu değildir.. by mehmetin dediği gibi biilinçaltında birikmiş bazı şeylerden kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum ben de.. telkinlerin daha doğru düzgün etki edebilmesi için önce ego ve suçluluk dinlenmesi gerekiyor... çünkü bilinçaltındaki bazı şeler temizlenmeden yerine yeni ve güzel şeyler konulamayabiliyor.. bu nedenle dinlemenizi tavsiye ederim.. |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! süper gelişmekler tebrik ediyorum senii |
Cevap: Bakırkoye gittim !!!! Bakırköye 2.kez gittim.Ve tekrar dinledikten sonra.2 3 haftada bana etki yapıyor şimdi ise kendimi boşlukta gibi hissediyorum.İnş toparlanırım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 PM. |