Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   uzun bir süre sadece söylemişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/618508-uzun-bir-sure-sadece-soylemisim.html)

toz 04-05-2011 08:16 PM

uzun bir süre sadece söylemişim

İsteklerimi mümkün oldukça elde etmeyi severim.Ancak o kadar uzun süredir istediğim birşey (yaklaşık 16 yıldır) geçen hafta gerçekleşti.Bunda telkinlerin etkisi olduğuna artık o kadar çok inanıyorum ki.Çünkü hep söylediğim cümleyi,bir resme bakarak o kadar inanarak söyledimki,kısa süre içerisinde gerçekleşmesi inanılmaz etkilenmeme sebep oldu.
Şİmdi anlıyorum ki,yıllarca sadece söylemişim ve bilincim artık benim tarafımda.

house 04-05-2011 08:28 PM

Cevap: uzun bir süre sadece söylemişim

İşte bu! sen sihiri yakalamışsın! aslında biz çok istediğimizi sanıyoruz istiyoruzda ama hep bi eksiklik oluyo o da inanç ama şüphesiz pür bir inanç, senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına ama ben inanıyorumki çok güçlü bir inançla elde edemeyeceğimiz şey yok yeterki bizim ve genelin hayrına olsun :))))

house 04-05-2011 10:04 PM

Buarada sen bu tekniği yaptıktan ne kadar sonra gerçekleşti 16 yıllık hayalin?

toz 05-05-2011 11:14 PM

çok değil bir akşam bütün içtenliğimle resmin karşısında ona ne yapması gerektiğini söyledim.Sonra arkadaşıma,"bu böyle olacak inanıyorum" dedim 10 gün sonra gerçekleşmesi ile yaşadığım şaşkınlık,olayın keyfini bile gölgede bıraktı.Sonuç:Muhteşem.Burada sizlerle olmakta muhteşem.....

toz 05-05-2011 11:18 PM

aa hatta sınav sonuçları listesinde puanlamada yaptım ve neredeyse aynı puanları aldım.İlginç tarafı sonuçlara baktığımda en az 10 puan düşük gelir dedim sonra bunu söylemekten vazgeçtim cümlemi değiştirdim " 2 zayıfda çok düşük olmayacak diğerleri beklediğimden en az 10 ar puan yüksek olacak" bu da çok keyifliydi.Sonuç :keşke 2 zayıfım geleceğine bu kadar inanmasaydım.

house 05-05-2011 11:42 PM

Alıntı:

toz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797896)
çok değil bir akşam bütün içtenliğimle resmin karşısında ona ne yapması gerektiğini söyledim.Sonra arkadaşıma,"bu böyle olacak inanıyorum" dedim 10 gün sonra gerçekleşmesi ile yaşadığım şaşkınlık,olayın keyfini bile gölgede bıraktı.Sonuç:Muhteşem.Burada sizlerle olmakta muhteşem.....

"resmin karşısına geçip ona ne yapması gerektiğini söyledim" bu bana ilginç geldi açarmısın biraz? kendi kendini gerçekleştiren kehanet gibi bişey mi? başarı hikayen çok ilgimi çektide o yüzden ayrıntıları öğrenmek isterimsevincli

toz 06-05-2011 12:12 AM

Galiba o nokta o zamandı.Yani bunu iki türlü yorumlayabilirim diye düşünüyorum.1.Ya olacaktı söylemlerim sadece kapıyı açtı,2-yada o an belki 5-10 saniye süren derin bir iç sesimin dileği,yerine ulaştı.Tek hissettiğim şey söylediğim cümleyi resmin duyduğunu ve onu yapması gerektiğini hissettiğini düşünmek oldu.Notlaragelince ay sonu 2.sınav var ders çalışmaya çalışıyorum ancak aynı işlemi denediğimde sonuç yinelenirse doğru yoldayım demektir.Ancak ilginç olan şey zayıf olanlar için çok iyisini düşleyemiyorsunuz.çünkü bilinç onun zayıf olduğunu kabulleniyor ve vazgeçmiyor.Allah hakkımızda hayırlısını istememizi nasip etsin.Herşey için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM.