![]() |
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ Yaşadıklarınızı kısaca özetlemişsiniz. Çok mutluluk verici gelişmeler bunlar. Sizin adınıza ben de çok sevindim. Başarılarınızın, gelişim ve değişimlerinizin devamını dilerim. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ yeni haliniz sürekli olur inş. Hangi telkinleri dinlediniz acaba bunu açıklayabilir misiniz? |
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ Merhaba, Ne kadar ümitvar bir yazı olmuş bu. Ellerine sağlık. Gerçekten çok sevindim bu kadar güzel bir şekilde değişmene, güzelleşmene. Umarım bütün bu yenilik hayatın boyunca seninle olur ve sana büyük başarılar sağlar. Ve tekrar umarım ki :) Bu başlık diğer forum üyelerine umut ışığı olur, herkes sizin gibi fayda ve gelişim sağlar. Sevgilerimle... |
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ Değişimin sağladığı enerjiyi bukadar güzel anlatmak, tebrikler. Yazının satır aralarına adeta enerjniz sirayet etmiş. Doğal olarak ben ve benim gibi yeni başlayan herkes bu süreci merak ediyor. "anlatacak çok şey var..." buda umut veriyor. Ama... |
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ çoksevindim senin adına. hangi telkinleri düzenli olarak dinlediğini de çok merak ettim :=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 PM. |