![]() |
5 günde başıma gelenler açıkçası bu telkinleri zevkine dinleyen biriyim acaba etkileri ne olacak ve kendime birşeyler katabilir miyim diye. herhangi bir sıkıntımın olduğunu düşünmüyorum da rahatım o konuda. buraya paylaşılan müzikler de çok hoşuma gidiyor o yüzden başta Atakan Bey'e teşekkür ederim. listemde ego, kendine güven, başkalarını önemsememe, sosyallik ve suçluluk konularının çeşitli versiyonları var doğa, ney vb. 5 gün boyunca günce 8-12 saat civarınd dinlemeyle başıma gelenlerden bahsetmek istiyorum. zaten kişisel gelişim konusunda çok meraklı biriyim bu telkin parçaları da beni çok destekledi. herşeyden önce daha mutluyum. bu benim hayattaki en önemli amacımdır zenginlik, kariyer, saygınlık vb. şeylerden önce. bu ilk etki. ikinci olarak da yeni insanlarla tanışıp çok sıcak diyaloglar kurmam. hatta biraz kızlara karşı daha soğuk duruyorken bülbül kesilip kafa dengi biriyle arkadaş olmam da cabası. bu da ikinci etki. biraz da cesaret lazımdı onu da aştım. artık her konuda daha cesurum. bu da üçüncü etki. son olarak da tabiri caizse çok rahat bir şekilde laf sokmaya başladım kızdığım insanlara bunu fazla yapmazdım şimdi kendiliğinden çıkıyor öyle :) bir de unutmadan belirteyim. aynanın karşısına geçtiğimde içimden muhteşem olduğumu söylemek geliyor :) bakalım ikinci haftada neler olacak. bu süreci aylarca devam ettireceğim. belki psikolojik olarak kendimi daha olumlu görüyorumdur bilemiyorum artık ama kesin olan bir şey var ki hayatımda ilginç değişmeler başlıyor. bir de bunlara ek olarak okuduğum gelişim kitapları da çok yardımcı oluyor. sonraki süreçleri bu konudan paylaşırım artık her hafta teşekürler :) |
Cevap: 5 günde başıma gelenler Harika değişimler,tebrik ediyorum seni.25889 Parlarken ışıklarını bizede yansıt.Sevgiyle kal.. |
Cevap: 5 günde başıma gelenler Alıntı:
|
Cevap: 5 günde başıma gelenler kendine bir günlük açıp bu aşamalardaki değişimini gün gün orada yazabilirsin:) ışıkla kall:) |
Cevap: 5 günde başıma gelenler Vay vay vay neler duyuyorum. Şu gelişmelere bir bakın hele! Harikasın arkadaşım. Tebrik ediyorum seni :) Sevgiler |
Cevap: 5 günde başıma gelenler Gerçekten harika şeyler yaşamışsın devamını dilerim superxy Darısıda bizlerin başına 956k |
Cevap: 5 günde başıma gelenler teşekkürler arkadaşlar. kafaya koyup üstüne gittikten sonra herşey oluyor sung66 |
Cevap: 5 günde başıma gelenler Çok kısa zamanda bunları hissetmen çok güzel tebrik ederim. Durma devam et... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM. |