![]() |
Kekeleme ve Konuşmada Takılma Telkinlere başladığımdan beri konuştuğumda cümleyi toparlayamıyorum...12389 Sizce böyle bir etki normal mi? |
Cevap: Kekeleme ve Konuşmada Takılma Kimse birşey söylemeyecekmi bu konu hakkında? |
Cevap: Kekeleme ve Konuşmada Takılma Eğer geçmişte bu konuda yaşadığınız bir sıkıntı varsa yani bir şey olmuşsa ve çok suçluluk duyduysanız belki bu konularda bastırdığınız bir şeyler vardır. Bu bastırılmış şeyler açığa çikiyor olabilir. |
Cevap: Kekeleme ve Konuşmada Takılma Geçmişte yaşadığım şeylerde hep kendimden utanma duygusu içindeydim sürekli... Atakan bey ; Şuan ben EGO,başkalarının düşüncelerini önemseme,suçluluk duygusu,kendine güven,sosyallik arttırıcı dinliyorum.. Ben ego,güven,suçluluk dy. başlamıştım..1 haftada az çok etkisini gördüm..Sizce bu listeyi günde kaç saat ve ne kadar süreyle dinlemeliyim? Ayrıca bazen dalgalanmalar yaşıyorum bu beni korkutuyor.. |
Cevap: Kekeleme ve Konuşmada Takılma Ego ,suçluluk,topluluk konuşma,sosyallik arttirici,koruma kalkani,baskalarinin düşünceleri şeklinde liste yapip dinleyiniz. Sizin durumunuzda 1 yil dinlemeniz gerekiyor. |
Cevap: Kekeleme ve Konuşmada Takılma Bir yıl mı.. Of.. Peki günde kaç saat dinlemeliyim? Psikologa mı gitsem sizce? Yoksa her ikisindede süreç aynı mı olur? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |