Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   SOSYAL FOBİ- TELKİNLER SONRASI DURUMUMUZ VE GELİŞMELERİMİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/5140-sosyal-fobi-telkinler-sonrasi-durumumuz-ve-gelismelerimiz.html)

seramoni 14-03-2008 08:13 PM

SOSYAL FOBİ- TELKİNLER SONRASI DURUMUMUZ VE GELİŞMELERİMİZ

Arkadaşlar,sosyal fobi sıkıntısı ya da yakın sıkıntılar yaşayan arkadaşlar,ben diyorum ki gelişmelerimizi bu başlık altında değerlendirelim diyorum.Özellikle uzun süredir telkinleri dinleyip bu sıkıntısı ve gelişmeleri hakkında bize şimdiki durumlarını yazarlarsa yeni başlayanlar için bir rehber olurlar...

seramoni 14-03-2008 08:30 PM

Ynt: SOSYAL FOBİ- TELKİNLER SONRASI DURUMUMUZ VE GELİŞMELERİMİZ

Ben yaklaşık üç haftadır telkinleri dinliyorum,Allah razı olsun Atakan Hocamdan şu an belirgin farklılıklar ve rahatlıklar hissediyorum,insanlarla daha rahat diyaloglar kuruyorum,daha neşeli ve umutluyum...

hayalayaz 14-03-2008 10:52 PM

sevgili seromoni gelişmelerimizi kendi adımıza açtığımız, günlüklerimize yazıyoruz..böylece hem adresimiz belli oluyor, hemde birbirimize daha kolay destek oluyoruz..istersen sende kendi adına bir günlük aç..bizde sana misafir olalım..

TR-ance 15-03-2008 04:40 PM

Ne Kadar Etkili OLduğunu Görmek İstiyorsan Benim Günlüğe Bir Göz At Derim.. kiss3

seramoni 15-03-2008 06:44 PM

En kısa zamanda gelişmeleri günlüğe aktaracağım

seramoni 15-03-2008 06:48 PM

Ter ance-paylaşımların çok güzel,teşekkür ederim.Okumaya devam edeceğim smiliyface

seramoni 16-03-2008 01:18 AM

Hayalazcım,günlükleri okumaya çalışıyorum ve biliyosun ben de günlük açtım.Ama ben sadece konu topluluk içerisinde düşüncelerini istediği gibi rahat ifade edememe,başkalarının düşüncelerini fazla önemseme,aşırı heyecan,sosyal ortamlarda rahat olmama gibi durumlar yaşayan arkadaşların düşüncelerini ve değişimlerini öğrenmek istiyorum,özellikle de uzun süredir dinleyen arkadaşlar yazarlarsa çok daha iyi olacak.Bilmem diğer arkadaşlar ne der..

hayalayaz 16-03-2008 03:17 PM

sevgili seremoniciğim benim günlük 1 yıla yaklaşıyor artık..okumaya kalkarsan baya uzun zamanını alır..sen bir kaç problemden bahsetmişsin ..zaten bunlardan gelen sıkıntılarını günlüğünde yazdığında, bu sıkıntıyı hala çeken veya geçirmiş olan arkadaşlarımız sana önerileyle destek olacaktır..bunun için günlük açın diyorum..hepimiz burada bazı sorunlarımız olduğu için toplandık ve destek olmaya çalışıyoruz..örneğin ben kendi adıma, siteye ilk girdiğimde sorunu olan arkadaşlarımın günlüklerine bakıyorum..ve yazdıklarını okuyorum..o konu hakkında bilgim varsa, ve konuya çözüm getirebilecek bir şey biliyorsam yazıyorum..en azından yüreklendirmeye çalışıyorum..daha olmazsa tel numaramı verip yüz yüze olmasa bile bir şekilde destek olmanın yolunu bulmaya çalışıyorum...bu yüzden günlük tutun diyorum..ama tabii bu kişinin kendi tercihi..günlüğünü çiçeklere bezeyecektim ama nedense bir türlü resim ekleyemedim dün..ama gönlümün çiçeklerini ektim oraya her nekadar görünmeselerde onlar orada..saygılı sevgiler..

iclal 16-03-2008 05:31 PM

nasıl güvenebiliyosunuz peki bu kadar etkili bişey neden hiç bir yerde kullanılmıyor ben rastlamadım benim tereddütlerim var bu konuda

seramoni 16-03-2008 06:30 PM

Teşekkür ederim çiçeklerin görünmese de kokularını aldım zaten,çook teşekkür ederim,kalbinin güzel bahçelerinden güzel çiçek kokuları yayılıyor zaten her yana.Günlükleri okumaya çalıştı ama genelde uzun süreli değil,ya da ben görmedim,cent,merto ve seninkiler uzun soluklu...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM.