Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   Keman Yayı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/463941-keman-yayi.html)

SeLeNaS 23-02-2010 11:58 PM

Keman Yayı

Herkese en güzel geceler...Arkadaşlar Pazar günü başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini ekledim listeme ve o zamandan beri dişlerimi sıkıyorum&boynumsa keman yayı gibi gerişmiş durumda arada elimde olmadan atıyor.Yeni başladığım işin heyecanı dicem ama bu heyecan 3.günde başlamaz dimi ,ben yenimi anladım acaba y789yoksa bu telkinin özel bi etkisimi .. Acil biri benle ilgilenirse sevinirim gerim gerim gerildi boynum y789y789Hiç bi fikriniz yoksa en yakın masaj salonu adresi alayım y789

tuuba_2883 24-02-2010 02:46 AM

Cevap: Keman Yayı

Bendede bazen boyun ağrıları oluyor fakat sebebi telkinmi bilmiyorum:)bence zamanında çok takmışsan telkin dinlediğin için şimdi vücut buna tepki gösterip deşarj oluyo olabilir:)

SeLeNaS 24-02-2010 09:20 AM

Alıntı:

tuuba_2883 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586287)
Bendede bazen boyun ağrıları oluyor fakat sebebi telkinmi bilmiyorum:)bence zamanında çok takmışsan telkin dinlediğin için şimdi vücut buna tepki gösterip deşarj oluyo olabilir:)

Evet malum öğretilmiş bir gerçek ,ay o ne der ay o yaptıklarımdan memnunmu ohooo sanki millet için yaşamışız y789

SeLeNaS 24-02-2010 10:27 AM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586307)
Bu durumu bende arada yaşıyorummm hiç olmadık yere bazen o boynumu gerilmiş hareketi yapıyorum elimde değilll tutamıyorum arada yaşıyorumm telkinleri dinlemeden önce böyle sorunum yoktu telkinlerin 6 haftasında bu durumu yaşadım...yalnız başkalarınının düşünceleri listemde yok ego dinlediğim zaman oluyor böyley789Şimdi nasılsın SeLeNaS sorunun geçtimi ?

Bende öncesinde yaşadığım yoğun stresli günler nedeni ile olmuştu.Telkinlerden sonra geçmişti.Bende yaklaşık 5 haftadır telkin dinliyorum.Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini eklediğim gün başladı bu durum.Tabi aynı gün yeni işimde 3.günümdü.Hangisinin etkisi bilmiyorum y789Dün topraklanma meditasyonu ile kendimi biraz rahatlattım.Dünki kadr değil ama hala devam ediyor sanırım geçer yaaaaaaaa dunk56

SeLeNaS 24-02-2010 10:48 AM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586313)
Dirence göre değişiyor inş diğer telkinleri eklediğimde daha yoğun etkilerle karşılaşmam...listemi kabarık yapmıyorum bu dönemi atlatayım eklemeyi düşünüyorum diğer telkinleriii....

Ben başkalarının ne düşündüğüne &düşüneceğine çok fazla önem veren hatta hayatımı hareketlerimi ona göre yönlendirip ona göre bir karakter oluşturan biriydim.Sürekli dikkat ederdim aman kötü düşünmesin,aman yanlış anlamasın.Sanırım bu nedenle bu telkine bu kadar çok tepki verdim.

SeLeNaS 24-02-2010 12:18 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586316)
Anladım y789Bende telkinlere çok tepki veriyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum karasızım biriktirmişim olumsuzlukları direçli olduğuma göre bu sonucu çıkartıyorum..Mutluyum evet düzeldi herşey en korktuğum şey bana şimdi dost y789Bu telkinler sayesinde oldu herşeyi yoluna koyan telkinler oldu fakat bu direnç beni yoruyorr..YORMASINA RAĞMEN MUTLUYUM BUNU GÖREBİLİYORUMM...

Bende herşeye rağmen çok mutluyum,artık henüz yaşanmamış bir gelecek için endişelenmiyorum.Hep o an var ,tüm bu dirençlere tepkilere razıyım y789

SeLeNaS 24-02-2010 05:41 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586340)
superrr işte bunu diyebiliyorsak ne mutlu bizeeey789

Gülenyüz yeni telkinler ekledikçe etkileri ayırt edemiyordum ama bugün başkalarının düşüncelerini önemsememenin etkisini yaşadım.Yeni patronum bana ufak bir detayı atladığımdan uyumayın ...hn dye takıldı.Eskiden olsa Allam günlerim gecelerim rezil olurdu,takardım.Neden dedirttim ben bunu kendime,nasıl atlarım,niye öyle dedi,acaba memnun deilmi vır vır vırrrrr dunk56
Ama bugün ay derse desin ben kendimi bilmiyormuyum kendide atladı başka bişey ne var bunda 3 günde ancak yani dedim.Umursamadımmmm y789

SeLeNaS 24-02-2010 08:22 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586396)
En kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum benimde ihtiyacım var:)

Dur bakalım o nasıl etkili daha onu deneyimlemedim ,bunu kendim istediğim bir insan üstünde deneyimlemek istiyorum y789

SeLeNaS 24-02-2010 10:18 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586406)
OOO gelişmelerden haber et o zamn bilgilerinizi çok önemsiyorum çünkü sizlerden ders çıkartabiliyorumy789o yüzden bu siteyi ve üyelerini çoookkk seviyorum..

O zaman hemen günlüğüme gel.smileydance

SeLeNaS 26-02-2010 09:35 AM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586495)
Günlüğünü takip edecem her zamn çok teşekkürler iyi ki varsıny789

u859

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM.