![]() |
Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Merhaba; Ben uzun zamandır dinliyorum. 4 ay olmuştur. Bu süre zarfında fark ettiğim şu ki "değişim olmuyo; hiç bir değişim hissetmiyorum " denmesinin sebebi değişimin bilinçaltında olması.Bilincimiz de bunu fark etmiyor. Nasıl ki bilinçaltımızın bazı sebeplerden ötürü karakterimizi kısıtladığını hissedemiyorsak bunu da bilinç düzeyinde hissedemiyoruz. Bu ara çok şaşırdığım şeyler yaşıyorum.Ben ki iki insanla bir aradayken konuşamazdım; sıkılırdım.Dün kalabalık bir arkadaş gurubuyla (sadece biri bayan olmasına rağmen)yemek yedim.Çok zevkli,eğlenceli ve akıcıydı. Ve bu sadece bir tanesi. Beni tanıyanlar diyor zaten "ne oluyo sana; böyle değildin die".smil56 O nedenle "değişimi hissettmiyorum; demek ki bende işe yaramıyor" diye sakın düşünmeyin.89778977smileydancepartysmileyguitar |
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Değişimini hissetmen güzel. Umarım etkilerini daha da fazla hissedebilirsin. Sevgiyle kal... |
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Alıntı:
Duymak istediğim buydu. Paylaşım için sonsuz teşekkür. |
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Alıntı:
|
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Damla damla hayat ellerimizde |
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Ben buradaki temel sayılabilecek telkinleri üç ay boyunca dinledim. Değişimi dışarıya bakışımda yakaladım. Şimdi 'kendim'den bakıyorum. Yada 'kendim' olarak bakıyorum. |
Cevap: Bilinçaltı düzeyinde değişim (!) Ne kadar güzel ::) Değişmeniz bir güzel, farkında oluşunuz bir başka güzell sevincli İyiki varsınızz ::) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 AM. |