![]() |
telkinler için konsantre gerli mi? ben konsantre olmadan dinliyorum, acaba konsantre olmamız gerekli mi? Bir haftadır dinliyorum, aslında bende büyük değişme var, ama bu değişme zaten bende olabilecek doğal bir değişme gibi hissediyorum... olumsuz düşünce vardı çok azaldı, birde şöyle hissediyorum, bu telkinleri okurken sanki o hayalimdeki kişilik içimdeymiş gibi, işte ha gayret meydana çıkıyor, hayata dönüyorsun! diyor içimdeki ses bazen, hatta mutluluk ve ağlama hissi oluyor. yani kendimi buluyorum sanki. ama başta da dediğim gibi bu zaten içimde olabilecek, zaten kendimde bu işin altından kalkabileceğim bir durum gibi hissediyorum, ama sanırım bu telkinler start verdi. |
Cevap: telkinler için konsantre gerli mi? Telkinleri dinlerken konsantre olmanız gerekmemektedir.Hatta konsantre olmamak dirençleri azaltacağı için çok daha iyidir. Bunun için başka bir iş yaparken uyurken,tv izlerken,kitap okurken,internette dolaşırken telkin dinlemeyi daha çok önermekteyiz. Mutluluk ve ağlama hissi telkinlerin etkilerindendir. |
Cevap: telkinler için konsantre gerli mi? Zaten aynen böyle yapıyorum, genelde doğa sesleri dinliyorum, aynı zamanda başka müzik bile dinliyorum. Teşekkür ederim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 AM. |