Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Uyarı! Yorum yazanlar. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/1479-uyari-yorum-yazanlar.html)

hayatimdegisti 25-06-2007 10:30 PM

Ynt: Uyarı! Yorum yazanlar.

Alıntı:

venüs Nickli Üyeden Alıntı
Ya ben n'oldum böyle... Niye anlamsız tepkiler vermeye başladım ki? tuh788 ... son günlerde sık sık bunu yapar oldum :(

öncelikle, sevgili kadirayvaz ve diğer arkadaşlarım... çok çok özür diliyorum sizlerden.. affedin gergin bir hava yarattığım için... manasız bi çıkış yapmışım şimdi farkettim.. çocukça olmuş utananadam

Bence kendinizi çok iyi ifade etmişsiniz....Manasızda değil çıkışınız fikirlerinizi ifade etmişssiniz....

Umutlu 26-06-2007 02:17 AM

Ynt: Uyarı! Yorum yazanlar.

Sevgili Venüs hissettiklerini burda bizlerle paylaşmışsın sakın manasız bir çıkış olarak değerlendirme bence kendine haksızlık etmiş olursun.Ayrıca bu hislerini paylaştığımı ve ortada özür dilemeni gerektirecek bir durum olmadığını bilmeni isterim.Burası hayatlarımızın bir yansıması değil mi?Görünen köy kılavuz istemez;site yeterince açık ve net,aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın siteyi incelemeleri halinde akılllarına gelen tüm soruların cevaplarını bulacaklarına hiç şüphem yok.Bunun yanı sıra herhangi bir konuda fikir almak isteyenler olduğundada tüm site ahalisinin bu konudaki yardımseverliği takdire şayan zaten bilindiği üzre.Herkes iç dünyasını özgürce yansıtmalı burda ama ilk gün ama onuncu gün fark edermi?An'ı yaşamalıyız demiyor muyuz hep ;neyse hissettiğin paylaşmak istediğin dökersin satırlara ,tutmazsın içinde aman ne diycekler ne düşüncekler benim hakkımda diye düşünmeden.Burası iç dünyalarımıza tuttuğumuz aynalardan yansıyan ışıklarla renklenmiyor mu güç bulmuyor mu?Ee ozaman...Sevgilerimle... sung66

hayat kadere inat 15-03-2009 06:57 PM

ben beni terkettiğimde sen beni terketme

ben bir ayda ancak etkilendim şu ana kadar sadece suçluluk telkinini dinliyordum bu akşam egoya geçebildim bir hafta kadar ağlama krizine tutuldumağla2.Her seferinde ruhumun temizlendiğini hissettim şu an kendimi farklı görüyorum .biraz değişim oldu olumlu yönde.inanıyorum herşey hayatımda çok daha güzel olacak ben öyle olmasını seçiyorum.

öküz² 15-03-2009 08:32 PM

konu hort................

hayat kadere inat 17-03-2009 01:15 PM

konu hort:??
bu konu hakkında yorum yapmayı çok isterdim keşke Türkçe yazsaydın

the desert 24-04-2009 05:26 PM

Cevap: Uyarı! Yorum yazanlar.

super yaa bu sitenın tartışmaları bıle başka guzel...

öğrenci21 16-10-2009 12:30 PM

Cevap: Uyarı! Yorum yazanlar.

Alıntı:

kadirayvaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 8905)
Arkadaşlar son zamanlarda dikkat ediyorum. bazı arkadaşlar dinleyeli 1 gün oldu 2 gün oldu.kendimi harika hissediyorum. Hiç kendimi böylesine harika hissetmemiştim falan vs. yazılar yazıyorlar. Bu durum birazda bizi gibi kıdemlilerin yazılarından kaynaklanıyor. siteye üye olan yeniler bizim tecrübelerimizden yararlanarak (hazıra konarak-dinlemesi gerekli süre kadar dinlemeyerek) yanılıyorlar. Sonrasında başım çok ağrıdı,dalgalanma oldu,kendimi çok kötü hissediyorum gibi şikayetleri birbiri ardına sıralıyorlar. Ondan sonra siteye yeni gelen üyeler muallakta kalıyorlar.Bu telkinler gerçekten işe yarıyor mu,yaramıyor mu? Benim tavsiyem yeni üye olanlar; Atakan bey'in dediği gibi önce 70-80 saat kadar ego güven güçlendirici-suçluluk duygularını dinleyip ondan sonra yorumlarını yazsınlar.dalgalanma yaşıyorlarsa yaşasınlar,kendindeki negatif ve pozitif etkileri test etsinler,ondan sonra kar zarar hesabı yaparak yorumlarını yapsınlar.farkında olmadan birbirimizin kafasını karıştırmayalım diye düşünüyorum.Kıdemli arkaşlarımın yorumlarını bekleyerek konuyu tartışmaya açıyorum.

size katılıyorum956k bende bir çaylak olarak (daha 2.günüm) 1 hafta sonunda durumumla ilgili yorum yazmaya karar verdim şu anda sadece başım ağrıyo biraz zaten başka da vücudumun verdiği bir tepki yok şimdiden beklemiyorum zamanla olacak herşey zamanla etki göstermeye başlayacak sabretmeyi öğrenmeliyiz bencesung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM.