Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Neden Güvenli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/)
-   -   Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/886-doc-dr-esref-muezzinoglunun-yeni-kitabi.html)

lailaminor 19-10-2008 03:02 AM

Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı

Birgun sizin yazdiginiz kitabi okumak dilegiyle.... Tebrikler..

mavinet27 18-08-2009 03:46 PM

Cevap: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı

ben bu kitabı okumuştum..sanırım sizin bahsettiğiniz bölümler"hipnoz metinleri" başlıklı sayfalardı.kitaptan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum:müzezinoğlunun hipnoz seansları 3-5 seans civarında..aşağı yukarı hipnoz esnasında söylediği sözlerde sizin telkin CD lerine yakın..müezzinoğlu 3-5 seansta amaca ulaşırken;sizin telkin CD leri neden 70-80 saate ihtiyaç duyuyor?

blue jaloon 18-08-2009 03:51 PM

Alıntı:

mavinet27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474801)
ben bu kitabı okumuştum..sanırım sizin bahsettiğiniz bölümler"hipnoz metinleri" başlıklı sayfalardı.kitaptan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum:müzezinoğlunun hipnoz seansları 3-5 seans civarında..aşağı yukarı hipnoz esnasında söylediği sözlerde sizin telkin CD lerine yakın..müezzinoğlu 3-5 seansta amaca ulaşırken;sizin telkin CD leri neden 70-80 saate ihtiyaç duyuyor?

burda insanlar hipnoz olmuyokiy789

Belgin ∞ 18-08-2009 04:21 PM

Alıntı:

mavinet27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474801)

Hipnozda bilinç hipnolog tarafından devre dışı bırakılarak, bilinçaltına direk veya indirek olan telkin veriyor. Bizler uyurken bile bilincimizin devrede, sadece dinlenmeye çekiliyor diyebiliriz. Uyanıkken bilincimiz ne kadar devredeyse, uyurken de bilinçaltımız başrol oynuyor.

Bu yüzden bilincin tamamen ortadan bilinçli olarak kaldırıldığı hipnoz seanslarında hipnolog konusunda ne kadar uzmansa seanslarda o kadar verimli oluyor.

Telkinlerde 70-80 saat dememizin nedeni belirtilerin daha aktif olarak görülebilmesidir. Bazı dinleyenler 24 saat süre içerisinde değişimleri gözleyebiliyorlar. Ama emin olabilmek adına aşağı yukarı dinlemeniz gereken süredir. Sadece uykuda dinleseniz 8 saat kadar bu da 10 güne tekabül eder.

Sevgiyle..

mavinet27 20-08-2009 03:44 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474804)
burda insanlar hipnoz olmuyokiy789

12389 ben sana şunu söyleyebilirim:"sen ayakta uyuyorsun" dinlediğin Cd'ler hipnozun daniskası..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM.