Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Neden Güvenli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/)
-   -   Zararlı birşey buldum ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/618797-zararli-birsey-buldum.html)

Reaswon 04-06-2011 02:10 AM

Zararlı birşey buldum !
 
Arkadaşlar öncelikle inanmıyor filan değilim. Kaç gündür okudum konuları filan.
Artık başlamaya karar verdim hatta kendime liste fln oluşturdum. Fakat bu kategoriye girene kadar. İnanıyordum fakat yinede insan beyni bu düşünceler herşeyi değiştirebilir. Şimdi okuyorum burda konuları filan,

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nal-mesaj.html

Bu konuda bi mesajla karşılaştım. Ego güçleştiricide su sesinde 1:07 de bir kadının orgazm sesi duyuluyor diyordu. İlk başta karalama olarak yapılan bişi sandım. Sonra indirdim ve farkettim. 3-4 kez dinledim gerçekten orda bir ses var. Ve ses sanırım orgazm sesi ki "aoovh" böyle bir ses başka birşey mi bilemem. Başka bir arkadaşa da dinlettim. Kulaklıkla son ses dinledi o da duyduğunu söyledi. Hatta orda iki kişi orgazm oluyor dedi. Mazur görün.

Bunu duyunca bütün isteğim kaçtı gerçekten. Bir arkadaşta o konuya böyle yorumlar Atakan beyi karalama adına yapılan çalışma filan diye yazmış. İnanmıyosan dinleme diye yazmış fakat, inanıyorum ama korkuyorum bilinçaltıma böyle sapıkça şeyler yerleştirilmesinden.

Kulaklıkla son ses dinleyin lütfen.

Atakan bey özür dilerim, fakat bu konuyu çözmemiz gerekmekte.

Konu dışı ama birde anlayamadığım bu telkinlerin içeriği hangi dil ? Atakan bey siz mi hazırlıyorsunuz ? Ego, kilo vs vs orda açıklamalarda ingilizcesi ile verilmişte o yüzden merak ettim.

kuzzen 04-06-2011 02:18 AM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
senin duyduğun şey aum kelimesi sanırım hindistanda bulunmuş AMİN KELİMESİnin değşk versyonu beyin için daha etkili lütfen int araştır

Reaswon 04-06-2011 02:52 AM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
Evet olabilir fakat ben aum diye anlamıyorum nedense. Belki de öyle düşündüğümdendir. Başka arkadaşlarda deneyebilir mi acaba. Aslında yapılan yorumlara göre olsumsuz birşey yok ama işte beyin bu kaldımı bi yerinde düşün düşün dur.

Işıldayan Safir 04-06-2011 02:38 PM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
Telkinler Türkçedir. Bu da genel kullanım rehberimizde yazılıdır. Onun dışında tuhaf sesler duyduğunu sanan kişiler dilerlerse gidip sesleri ayırttırabilirler ve böylece içinde abuk subuk şeyler var mı yok mu öğrenebilirler. Bu çözüm de çok önceden beri sunulmuş bir şey. Şüphesi olanlar dinlememeyi tercih edebilirler.

Kusura bakmayın ama bu söyleminiz çok saçma. Ne yani telkin dinleyenler seksomanyak mı oluyor o halde? Gülünç yani... Telkinler subliminal olmasına rağmen ve duyamadığınız halde bir şeylere benzetme çabası içine girip gülünç duruma düşmektense profesyonel stüdyolarda ayırtın sesleri.

Ayrıca da yeterli araştırmayı yapmış olsaydınız sorularınızın yanıtına ulaşırdınız. Ve metinlerin çevirisini de okurdunuz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html


Sevgilerimle.

Reaswon 04-06-2011 06:04 PM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
Merhabalar,
Öncelikle açıklamanız için teşekkürler. Zaten dün gece karar verip başladım çoktan. Ney sesi huzur verdiği için hepsini onunla dinliyorum daha iyi.

Neyse tartışmaya hiç gerek yok. Sormak istediğim birşey var bu arada. Konuları okurken gördüm. Zorunlu olmadıkça kulaklıkla dinlemeyin verim alamazsınız diye belirtilmiş. Kulaklığın işte yüksek ses koruyucu fln vs vs.

Ego güven güçlendirici ney sesinde kulaklıkla dinlerken arada ney kesilince konuşma sesini duyabiliyorum. Acaba benim kulaklıkta öyle bir özellik yok mudur ? Kulaklıkla verim alabilir miyim ?

İyi günler.

Işıldayan Safir 04-06-2011 07:43 PM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
Telkinlerin bazı kısımlarında ses yükselmeleri olması telkinlerin ritimli okuma tekniği ile hazırlanmasından kaynaklanmaktadır.

Bazı kulaklıklarda gürültü önleyici özellik oluyor. O nedenle arkada gizlenen sesleri kesebiliyor. Kulaklığınızda bu özellik yoksa kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

Ayrıca sağlık açısından da uzun süre kulaklık takmak faydalı değil. Mümkün olduğunca hoparlörle dinlenmesini önermemiz bu nedenledir. Bunların dışında kulaklıkla dinlemekten verim alamama gibi bir sorun yoktur. Dilediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz.


Sevgilerimle.

vaneck 07-10-2011 08:58 PM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
aynen 1.07 de bir ses var ama sanki erkek sesi y789

Janer 08-10-2011 01:06 AM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
Klasik müzikli olanı dinle ... Hemde klasik müzik daha güzel ve rahatlatıyor bu arada onunda arkadan sanki bir erkek bagırıyor gibi geliyor ama her halde orkestra şefidir :D

davutby 08-10-2011 09:51 AM

Cevap: Zararlı birşey buldum !
 
sosyallik artırıcı klasik müzik versiyonunu dinleyin, gelen seslerin tümü telkin metinleriyle aynı..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.