Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Neden Güvenli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/)
-   -   Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-neden-guvenli/608-telkinler-neden-guvenli-ve-faydalari-nelerdir.html)

hayatimdegisti 09-01-2007 12:32 AM

Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

Daha önce ki bir yazımda peki bizi bizden kim koruyacak demiştim.
Olumsuz düşünce kendini aşağılama gereksiz yere suçluluk duyarak stres yaratma ile kendi kendimize zarar veririz...

Bu zarar o kadar fazladır ki tüm sistemlerimizi etkiler hatta ömrümüzün daha kısa olmasına neden olur.

Geçenlerde Amerika'da yaşayan ünlü Türk kalp cerrahının Mehmet Öz'ün bir kitabına göz gezdirdim.Sadece stresin insan sağlığına etkilerinden bahsediyordu.Yani önemli olan stres olumsuz düşünce gibi faktörleri hayatımızdan çıkartarak hastalıklar oluşmadan onları önlemektir...

Subliminal cd düşünce gücünü kullanmak demektir.Yani doğal olan olması gereken bir yöntemdir.Bilinçaltının gücünün ne kadar önemli olduğu konusunda o kadar kişi fikir bildirmiştir ki bu konuda o kadar yazı vardır ki ayrıca bunlara değinmiyeceğim...

Peki subliminal cd dinlemenin herhangi bir zararı varmıdır?
Dünyaya baktığımızda ki bu konu ile ilgili en az yüz hatta daha fazla web sitesi vardır ve bu konuda cd dinleyen kişi sayısı milyonlarla ifade edilmektedir herhangi bir zarar görene rastlanmamıştır.
Uzun senelerdir subliminal cd içeren web sitelerine bakıyorum ve bu çeşit bir yazıya rastlamadım...

Bu yazıyı yazma nedenime gelince....

Ne yazık ki bir çok konuda olmamız gerekenden çok gerideyiz.
Spor konusunda
Sanat konusunda
Kişisel gelişim konusunda

Bir çok madalya alan sporcunun aynı zamanda subliminal cd dinleyerek bu başarılara ulaştığını biliyormusunuz?

Tüm dünyada subliminal cd ler milyonlarca kişi tarafından kullanılırken bizim ülkemizde bazı kişiler bu tür yöntemlerin
*Dinimize aykırı olduğu
*Zararlı olduğu

Gibi hiç bir dayanağı olmayan iddialar ile ortaya çıkmaktadırlar...
Ben bunları ciddiye almamakla birlikte rehber bölümüne böyle bir başlık açtım ki bu konularıda konuşalım ve arşivimizde bulunsun.

Özetlersek...

*Subliminal cd dinlemek pratik bir yöntemdir
*Doğaldır çünkü kendi düşünce gücünüzdür
*Dünyada milyonlarca kişi tarafından Türkiye'de ise onbinlerce kişi tarafından kullanılan güvenilir bir yöntemdir...

burdayım2006 10-01-2007 10:31 PM

Ynt: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

atakan bey, telkinlerin faydalarından bahsederken, acaba geçmişteki olumsuz olayları hatırlama, sürekli dönüp dönüp bu olumsuz olaylara takılma ile ilgili

bir telkinimiz var mı, yani özellikle takıntılara karşı...telkinler ve olumlu içsel konuşmaların faydası oluyor elbette ama bir anda aklıma geçmişteki olumsuz

bir olay geliyor ve moralim çok bozuluyor..sonra kendime telkin ediyorum geçiyor ve sonra aynı olay başka bir anda tekrar aklıma geliyor, bunu

engellemenin bir yolu var mıdır acaba şaşkın

hayatimdegisti 10-01-2007 10:40 PM

Bunu engellemenin yolu o olaylarla barışmaktır.Geçmişte yaşanan ne olursa olsun kabullenmektir.Bu konu ile ilgili elimde ki telkinlere bir bakarım.Kendini kabullenme diye bir scriptimiz vardı.Onun içeriği uygun olabilir.
Ancak bunun için ayrıca telkin dinlemek yerine geçmiş ile barışarak ne olmuş olursa olsun onları kendi içinizde kabul ederekde sonuca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca sitede ki telkinlerden koruma kalkanı telkinide faydalı olabilir.İçeriğine bir göz atınız.

burdayım2006 10-01-2007 11:15 PM

koruma kalkanını gördüm ama kendini kabullenme yok, kendini kabullenmenin yanısıra genel olarak takıntılı düşüncelere karşı da bir

telkin olsa çok iyi olurdu çünkü özellikle bunu kendi başına engellemek çok zor oluyor, kendi deneyimlerimden biliyorum

hayatimdegisti 11-01-2007 12:59 AM

Kendini kabullenme telkini kişiye özel olan telkinler arasında.Bu ve bunun gibi diğer kişiye özel telkinlere iki yolla sahip olabilirsiniz.
Sitenin sipariş bölümünden sipariş verebilirsiniz.
Yada yakında açıklayacağım üye puan sistemi ile topladığınız puanlar ile ilgili scripti alabilirsiniz.

turgay0101 02-03-2007 04:17 PM

Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

peki yüksek puan almak için ne yapmamız gerekiyor

jotun 15-05-2007 10:37 AM

Soru

Merakimdan ve belkide hatiri sayilir miktarda süpheci olmamdan soruyorum...
Telkinlerin icerigini duymamizin -cesitli duyumlar disinda, somut- bir yolu varmi??
Bunun disinda, yaptiginiz uygulama ve amaciniz cok hos, tebrikler.

hayatimdegisti 15-05-2007 09:01 PM

Alıntı:

jotun Nickli Üyeden Alıntı
Telkinlerin icerigini duymamizin -cesitli duyumlar disinda, somut- bir yolu varmi??

Aslında yüksek bütçeli olan ve çeşitli kayitlar yapan studyolarda bu tür programlar olduğunu duymuştum.Sesleri ayirip istedikleri şekle getirebiliyorlar.
Ancak henüz bu tür ücretsiz bir program bulamadim.

meryemim85 20-07-2007 04:22 PM

ben ortaokul yıllarımdan beri müzikle telkinden haberdardım ve o zamandan beri kişisel gelişim kitapları okuyorum ama bana yetersiz geldi.aradan onbeş yıl geçti rüyam gerçek oldu sayenizde.

threat 02-11-2007 12:24 PM

evt bende aynı şeyi düşünuorum telkinlerde nelerden bahsedildiğini bilmek isterim..bu subminal kayıt tekniğini çok duydum hatta reklamlarda da görsel anlamda kullanıldığını bilıorum..çok faydası olacaktır eminim

shamanic 02-11-2007 01:25 PM

merhabalar gülnur actionsmile

her telkinle ilgili olarak onun sayfasında telkin içeriği diye ayrı başlık vardır..
oradan içeriği kontrol edebilirsin..

rehber bölümümüzü inceleyerek nasıl dinlemen gerektiği konusunda da gerekli bilgileri edinebilirsin..
forum sayfalarımızda keyifle gezinmen dileğiyle pc05

aramıza hoşgeldin
sevgiler..

hayalayaz 02-11-2007 01:29 PM

sevgili gülnur hoşgeldin

melekelif 02-02-2008 12:22 PM

merhabalar. benim acayip bir sorunum var. işin güzel yanı ben bu sorunum un farkındayım. ve bundan vazgeçmek için elimden geleni yapıyorum. ben bazı kişilere takıntılı kalıyorum. sabah kalkıyom. onlarlaa yatana kadar. içimden alıp veriyorum.alıp veriyorum. bu sorundan kurtulmam için hangi telkin olması gerek. onlarıda diğer kişiler gibi görüdüğümde aklıma gelsinler. yada sözleri edildiğinde gün boyunca aklımda olmasınlar.lütfenyardım.

melekelif 02-02-2008 12:52 PM

YOK YAAA BEN EVLİYİM EŞİMEDE AŞIĞIM.AMA AİLESİNDEN OLAN BAZI KİŞİLRDEN. İYİ BİRİLERİDE AMA BANA KARŞI YAPILAN OLUMSUZ DURUMLARI KABULLENEMİYOM. AKŞAMA KADAAAR KENDİMİ YİYİP BİTİRİYOM. BUNLA İLGİLİ TELKİN VARMI. YADA NE YAPAYIM. PSİKOLOJİK SORUN OLDU ARTIK hih33

angelous78 11-02-2008 01:00 AM

Merhaba sormadan edemiyorum...Hani telkinlere güvenin diyorsunuz ya..Açıkçası , meslek icabı pek şüpheciyim sanırım ama , bu mp3 lerde söylediklerinizden farklı telkinler yoktur inşallah utananadam Hani tam sınav arifesi başımı yeniliklere açık olmalıyım derken daha da derde sokmak istemiyorum da rt67 Dinlerken biraz baş ağrısı yapınca okudum yazılanları normal karşıladım ama inkar edemem farklı bir telkin nedeniyle bilinç altımın altüst olmasından endişelendim bu sefer de 4897 Diyeceksiniz ki dinleme o zaman , ama sanırım , özellikle de gelecekte eğer bu mp3 ler işe yarıyorsa çok ama çok şanslı bir durumda olacağımı da düşünüyorum bu siteyi bulmakla..Anlayacağınız atakan bey aklım karıştı , bu duyamadığımız telkinler , yazdıklarınızla uyuşuyor değil mi dusun Şimdiden şüpheciliğim için kusura bakmayın..Saygılar.

shamanic 11-02-2008 04:23 AM

[color=teal][i][b]merhabalar angelous78.. hoşgeldin.. hismiley

şüphede içimizde olması gereken merak duygumuzdur elbette...

kusur yok estağfurullah.. sadece bu sorulara daha önce cevap verdik.. ben o yüzden size linkleri veriyorum..

aşağıda yazacağım satırlar anasayfamızdan alıntıdır..

Bu soru ile çok fazla karşılaştım. Ben telkinlerin türkçesini yazılı olarak veriyorum. Bir kez okuyup ne dinlediğinizi öğrenebilirsiniz. Hiç kimseye ne olursa olsun istemediği bir şey yaptırılamaz. Ayrıca telkinler ile müziği ayıran programlar olduğunu duymuştum. Bu nedenle profesyonel olarak böyle bir portal açan kimse telkin yerine başka bir şey eklemeyi göze alamaz. Eninde sonunda sesleri ayıran programlar ile bu ortaya çıkar. >
http://www.hayatimdegisti.com/portal...sk=view&id=350

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/
Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
hismiley
elimden geldiğince sorunuza yanıtlamaya çalışayım.. coffe2
gerçi sizde forum içinde dolaştıkça bu ve benzer olarak aklınıza takılan tüm sorularınızın yanıtlarına rastlayacaksınız.. pc05 Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder.. dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız.. siirokul ancak bunlar sizin fark edemeyeceğiniz frekanslar üzerinden size ulaşmakta.. onayi böylesinin daha sağlıklı olduğu bilinmektedir.. super çünki bilinçli olarak duyduklarımıza ya da gördüklerimize otomatik savunmalar geliştirdiğimiz için etki etme süreleri çok daha uzundur...
lütfen indirdiğiniz mp3 leri ihtiyacınıza göre dinlemeye devam edin.. etkilerini fark etmeye başladığınızda da bunları da
burada birlikte konuşuruz.. aklınıza takılan başka sorular olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.. iyi dinlemeler.. music45

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
elbette istediklerin için kimse seni suçlamaz.. ancak kafana takılan soruları sıralarken cevap yine sorularında gizli.. öncelikle burası hiç bir parti.. reklam ya da benzeri bir amaç için kurulmuş bir site değil.. hiç kimseye yada kuruma kuruluşa hizmet için kurulmuş bir yer de değil.. dolayısıyla bu endişeniz gereksiz..
bizler gibi bazı sıkıntılı yollardan geçmiş olan atakan bey in ücretsiz olarak sunduğu yardım amaçlı bir site.. insanların en genel sorunları için olan telkinler ve içerikleri gayet açık olarak belirtilerek karşılıksız olarak bu adres vasıtasıyla kişilere ulaşmakta.. şahsi olanlar için de özel çalışmalr yapılmakta.. daha öncede belirttiğimiz nedenlerden dolayı telkinlerden subliminal olarak dinlenmesi çok daha faydalıdır.. hele ki sizin gibi bu kadar temkinli yaşayanlar kişiler için mutlaka şarttır bile diyebilirim.. bilinç altınıza tam olarak hangi mesjların verildiğinden emin olmak için ilgili telkinlerle alakalı scriptleri okuyarak teyit edebilirsiniz.. kendinizi iyi hissedinceye kadar bu telkinleri sesli olarak okuyun .. kaydedin ve dinleyin ... hızlı etki etmesini istiyorsanız.. buyrun bizimle birlikte subliminal telkinleri dinleyin.. karar sizin .. saygılar..

daha bir çok başlıkta benzer bilgiler var...

umarım aydınlatıcı olur..

sevgiler...

angelous78 11-02-2008 02:27 PM

onayi Çok teşekkürler cevabınız için Atakan Bey ttli3 Dediğiniz gibi , okudum yazılanları , dahası epey bir inceledim siteyi tekrar , haklısınız , demiştim meslek icabı pek şüpheciyim.Aslında milletce her iyi ya da doğrunun arkasından bir sorunun gelmesi bizi bu hale getirdi diyorum bazen sadanim Benim için olmazsa olmaz dediğim bir sınav öncesi bu tür bir yeniliğe girişmek gözümü korkuttu ama bugün sanırım 4. gün ve en azından şu değişimi paylaşabilirim daha az korkuyorum kazanamamaktan hatta tam üzüntü , kaygı yine yaklaşırken , bir anda aklıma meraklanma herşey güzel olacak diye bir düşünce doluyor ve 3. günün sonuna kadar mp3 ün arkasındaki mesajı da okumamıştım etkilemesin diye.Yalnız o baş ağrısı olayı olunca küçük bir tavsiyede bulunabilirim sanırım.Mega hafıza cdlerinde müziğin özellikle mozart gibi barok tarzı bir müziğin etkilerini okumuştum.Cdlerini edindim ve şu beynin alfa dalgası yayması halinde stresin azalması durumunu bizzat denedim,haklılar 12389 Bu nedenle sizin mp3 lerden sonra - ki ben yarımşar saatler dinliyorum - o cd leri , ' Bio-Ritmik Largo Müzik ' dinliyorum ve tuhaftır ağrı kesiciye gerek kalmadan ders çalışabilir oldum.Dedim ya gireceğim sınavı 2 kez kaybetmiş olmam ve bu kayıpların hep heyecan ve stresten kıl payı puanlarla olması , bu kez beni bu tür bir çözüm yolu arayışına itti.Eğer istediğim gibi bir buçuk ay sonra yeni mesleğime adım atmak yolunda ilk sınavı verebilirsem ( ve yazıkki sonra da ikinci sınavı ) bu telkin mp3lerinden kendime özel de yaptırmak isteceğim gibi ( ne de olsa daha bir stresli olacağım o zamanlar ) , galiba benden daha azimli ve ve yeni nesil olan kardeşime de isteyeceğim.( Sesi ayıran programı kardeşim buldu , neler icad ediliyor diyesim geldi , ama işte bendeki şüphe yokmu utananadam ) Tekrar teşekkürler cevabınız için ve saygılar fbsmile

shamanic 11-02-2008 03:52 PM

ncizane tavsiyem sınavlara bakış açınızı değiştirmeniz..

neden hep stresli olacağınızı düşünerek hareket edesiniz ki..
siz zeten biliyorsunuz.. bildiklerinizi paylaşacağınız bir sohpet olarak bakın sınavlara.. thumbsanim

adalet dağıtmak zaten her zaman sınav olacak sizin için ama bunu stres değilde doğanızın
bir gereği olarak yaparsanız yaşam biçimizi ortaya koymak keyif olur gibime geliyor.. onayi

başağrısı gibi yan etkilerin olması norrmal.. sonuçata bilinçaltınzıa yeni oluşumların talimatları veriliyor.. idea3
bu talimatları alan bilinç yeni ile eskiyi değiştirirken hissel olarak size yansıyan başağrısı v.b etkiler oluyor...

bio ritmik largo v.b müziklerlede strese gerek yok rahatım talimatını veriyorsunuz notasal olarak
karşılığıda başağrılarınızın geçmesi normal.. benzer programları bizde subliminal bölümünde paylaştık.. pc05

telkinleri dinlerken bu tarz yardımcı etkenlerle olumlamalarla ve değişikliği sevgiyle kabul ederek
kendimize yardımcı olmamız başarıyı daha çabuk hayatımıza yansıtacaktır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

sevgiler..

angelous78 11-02-2008 05:28 PM

Okudukça mutlu olduğum bir site..Emeği geçen herkese teşekkürler kiss3 Tavsiyenizde haklısınız,dilerim şu benden bazı bazı bağımsız takılan beynim de bu tavsiyeye , bu kez uyar fbsmile

huddam 20-03-2008 02:32 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

jotun Nickli Üyeden Alıntı

Aslında yüksek bütçeli olan ve çeşitli kayitlar yapan studyolarda bu tür programlar olduğunu duymuştum.Sesleri ayirip istedikleri şekle getirebiliyorlar.
Ancak henüz bu tür ücretsiz bir program bulamadim.

Atakan bey siz programın demo versiyonu ve linkini verin ben crackini bulmaya çalışırım.Böylelikle full sürüm olmuş olur.

turquie1923 30-03-2008 03:47 PM

açıkçası bence en önemli soru güvenilirlik ben böyle şeylerin etkili olabileceğine zaten inanıyorum ama telkkinler konusunda şüpheciyim böyle şeler tehlikleli bence sizi tenzih ederim ama ben duymadığım seylere güvenemem. ordaki telkinlerde aslında çok kötü şeyler yazıyor ve bizide bu kötü şeylere sürüklüyor olabilir açıkcası incelemeye devam ediyorum ve 4-5 tanesi dinledim ama güvendiğim söylenemez.beni ikna edebilirseniz çok memnun olurum

shamanic 01-04-2008 11:40 PM

merhabalar turquie1923 hoşgeldin yanımıza..

elbette inceleyerek emin olduktan sonra dinlemek istemekte haklısın..

bu konular ile ilgili olarak daha önceden cavaplar vermiştik..
incelemen için linkleri ekliyorum..

daha fazla merak ettiklerin olursa bizler yine buradayız..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/portal...sk=view&id=350

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...j-t4476.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...uvenli-b269.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...21419#msg21419

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/

CeM 13-05-2008 04:52 PM

Alıntı:

turquie1923 Nickli Üyeden Alıntı
açıkçası bence en önemli soru güvenilirlik ben böyle şeylerin etkili olabileceğine zaten inanıyorum ama telkkinler konusunda şüpheciyim böyle şeler tehlikleli bence sizi tenzih ederim ama ben duymadığım seylere güvenemem. ordaki telkinlerde aslında çok kötü şeyler yazıyor ve bizide bu kötü şeylere sürüklüyor olabilir açıkcası incelemeye devam ediyorum ve 4-5 tanesi dinledim ama güvendiğim söylenemez.beni ikna edebilirseniz çok memnun olurum

Adobe.Audition.v1.5 programı ile sesi müzikten ayırabilirsin ve düşündüğün gibi bi riski kafası çalışan kimse almaz clapping
ayrıca bu metinleri bizzat türkçeye çevirenlerdenim ;)

cadi_bm 23-07-2009 09:39 AM

Cevap: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

Telkinlerin içeriğini okumalı mıyız? Okumamalı mıyız? Neden? Bu üçünü istiyorum :))))

sanemce 23-07-2009 10:25 AM

telkinlerin içeriğini okumak zorunda değiliz..

merak ediyorsak okuyabiliriz, hiç bir mahsuru yok..

içerikler, ne dinlediğimizi merak edenlerin okumaları için mevcut, illa okumak için değil..

sevgiler actionsmile

zeyz 20-03-2010 11:59 AM

Eline Sağlık.

Herr_Mannelig 23-10-2010 11:14 PM

tamam telkinler güvenli, faydası olduğuna da kesinlikle inanıyorum hatta oldu baya da,ben şeyden korkuyorum her gün birsürü saat sürekli beyne birşeyler gidiyor beyin yorulmuyor mu,gerçi normalde de milyonlarca düşünce geçiyormuş ama uyurken de mi geçiyor geçmiyordur heralde değil mi
beyne zarar verirmiyki??? dinleyeceğim zaman aklıma böyle şeyler geliyor bırakıyorum

vitamin61 14-03-2011 09:47 PM

arkadaşlar benim merak ettiğim konu telkinler bağımlılık yapar mı. zamanla dinlenilen telkinlerin etkisi geçer mi. sitede telkin dinleyen bazı arkadaşların içine kapanık olduğunu ve zamanla dışarıyla iletişim kurmadığını görüyorum. ben de telkinlerden sonra insanlarla iletişimimi azalttım ve bu da beni ürkütüyor. bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Işıldayan Safir 14-03-2011 10:00 PM

Listene sosyallik artırıcı telkin ekle o zaman vitamincim.

Sevgiler. actionsmile

funnyyda 11-12-2012 01:06 AM

Merhaba , yaklasik 5 gundur sitenizden edindigim telkinli muzikleri dinliyorum.. ilk zamanlar bir sorun yoktu ama son 3 gecedir uyuyamiyorum ve bu gece panik atak yasadim.. nefes alamiyorum bin turlu kotu dusunce kafamda ne yapacagimi bilmez halde dolasiyorum evin icinde.. bunun cozumu nedir ?

ceko_25 11-12-2012 09:15 AM

hiç bi terslik yok telkinler işe yaramaya başlıyo herkeste benzerlikler gösterdigi gibi kişiye özelde olabilir dinlemeye devam et 21 gün sonra bi ara ver 3 5 gün sonra tekrar başladıgında etkiler azalmış olucak sonra gene devam

azraist_24 11-12-2012 01:03 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834459)
hiç bi terslik yok telkinler işe yaramaya başlıyo herkeste benzerlikler gösterdigi gibi kişiye özelde olabilir dinlemeye devam et 21 gün sonra bi ara ver 3 5 gün sonra tekrar başladıgında etkiler azalmış olucak sonra gene devam

Sevgili Ceko,

21 gun ara verme olayi bu sitedeki telkinler icin gecerli degildir, lutfen yeni uyelerimizi emin olmadigimiz konularda kesin bir dille yonlendirmekten kacinalim...

Tesekkurler

azraist_24 11-12-2012 01:05 PM

Telkinlerde 21 gun kurali yoktur, kisi diledigi kadar dinler ve diledigi zaman ara verebilir, bu tamamen kisinin secimine kalmistir.

YALNIZ eger kisiye ozel telkinler soz konusu ise ara verme suresini yetkililer size bildireceklerdir.

ceko_25 11-12-2012 02:29 PM

bende öle düşünüyodum fakan 21 güne uyunca daha bi keskinleşti sanki hem disipline olması daha iyi diilmi

azraist_24 11-12-2012 03:16 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834473)
bende öle düşünüyodum fakan 21 güne uyunca daha bi keskinleşti sanki hem disipline olması daha iyi diilmi

Beyni 21 gune programlamak yani 21 gun sonraya programlamak yetkililerce tavsiye edilmemektedir... Bilincaltinda boyle bir programlama yapilirsa telkinlerin yararlarina bu durum ket vurabilmektedir ve bu gibi ornekleri genel telkinlerde bu forumda yasayan arkadaslarimizca da tecrube ettik...

Cunku herkesin bilincaltinda bu telkinlere cevap verme ya da etki etme suresi kisiye gore degiskenlik gosterdiginden bu 21 gun kuralini herkese genel bir yargiymis gibi empoze etmemeye calisiyoruz. Kisi en iyi kendisi bu sureyi belirlemelidir , oyle degil miy789

ceko_25 11-12-2012 05:07 PM

katılıyorum

badboyc 28-05-2015 01:15 PM

ücretli telkinler arasında ücretsiz telkinlerde olan telkinlerde mevcut farkı ne biri açıklayabilir mi ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM.