Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Doktor Okb Dedi ama... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/623934-doktor-okb-dedi-ama.html)

hayatim guzel 25-01-2014 08:45 PM

Doktor Okb Dedi ama...
 
Merhabalar..
Forumda konu açıp psikolojik sorunlar yaşadığımı belirtmiştim.Tedavıler sonuç vermedi.Doktr okb (obsesif kompulsif bozukluk) olduğunu söyledi bende.(Bu arada soyal fobikim , depresyona yakalandım).
Takıntı(okb) dediğimiz şey örnek veriyorum dişlerimi fırçaladım sonra dedim ki acaba musluğu kapattım mı kendi kendime ve kontrol etmeye gıttım.Dediğim gibi bu bir örnekti.Benim böyle veya buna benzer takıntilarim yok kesinlikle ben bunun okb olduğunu düşünmüyorum hatta alakası yok.Sorunumu doktora tam olarak anlatamadim.İstesemde anlatamiyorum.Buna bağlı olarak yanlış teşhis koymuş olabilir.Çünki aklimdan geçen şeyleri normal bir insan ne düşünebilir hatta hayal edemez öyle.
En azindan anlayabileceğiniz bir iki örnek vereyım kendımden.Sizde buna göre fikirlerinizi soyleyin ne olabileceğini yazin lutfen.
Örneğin;bilgisayar başındayim interneti açıyorum ve 'gazete' yazacağım tuşlara yavaş yavaş basiyorum.Normalde tık tık hemen yazarsınız değil mi?
Başka bir örnek mesela biri hızlıca sayi sayıyor 20,21,22... hızlıca ben istiyorum ki yavaşça düzgün bir biçimde saysin
Mesela bir iş yapiyorum beğenmiyorum baştan başliyorum böyle gidiyor hatta ve hatta telkin dinliyorm sabah kalkiyorum yok ya ben tekrardan başliyim diyorum ve tekrarliyor...
İnsanlarin konuşmasına takılıyorum düzgün konuşmalılar diyorum...
24 saat zihnim bunlarla meşgul yemin ederim.Zihnimden silip atamiyorum çok yoruluyorum bütün enerjimi harciyorum yeter artik
Tamam sosyal fobiğim , ağır depresyon yasiyorum ama bunaldim bu lanetten.
Zihnim sussun yeter artik.........................................birş eyleri düşünmek istemiyorum off.
Mükemmelliyetçilik mi acaba? başka bir şey mi nedir bu? bu herneyse bir telkin var midir? Yardimci olmanizi rica ediyorum cidden usandim!!

delioglan 31-01-2014 01:15 AM

Cevap: Doktor Okb Dedi ama...
 
Merhaba.
En kısa zamanda arzu ettiğin ruh ve zihin bütünlüğüne kavuşursun umarım. Durumunla ilgili söylemek istediğim bir kaç şey var. Madem doktorunun teşhisi seni tatmin etmedi kesinlikle doktorunu değiştirmen öncelikli olmalı. Burada doktorun doğru bir teşhis koymuş da olabilir ancak senin kafandaki şüphe silinmeden tedavinin de etkisi yetersiz olacaktır. Hele ki bu kadar düzen ve tertip hususunda hassas bir yapıdaysan şu an tedavine güvenmen ve inanman en öncelikli yaklaşım olmalı. Bunun için hem işinin ehli hem de doğru ilişkiyi yakaladığın bir doktorla çalışman hayrına olacaktır.

Telkin hususunda da sadece şunu söyleyebilirim. Telkinler can simidi değildir, teknen sağlam ve yelkenin açıksa ancak içini dolduran tatlı bir rüzgar olabilir. Telkinlerin herkes de olmasa da yaratacağı dalgalanmalar ve senin kontrolün dışındaki bilinçaltı müdahaleleri, şahit olduğum kadarıyla pek neşeli sonuçlar doğurmuyor(Burada kastettiğim seninle aynı hassas durumu paylaşan insanlar.) . Yalnız olumlu düşüncenin yararlarına her zaman inandığım için olumlama yapmak mutlaka fayda getirecektir. Misal ayna egzersizi vb şeylerin sitede değişik hallerine bolca rastlayabilirsiniz. Umarım yolculuğunuz güzelliklerle geçer.

hayatim guzel 31-01-2014 07:40 PM

Cevap: Doktor Okb Dedi ama...
 
Teşekkürler delioglan. Umarım dedi gin gibi olur.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.