![]() |
Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? Ben telkinleri 12 gundur dinliyorum ama annem endise ediyor bipolar bozuklugum oldugu icin,konuyu aydinlatabilirmisiniz?Yardima ihtiyacim var.Tesekkurler. |
Cevap: Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? tabikide bişey olmaz , insanların bilinçaltına olumlu düşünceleri yerleştirmenin zararı olurmu hiç :) ama benim bildiğim binoural telkinleri sara epilepsi gibi hastalığı olanlar dinlemiyo , sadece okadar . sana bişey sormak istiyorum bipolar bozukluk hakkında , biraz anlatırmısın bende şüpheliyim bipolarmıyım diye ama anlayamıyorum |
Cevap: Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? Bana bir test yapıldı bunun sonucunda bipolar olduğumu öğrendim.500 soruluk bir test.Ondan önce yanlış teşhisler de kondu ama önerim şikayetiniz büyükse (örneğin ben kriz geçirmiştim ilaç kullanmadan önce) bir psikiyatra danışmanız.Bipolar bozuklukta lityum tedavisi uygulanıyor.Bana şu ana kadar hiçbir doktor lityum vermedi,krizlerim tekrar etti ama son gittiğim doktor bunu yaptı sadece önerim lityumu araştırın ve kullanın.hpm2 Cevap için teşekkürlersapkal89 |
Cevap: Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? Sadece lityum değildir o dediğiniz lityum karbonat bileşiği. Duygu durum dengeleyicisi de denir. |
Cevap: Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? ya bişey dicem bende alsam bu lityum ilacından olurmu , en düşük mg dan alıyım kullanıyım , yani sonuçta lityum aldı diye ölmez insan. En azından gün içinde ikşdebirde değişen ruh halimi dengeler , bi mutlu bi depresif olluyorum hiç bizamanım bi zamanımı tutmuyo . WİLL sana mesaj attım bakarsan sevinirim :) |
Cevap: Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi? Bence bu doğru olmaz. En yakın zamanda bir uzmana görünmelisin derim. Kafana göre ilaç kullanmak doğru değil. Helede böyle ciddi bir mevzuda. Şifa olsun sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |