Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Alınganlık/ Kişisel algılama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/622859-alinganlik-kisisel-algilama.html)

huriye_89 22-04-2013 12:11 AM

Alınganlık/ Kişisel algılama
 
Merhaba arkadaşlarr yine ben geldim,tabi ki sorunumla beraber y789
umarım yine beraber aşıcaz bunu da, bana bir yol göstereen olacağından adım kadar eminim s456
uzun zamandır kişisel gelişim konularıyla ilgileniyorum.gerek kitaplar gerek telkinler meditasyonlar vs.
bi çok konuda da gelişim gösterdim ama bana hep bi eksiklik varmış gibi geldi maalesef ve o eksiklik işe başladığım günden itibaren kendini feci halde gösterdi hayatımda.
sorun şu mağazamda yeniyim ve haliye öğrenmem gereken çok ama çok fazla şey var.ve ben galiba öğrenmede zorluk çekiyorum inkar edemiycem. bunun yanındda bir de statü takıntısı olunca insanda hayatı epey zorlaşıyo.ben bana yapıllan uyarıların kasıtlı yapıldığını düşünerekten üzülüp ağlıyorum bu olay iki kez başıma geldi ikisinde de yöneticilerm benimle gayet uygun bi dille konuştular ve bana yapılan uyarıların kasıtlı olmadığını,işi daha hızlı ve pratik yapabilmem için yapıldığnı söylediler sözü daha fazla uzatmıycam ama üçüncü kez olursa işimden olabilirim galiba. ben buna nasıl bi çzğm bulabilirim en kısa zamanda ? biriiniz bana yardımcı olsun nolur gerçekten çok zor durumdayım ve zor günler geçiriyorum. şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.actionsmile

annie hall 22-04-2013 12:41 AM

Cevap: Alınganlık/ Kişisel algılama
 
Valla sanırım kendine güven sorunu bu. Aynı dertten ben de müzdaribim şuan, daha tecrübeli biri bu konuda bişeyler paylaşırsa ben de çok sevinirim.

heromaster 22-04-2013 09:10 AM

Cevap: Alınganlık/ Kişisel algılama
 
4 anlaşma kitabının en sevdiğim iki anlaşması..
1-varsayımda bulunma, 2- hayatta hiçbirşeyi kişisel algılama..bunları kitapta ayrıntılı bir şekilde anlatmış ama ben şöyle bir örnek vereyim..
Biri sana güzelsin dese bile kişiel algılama, çünkü biz kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz..ya da buna benzer ne derse desin hayatta hiçbir şeyi kişisel algılamayın..
Varsayımda bulunmak soru sormaktan korktuğumuz içindir ve sorunların %90 ı bından kaynaklanır hiçbir zaman varsayımda bulunmayın.. otobüste biriyle bakışmış olabilirsiniz ama ona sormadan gerçekleri öğrenemezsiniz ve hayatta hiçbirzaman varsayımda bulunmayın...soru sorun..:))

Sevgi ve huzurla..:))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.