Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Terkedilmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/622773-terkedilmek.html)

aarzuu 30-03-2013 07:11 PM

Terkedilmek
 
Merhaba, uzun bir ilişki sonrası hayatımda kimseyi istemedim. 2 sene sonra biriyle tanıştım. Tanıştıktan sonra askere gitti, orada hep konuştuk neredeyse her gün en az yarım saat 5 ay boyunca konuştuk. Daha sonra gelmesine yakın bir anda aramayı kesti. Telefonlarıma cevap vermedi. Ben de bir daha aramadım, öyle bitti. 1 sene sonra başka biriyle tanıştım. Sevgili olduk 3 haftadır beraberdik. Ama bu da ortada hiçbir şey yokken bir anda aramayı kesti, telefonlarıma cevap vermiyor. Yine aynı şey oldu. Neden olabilir? Ne gibi inancım var da böyle bir şey oluyor? Düşünüyorum düşünüyorum, ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

maviinci 30-03-2013 09:22 PM

Cevap: Terkedilmek
 
bak, bu senin kendine oynadığın bir oyun olabilir.. çok yorar bu tür şeyler, yaşadıklarının sende bıraktığı etkiyi tahmin edebiliyorum.. ama, modern ile postmodern arasındaki insanlar artık o kadar aymazlaştılar ki, bu başına gelenler hafif kalır başka olup bitenler yanında. benim şahsi kanaatim, sorunun cevabının sende gizli olduğu yönünde. kendi içine, beklentilerine yoğunlaşırsan bu insanları çekmene sebebiyet veren hissini, düşünceni keşfedebilirsin. Çekirdek inanç çalışması yapılıyor, ona da bakabilirsin, sitedeki geri dönüşler (yorumlar), bu olumsuzlukların tespit edilip yerlerine yenilerinin yerleştirilebileceğini söylüyor... Umarım, bir an önce tüm sorunların çözülür...

gülücan 31-03-2013 12:29 AM

Cevap: Terkedilmek
 
kendinizde gözden kaçırdığınız birşey olmalı..

sweeet 31-03-2013 02:49 AM

Cevap: Terkedilmek
 
Evlilik hakkındaki düşüncelerin neler ve ailen nasıl ilişkilere sahip önce bunu düşün. İlişkiler konusunda korkuların olabilir. Önce onları bulmalı sonra da onlardan kurtulmalısın.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.