Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/620618-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)

jaimemiamor 29-01-2012 06:44 PM

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Herkese merhaba;
Üniversitede 4. yılım.Hiç arkadaşım yok.öyle suskun bir tip değilim.Yeri geldi mi konuşurum.İnsanlara karşı somurtkan da değilim.Güleryüzlüyüm ama samimi bir arkadaşım yok.Tabi konuştuğum insanlar var ama aradaki bağ gevşek.Arkadaş edinemiyorum.Bu zamana kadar samimi bir arkadaşım olmadı.İilk adımı atan hep ben oldum ama artık bıktım.Adım falan atmıyorum yine de atıyorum da eskisi kadar değil.Ben arıyorum öyle o kadar samimi olmadığım insanları bile yalnızlıktan ama onlar yine de beni aramıyolar.Beni ararsam aranyorum gibi bit durum bile yok.Ben gidiyorum herkesin yanına ama kimse benim yanıma gelmiyor.Ben de kapım çalınsın,beni de birileri arasın halimi hatrımı sorsun istiyorum.Yurtta kalıyorum.Bu 4. yılım ama bu sene yurt değiştirdim.Nasıl arkadaş edinebilirim.Bunun için telkin cdsi var mı?Yaptırsam ya da indirsem?Arkadaşlar nolur cevap verin.

sweeet 29-01-2012 06:49 PM

Cevap: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Sosyallik arttırıcı telkinini dinledin mi hiç?

sweeet 29-01-2012 07:01 PM

İnsanlara güvenebiliyor musun?

Belki senin çevrendekilerin güven sorunları vardır. Başkalarına samimi olacak kadar güvenmiyorlardır.

Sen güleryüzlü olmakla çok da doğru yapıyorsun. Adımlar da atmışsın. Ama bu tek taraflı olmaz attığın adımlara karşılık verdiği takdirde insanlar samimi ilişkiler kurulur. Yine de sosyallik arttırıcı telkini dinlemediysen bir dene derim. Faydasını görebilirsin. Ben bu telkini dinlediğimde yabancı insanlar bile gelip benimle konuştuğuna şahit oldum. Mesafe koymayı seven biriydim eskiden ama şimdi karşımdaki insanlar bana nasıl davranırlarsa ben de o şekilde davranmayı seçiyorum. Sevilen ama kendi duygularımı rahat ifade edemeyen biriydim. Ama şimdi hem duygularımı hem de düşüncelerimi rahatlıkla paylaşmayı seçiyorum. İnsanlarla arama görünmez duvarlar örmüyorum.

Ya da senin yurttaki arkadaşlara mı dinletsek telkinleri senin değil de onların ihtiyacı vardır belki. :) İnsan insana muhtaç.

Birisiyle konuşmak, birileriyle birşeyler paylaşmak, dertlerşmek, birlikte sevinmek, eğlenmek çok değerli.

Eskilerden fayda yoksa yeni gelen insanları tanımaya çalışmak da faydalı olabilir.

İstediğin gibi arkadaşlık kurabileceğin ve samimi olabileceğin insanları hayatına çekebilmeni seçiyorum.

maxhealth 29-01-2012 07:07 PM

Öncelikle sorununuzu paylaşma cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum sizi.Telkin olarak size önerebileceğim 3 telkin var.Topluluk önünde konuşma, Sosyallik arttırıcı ve Sosyal fobi telkinleri sizin için çok faydalı olabilir.Çoğu insan telkinlerin isimlerine bakarak telkinler hakkında yorum yapıyor ama içereiklerini okuyanlar telkinleri daha iyi anlıyabilirler.Bu üç telkinde sizin sosyal yaşamınıza destek vermek için oldukça faydalılar.Telkin içeriklerini okuyan biri olarak üçünü birden tavsiye ediyorum.Tabi yine de siz bilirsiniz istediğiniz telkini dinleyebilirsiniz.

jaimemiamor 29-01-2012 07:10 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818948)
Sosyallik arttırıcı telkinini dinledin mi hiç?

yok dinlemedim.Krdeşim de benim tam tersim.O da arkadaş çekiyor.Bu sene başladı üniversiteye 4-5 tane samimiarkadaşı var.Bir tane çok sevdiği arkadaşı var.Arkadaşları onu arıyor.Böyle birlikte çekilmiş çok güzel fotoğrafları var.Anlatıyor,kardeşim için seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum.

jaimemiamor 29-01-2012 08:08 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818949)
İnsanlara güvenebiliyor musun?

Belki senin çevrendekilerin güven sorunları vardır. Başkalarına samimi olacak kadar güvenmiyorlardır.

Sen güleryüzlü olmakla çok da doğru yapıyorsun. Adımlar da atmışsın. Ama bu tek taraflı olmaz attığın adımlara karşılık verdiği takdirde insanlar samimi ilişkiler kurulur. Yine de sosyallik arttırıcı telkini dinlemediysen bir dene derim. Faydasını görebilirsin. Ben bu telkini dinlediğimde yabancı insanlar bile gelip benimle konuştuğuna şahit oldum. Mesafe koymayı seven biriydim eskiden ama şimdi karşımdaki insanlar bana nasıl davranırlarsa ben de o şekilde davranmayı seçiyorum. Sevilen ama kendi duygularımı rahat ifade edemeyen biriydim. Ama şimdi hem duygularımı hem de düşüncelerimi rahatlıkla paylaşmayı seçiyorum. İnsanlarla arama görünmez duvarlar örmüyorum.

Ya da senin yurttaki arkadaşlara mı dinletsek telkinleri senin değil de onların ihtiyacı vardır belki. :) İnsan insana muhtaç.

Birisiyle konuşmak, birileriyle birşeyler paylaşmak, dertlerşmek, birlikte sevinmek, eğlenmek çok değerli.

Eskilerden fayda yoksa yeni gelen insanları tanımaya çalışmak da faydalı olabilir.

İstediğin gibi arkadaşlık kurabileceğin ve samimi olabileceğin insanları hayatına çekebilmeni seçiyorum.

İnsnalar karşılık verdiği takdirde samimi ilişkiler kurulur doğru.İşte kimse benimle ilişki kurmak istemiyor.Arkadaş derken sevgiliden bahsetmiyorum.Normal arkadaştan bahsediyorum.Sağolun arkadaşlar.Normal kişiye özel telkin cdlerinden hangisisni yaptırabilirim.

jaimemiamor 29-01-2012 08:14 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818950)
Öncelikle sorununuzu paylaşma cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum sizi.Telkin olarak size önerebileceğim 3 telkin var.Topluluk önünde konuşma, Sosyallik arttırıcı ve Sosyal fobi telkinleri sizin için çok faydalı olabilir.Çoğu insan telkinlerin isimlerine bakarak telkinler hakkında yorum yapıyor ama içereiklerini okuyanlar telkinleri daha iyi anlıyabilirler.Bu üç telkinde sizin sosyal yaşamınıza destek vermek için oldukça faydalılar.Telkin içeriklerini okuyan biri olarak üçünü birden tavsiye ediyorum.Tabi yine de siz bilirsiniz istediğiniz telkini dinleyebilirsiniz.

Dediğiniz telkinleri dinleyeceğim ama sitede ilk önce ego güçlendirici ve suçluluk duygularını dinlememiz gerektiğini söylüyor.Ben direk bu önerdiğiniz telkinleri dinlesem olur mu?

sweeet 29-01-2012 08:28 PM

Ego+suçluluk telkinleri ile başlamanız diğer telkinlerden önce sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olur gelişmeleri daha kolay fark edebilirsiniz.

maxhealth 29-01-2012 08:44 PM

Değerli arkadaşım sweeet çok güzel cevaplamış teşekkür ediyorum.Suçluluk duyguları telkinleri gerek kişisel gelişim olsun gerekse depresif ve fobili kişiler için olsun herkesin dinlemesi önerilen telkindir.Suçluluk duygularını tek olarak dinlemek ağır gelebileceği için yanında ego güvenle birlikte en azından 1 hafta dinlenilmesi öneriliyor.Sizin dinleme gerekçeniz daha çok kişisel gelişime girdiği için istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz ama yinede ilk olarak suçluluk duyguları telkinini ego güvenle 1 hafta dinlerseniz daha iyi olur.Saygılarımla.

sweeet 29-01-2012 08:48 PM

Kişiye özel telkinlerle ilgili bilgi almak için bu linki incelemenizi ve burada olan telefon numarasından Atakan Beye ulaşmanızı tavsiye ederim. Bu konudaki en sağlıklı bilgiyi size o verecektir.

http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=13&Itemid=31

handesav 29-01-2012 09:17 PM

Merhaba,
Evet telkinler gerçekten çok etkili ve iyi sonuçlar veriyor. Ben daha farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Sosyallik kişiler arasında alışveriş gerektirir. Sadece birkaç arkadaşın yanyana gelip sohbet etmesi değildir. Sohbet edilir ve orada kalır. Aranmak için aramak gerekir, paylaşmak için ortak noktaları bulmak gerekir, ortak noktaları yakalamak için birbirini tanımak gerekir. Birlikte geçirilen zamanın iyi geçirilmesi ve kaliteli olması gerekir, satıhta kalmaması gerekir. Birlikte ders çalışmak, boş vakitlerde ortak aktiviteler yapmak bu tiyatro, sinema olabilir, basketbol oynamak olabilir, okuduğunuz bölümle ilgili bir aktiviteye katılmak olabilir. Bir akşam bir yerde oturup ilk zamanlar çok da derinlemesine olmasa da dertleşmek olabilir. Ortak noktalar insanları birbirine yaklaştırır. Bu sadece güler yüzlü olup yanına gitmekle ilerlemez. Bu ilk adımdır, gerisi için çaba gerekir, kalpten olmak gerekir. Biraz bunların üzerine düşün derim... Dinlediğin telkinler de mutlaka sana yardımcı olacaktır. İstediğin hayatı kendine çekmeni tüm kalbimle seçiyorum. Bu senin elinde ama, bunu lütfen unutma...
Sevgiler,

jaimemiamor 29-01-2012 09:41 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818961)
Değerli arkadaşım sweeet çok güzel cevaplamış teşekkür ediyorum.Suçluluk duyguları telkinleri gerek kişisel gelişim olsun gerekse depresif ve fobili kişiler için olsun herkesin dinlemesi önerilen telkindir.Suçluluk duygularını tek olarak dinlemek ağır gelebileceği için yanında ego güvenle birlikte en azından 1 hafta dinlenilmesi öneriliyor.Sizin dinleme gerekçeniz daha çok kişisel gelişime girdiği için istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz ama yinede ilk olarak suçluluk duyguları telkinini ego güvenle 1 hafta dinlerseniz daha iyi olur.Saygılarımla.

Kaygılarım da var.Peki kaygıları gidermek için hangi telkini ya da telkinleri önerirsiniz?Yani suçluluk duyguları+ego güven.

Işıldayan Safir 29-01-2012 09:44 PM

Ayyy niye böyle umutsuz yazdın mesajını jaimemiamor. tender45

Benim de başımdan geçti bunlar. Sana önerilerim olacak. Elbette sen bunları kendi yaşamına göre şekillendirebilir, kendine göre kalıplara sokabilirsin.

Öncelikle Ego güven güçlendirici-suçluluk-kendine güven telkinlerini dinle. Ben bunları çooookk uzun süre dinledim. Öyle 2 hafta dinleyip bırakmadım. Ya da 2 hafta sonrasında suçluluğu çıkarıyım demedim. Sürekli dinledim. Ardından listene sosyallik artırıcı telkini de ekleyebilirsin.

Aslında işin sırrı ortak bir şeyler paylaşabilmekte. Eğer okulda çok iyi arkadaşlar edinemediysen hobi kurslarına yönelebilirsin. Oradaki arkadaşlıklar daha kaliteli oluyor. Çünkü aynı konuya ilgi duyan insanlar daha çabuk kaynaşabiliyor diye düşünüyorum. Ve çok kitap oku. Lütfen, çoğu kişi bunu önemsemiyor ya da bağlantı kuramıyor ama okumak çok çoookk önemli. Ben inanılmaz derecede yararını görüyorum. Her zaman elimde 3-4 kitap vardır. Ve tüm bunları yapmaya başladıktan sonra çooookkk fazla arkadaşım oldu.

Hayatın içinde her zaman herkes birbirini arayamayabilir. Hal hatır soramayabilir. Bunu da kabul etmemiz gerek tabii ki.

Hem bak artık biz de senin arkadaşlarınız kimse sormasa bile biz sorarız halini hatrını.

Tekrar görüşmek üzere.

Sevgiyle kal sağlıkla nefes al. actionsmile

jaimemiamor 29-01-2012 09:57 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818975)
Ayyy niye böyle umutsuz yazdın mesajını jaimemiamor. tender45

Benim de başımdan geçti bunlar. Sana önerilerim olacak. Elbette sen bunları kendi yaşamına göre şekillendirebilir, kendine göre kalıplara sokabilirsin.

Öncelikle Ego güven güçlendirici-suçluluk-kendine güven telkinlerini dinle. Ben bunları çooookk uzun süre dinledim. Öyle 2 hafta dinleyip bırakmadım. Ya da 2 hafta sonrasında suçluluğu çıkarıyım demedim. Sürekli dinledim. Ardından listene sosyallik artırıcı telkini de ekleyebilirsin.

Aslında işin sırrı ortak bir şeyler paylaşabilmekte. Eğer okulda çok iyi arkadaşlar edinemediysen hobi kurslarına yönelebilirsin. Oradaki arkadaşlıklar daha kaliteli oluyor. Çünkü aynı konuya ilgi duyan insanlar daha çabuk kaynaşabiliyor diye düşünüyorum. Ve çok kitap oku. Lütfen, çoğu kişi bunu önemsemiyor ya da bağlantı kuramıyor ama okumak çok çoookk önemli. Ben inanılmaz derecede yararını görüyorum. Her zaman elimde 3-4 kitap vardır. Ve tüm bunları yapmaya başladıktan sonra çooookkk fazla arkadaşım oldu.

Hayatın içinde her zaman herkes birbirini arayamayabilir. Hal hatır soramayabilir. Bunu da kabul etmemiz gerek tabii ki.

Hem bak artık biz de senin arkadaşlarınız kimse sormasa bile biz sorarız halini hatrını.

Tekrar görüşmek üzere.

Sevgiyle kal sağlıkla nefes al. actionsmile

Merhaba;
Mesajımı umutsuz yazmadım.Kaygılarım var derken kaygılarım bu konuda değil.Yurtta kalıyorum yurdumu değiştirdim iki ay oldu yeni yurda yerleşeli.Arkadaşım yok ne yurtta ne okulda.Kendimi yalnız hissediyorum.Bu yalnızlık ben de çaresizlik duygusu oluşturuyor.Sonra kaygılanmaya başlıyorum.Olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.beni bi bunaltı basıyor atamayınca bunaltıyı panikliyorum ve anksiyete nöbetleri geçiriyomuşum.Tabi ben bunun anksiyete olduğunu 2 ay sonra anladım.Bunun için bana telkin önerebilir misiniz?Kaygılar için.

Işıldayan Safir 29-01-2012 10:00 PM

Anksiyete nöbetleri derken bu nöbetler sırasında ne yaşadığını açıklayabilir misin tatlım?

maxhealth 29-01-2012 10:14 PM

İlk olarak sevgili Zerynthia'nın dediği gibi Ego güven ve Suçluluk duyguları telkinini dinlemeniz ilk olarak sizin için daha iyi olur.Bir hafta sonra da Kendine güven telkinini listenize eklersiniz.Öncelikle çaresizlik duygusunu yenebilmenizde ego güven ve kendine güven telkinleri yardımcı olacak ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlama konusun da sizi destekleyecektir.Sizi kimseye ihtiyaç duymadan da birşeyler yapabilmeniz konusunda motive edecektir.Kaygılarınız olduğunu ilk mesajınızda söyleseydiniz daha iyi yardımcı olabilirdik size.Daha sonrada diğer telkinleri de birer hafta arayla listenize eklerseniz yani Sosyallik arttırıcı, Topluluk karşısında konuşma ve Sosyal fobi gibi. istediğiniz sonuçları kolaylıkla alabileceğinize inanıyorum.

jaimemiamor 29-01-2012 10:41 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818978)
İlk olarak sevgili Zerynthia'nın dediği gibi Ego güven ve Suçluluk duyguları telkinini dinlemeniz ilk olarak sizin için daha iyi olur.Bir hafta sonra da Kendine güven telkinini listenize eklersiniz.Öncelikle çaresizlik duygusunu yenebilmenizde ego güven ve kendine güven telkinleri yardımcı olacak ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlama konusun da sizi destekleyecektir.Sizi kimseye ihtiyaç duymadan da birşeyler yapabilmeniz konusunda motive edecektir.Kaygılarınız olduğunu ilk mesajınızda söyleseydiniz daha iyi yardımcı olabilirdik size.Daha sonrada diğer telkinleri de birer hafta arayla listenize eklerseniz yani Sosyallik arttırıcı, Topluluk karşısında konuşma ve Sosyal fobi gibi. istediğiniz sonuçları kolaylıkla alabileceğinize inanıyorum.

İşte yazmadım kaygılarım olduğunu.Şimdi yazdım yardımcı olun olmaz mı:)

jaimemiamor 29-01-2012 10:47 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818977)
Anksiyete nöbetleri derken bu nöbetler sırasında ne yaşadığını açıklayabilir misin tatlım?

Zerynthia sana gayet açıklayıcı bi biçimde özel mesaj yazmıştım ama bişeyler oldu ve mesajımı gönderemedim.Bu nöbetlerde ilk önce aklma kaygılı düşünceler geliyor sonra bu düşünceleri kafadan atmaya çlaışıyorsun ama atamıyorsun sonra atmamayınca bi bunaltı bi sıkıntı oluyor,bu bunaltı sıkıntıyı da içinden atamıyorsun artıyor artıyor doruğa çıkıyor sonra sen bişeyo luyo zannediyorsun panik oluyorsun sonra geçiyor ama elin ayağın boşalmış,savaştan çıkmış gibi oluyosun.İşte o düşünceler akla gelmese hiçbir sorun yok ama geliyor.sanki otomatğie bağlamış.

Işıldayan Safir 29-01-2012 10:50 PM

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818980)
Zerynthia sana gayet açıklayıcı bi biçimde özel mesaj yazmıştım ama bişeyler oldu ve mesajımı gönderemedim.Bu nöbetlerde ilk önce aklma kaygılı düşünceler geliyor sonra bu düşünceleri kafadan atmaya çlaışıyorsun ama atamıyorsun sonra atmamayınca bi bunaltı bi sıkıntı oluyor,bu bunaltı sıkıntıyı da içinden atamıyorsun artıyor artıyor doruğa çıkıyor sonra sen bişeyo luyo zannediyorsun panik oluyorsun sonra geçiyor ama elin ayağın boşalmış,savaştan çıkmış gibi oluyosun.İşte o düşünceler akla gelmese hiçbir sorun yok ama geliyor.sanki otomatğie bağlamış.

Aldım ben mesajını sen merak etme. Yanıt geliyor birazdan. superxy

maxhealth 29-01-2012 10:51 PM

Yardım isteyen kimseyi geri çevirmeyen gönüllülerle dolu bir forum da elbette ki elimizden geldiğince yardımcı oluruz:)
Ama dediğimiz gibi ilk olarak bu hafta Suçluluk duyguları ve Ego güveni dinlemenizi rica ediyorum.1 hafta sonra kendine güveni listenize eklersiniz yani haftaya bu günlerde ekleyebilirsiniz.Bu süre zarfında da forumdaki konuları takip edebilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Hem beklenti içine girmemiş olusunuz hemde yeni arkadaşlar edinmiş olursunuz.Sevgi ve Saygılarımla

bluegirlx 29-01-2012 11:51 PM

kendini ne kadar seviyorsun. biz kendimizi ne kadar seversek herkes bizi o kadar sever..seviler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM.